Vorba celui care ti-a raspuns inaintea mea. Te-ai bucurat prea devreme.
NIMIC NU ESTE GRATUIT.
Ai 3 luni la dispoziție pentru a te bucura gratuit, în limita a 10 comenzi, de beneficiile Genius pe eMAG, Fashion Days, Wolt și Freshful.
La finalul celor 3 luni sau la atingerea pragului de 10 comenzi plasate, se va activa automat abonamentul Genius pe o perioadă de 12 luni sau 1 lună în funcție de opțiunea aleasă, cu condiția să ai un card asociat abonamentului.
Explica foarte clar...
Am mai folosit și in trecut eMag Genius pentru 3 luni, dar nu erau prostiile pe care le au trecut acum... Explicația foarte clară nu știu cine o citește...E clar spam ceea ce fac ei. Odată ce faci comanda a 10 chiar după o săptămână de probă îți activează automat abonamentul. Și apoi să mă mir de ce eMag vinde produse fake ale unor firme cu sediul în Franța
Pai daca nu citești pățești. E strict vina ta.
Așa, și întrebarea care este?!?
De ce nu știi să citești, sau ce?
Oricum, nu dau ei faliment pentru că tu ștergi contul.
Și pentru că veni vorba, având abonament Genius, eu am economisit anul ăsta peste 800 lei. Se pare că până la urmă, nu e chiar o afacere așa proastă, chiar și pe bani.
Ti se pare scump sa dai 100 lei pe an si sa ai transport gratuit daca comanzi lunar cateva produse dai 20 lei pe transport asa e mai ok sa ai trasport gratuit nu tea obligat nimeni sa faci eMAG genius tot tu ai ales.
Locuiesc într o zonă în care nu am gratuitate la transport deși am eMag Genius. Trebuie să merg 10 km pentru livrare gratuita in Easybox. Astfel de ce mi aș face abonament la Genius pe 1 an?!
Daca locuiesti la tara atunci ce iti mai faci eMAG genius cand sti ca in zona unde stai tu nu e nici un easybox
Te-ai enervat inutil...
Practic vina e a ta că nu citești condițiile când activezi un serviciu "gratuit"!
Îți dau eu un sfat gratuit:
- nimic nu este gratuit
Am bătut la ușa care trebuie, că chatul Dana nu m-a ajutat și banii i am recuperat