| omulpaiangan a întrebat:

M-am dus azi la varul meu acasa (el sta la tara), si am ramas uimit. Avea un televizor mai mare decat al meu (120cm). Si-a luat in rate un televizor, un frigider, o masina de spalat si un aragaz (cica gasise la altex un pachet pentru electrocasnice in rate). A platit o suma drept garantie ca sa le primeasca. Eu l-am intrebat de unde o sa aiba bani ca sa le dea in fiecare luna altexului, iar el a zis ca nu le mai plateste, ca oricum nu ii face nimic.
Acum stateam si ma gandeam..chiar nu ii face nimic? Eu i-am zis ca daca nu i-ar face nimic, asa orice om ar lua in rate.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa-i acumuleze datoriile si va plati cu impozitul pe locuinta suma mai mare, iar daca nu are locuinta pe numele lui posibil va fi chemat in instanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Metode de executare silita sunt destule. Daca are pamant,ii opreste toata productia, sau ii chiar vinde pamantul dupa ce a fost actionat in instanta. Orice are el pe numele lui, salar mai ales, va plati. Daca acel magazin nu a cerut garantie si el nu are nimic ca sa poata fi executat silit, va face puscarie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca varul tau este angajat, cred ca Altex i-a cerut adeverinta de salariat, si i se va opri rata din salar.

| CPAElites a răspuns:

Taran prost laughing

| omulpaiangan explică (pentru anonim_4396):

Sa fie in bafta luirolling on the floor