| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Nu a fost nimeni pana acum dat în judecata pentru folosirea inteligenței artificiale? Nu ma refer la chatgbt ci la faptul ca majoritatea folosesc inteligența artificiala sa îi facă pe oameni, în special pe celebrități sau pe oameni de afaceri, politicieni sau actori, sa spună lucruri pe care ei nu le-au afirmat! Chiar zilele trecute imi arata un prieten cum ca Angela Merkel s-ar întoarce în politica și ca urma sa fie președinta Comisiei Europene dupa ce Ursula von der Leyen se retrage, lucru câte este făcut cu inteligența artificiala! Alții au făcut un video cu Ilie Bolojan în care îi insulta pe români! Dupa părerea mea nu ar trebui sa ai voie sa faci asta, adică din punctul meu de vedere este un atac la o alta persoana prin faptul ca îl faci sa spună lucruri pe care el nu le-a afirmat! Nu este asa ceva ilegal, sau nu ar trebui sa fie considerat ilegal sa folosești un robot pentru a imita vocea cuiva și a îl face sa spună lucruri pe care el nu le-a afirmat? Nu ar trebui sa fie o pedeapsa pentru folosirea inteligenței artificiale în aceste scopuri? Voi ce părere aveți? Eu cred că deja se sare calul cu inteligența artificiala și anumite lucruri nu mai sunt în regula, oamenii crezând ca acele persoane chiar au spus acele lucruri când de fapt roboții care imita vocile oamenilor au fost folosite pentru asta!

3 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Si? Chiar daca oamenii de treaba n-ar mai face așa ceva, infractorii tot ar face-o. Sau tari străine care vor sa influențeze alegerile.

AI nu poate fi dezinventat, așa ca trebuie sa ne învățăm sa trăim cu el.

| gabicoo a răspuns:

Nu vrei să fii tu primul? Te bagi? laughing

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Nu vrei tu cumva sa bați recordul la răspunsuri inutile?