Eu stau afara de decenii si am si cetatenia unde stau (UK), si particip la viitorul României deși nu am nici un beneficiu.
Lașitatea in asemenea momente de criza nu este o opțiune. Esti parte din societatea românească si vei plati consecințele si tu. Misca-ti curul si pune stampila pe singura opțiune valabila.
Victoria ii va aparține lui Nicușor Dan.
Cheers
Zici că voturile lui Ponta merg la Nicușor?
https://www.facebook.com/......aCj4MAF9l/
Postare de acum 3 zile pe pagina lui oficială.
Citez:
"Oare de ce ne crede Nicușor Dan pe toți tâmpiți?
Sau ne crede atât de furioși pe Simion, încât să nu ne
doară când vedem că susține o tâmpenie evidentă? Se
spunea că alegătorii lui Nicușor Dan sunt mai educaţi
⁃ atunci de ce folosește elemente de propagandă pe
care doar un idiot le-ar putea crede?
Cu siguranță unii votanți de-ai lui vor vota ND in turul 2 dar nu mulțumită lui Ponta.
Mie mi se pare ironic că lui îi e frica că o să-l urască toți dacă alege o tabără și nu își dă seama că tocmai faptul că nu își alege o tabără îi garantează faptul că o să-l urască toți.
Faptul că suntem în UE și NATO e tot ce mai tine Rusia la distanta. Sau crezi că Rusia nu își invadează aliatii? Crezi că Belarus mai e un stat independent? Crezi că noi am mai fi? Ar strica toate relațiile cu toti partenerii europeni (și nu numai) politici și economici și ne-ar parazita toate resursele.
Cât Romania e in Nato Rusia nu o sa ne invadeze. După ce adoptăm un guvern pro rus, se va face totul pentru a ieși. Și atunci e game over pentru noi.
Poveștile cu ND ne pune într-un război IMINENT, sunt 100% propaganda Georgiana și simionista.
Criminalul de Ponta ar trebui sa fie in inchisoare, nu sa aiba pareri, in grijania mamii lui de nenorocit! Pentru cei ce au uitat - https://ioncoja.ro/......-panait-2/
Eu am de mult parerea că nu toată lumea ar trebui să voteze oricum ![]()
Ba chiar, dacă o persoană nu e capabila să se informeze, să înțeleaga niște informații (mai ales exact ceea ce votează și ce consecințe pot exista), din punctul meu de vedere chiar are datoria să stea acasă pentru binele comun.
Din păcate nu prea se întâmplă și mai ales cei cărora nu prea le-a plăcut școala merg să "pună și ei o ștampilă".
Legat de opțiunea ta, e dreptul tău să nu mergi la vot, DAR sper că realizezi că nu e în niciun fel vreun protest față de sistem ceea ce faci, iar lipsa votului tău va fi în favoarea celui ales de majoritate. Dacă tu consideri că cei ce vor fi majoritari sunt mai capabili decât tine în a lua decizia corectă, e perfect. Dacă nu, prin faptul ca stai acasă, tot avantajezi pe cineva.
O parte dar în postările lui nu am văzut să zică de votanții lui Simion că ar fi idioti sau că Simion ne cred tâmpiți. Alta nevăstuică și ăsta...
Multi ar trebui sa fie în închisoare.
As vrea să dispară mulți din oamenii politici
Nu știu cum poate cineva sa fie de partea lui Simion. E...
Pai sa plateasca pentru ce au facut nasol daca au facut, si asta pentru ca ar trebui sa fim egali in fata legii, nu pentru ca sunt oameni politici.
Oricum rezultatele din primul tur nu arata chiar adevărul. Au fost 42% din 53% cu drept de vot. Sub 4 milioane. Asta nu înseamnă că nu sunt pro Simion și din cei care nu s-au prezentat. Dar sunt mai puțini decât pro Nicușor.
Sper că valul de susținere publica pro ND pe care l-am văzut să se reflecte în alegeri.
Esti idiot sau te faci? Uite ca a raspuns VoidEternal in mare cam ce as fi raspuns eu. Germania si multi altii sustin Ucraina. Inseamna asta ca se baga direct in razboi? Iar razboiul Rusiei impotriva noastra a inceput din 1989, cu turistii rusi care au vegheat sa iasa iliescu presedinte, apoi cu nenorocitii din coalitia pentru familie, sustinuti tot de urs, cu razboiul hibrid online de prin 2014 incoace... Dumnezeu e perfect PENTRU CA NU EXISTA.
Nu contează dacă eu nu votez atunci! Oricum voi placa din țară! Nu îmi pasa de ce se va intampla cu ea!
Am greșit. Următoarea conspirație va fi că s-au fraudat voturile. Imediat după alegeri.
Asta daca iese cumva ND. Daca nu, vor incepe cu listele si vinatoarea de sorosisti din cauza carora era cit pe ce sa cistige ND...
Părerea mea e că trebuie să ne mobilizăm masiv la vot să iasă ND, calea corectă pentru România. Absenteismul și ignoranța ar putea duce la victoria lui GS, mai ales că e prezență mare în Diaspora.
Nimeni nu vrea sa sprijinim Ucraina mai mult decat o sprijinim deja, iar asta nu duce la nici un razboi. Pe unde vrei sa te atace Rusia? Cu ce trupe? De ce nu ataca Polonia sau statele baltice, care sprijina Ucraina mult mai mult decat noi? Cat vreme suntem in NATO, nu ne ataca nimeni. Daca, pe de alta parte, ne scoate cineva din NATO, este altceva.
Adevărat Grăiești!
Dar
există acești MARI DE TOT 2 de DAR...
1) Nicușor Dan chiar dacă a fost probabil un matematician de elită/ profesor matematician de elită! de departe se vede că nu a fost cel mai deștept din ograda școlii, per sei!
...
Deci, nu va fi cu siguranță nici cel mai deștept din " Ograda Parlamentului " sau a președinției...
Dar, PROBABIL VA FII AJUTAT!
SPERĂM DE CINEVA MULT MAI INTELIGENT DECÂT DUMNEALUI!
2) România ar trebui să ajute LIMITAT Ucraina!
#FĂRĂ ARME!
Mâncare, găzduire, materiale de strictă nevesitate, DA! dar fără a ajuta cu muniție și armament! Sau, chiar dacă o face, cea mai mare GREȘEALĂ, DEPARTE! ESTE DE A TRIMITE SOLDAȚI ROMÂNI CARE SĂ MOARĂ PE FRONTUL UCRAINEI FOLOSIND ACEL ARMAMENT!
ROMÂNIA TREBUIE SĂ AJUTE!
DAR!
TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ NEUTRĂ FAȚĂ DE RĂZBOI!
Implicarea / Întra-ajutorarea cu arme și soldați trimiși pe front contravine direct ideii de într-ajutorare a țărilor!
Dar mai ales a ideii de NEUTRALITATE!
De fapt, România ( și orice altă țară din lume )! ar trebui:
-să-și valorifice propriile interese! ( asta, însemnând că nu sprijină ARMAT NICIO PARTE A RĂZBOIULUI! CĂ NU SACRIFICĂ DE POMANĂ VIETIILE OAMENILOR DIN PROPRIILE TARI! TAMAN PENTRU A CREEA UN CONFLICT MULT MAI MARE! LA NIVEL PLANETAR! ȘI NU PENTRU A OPRII DEFINITIV ACEST RAZBOI! )
Dacă ajuți cu mâncare, îmbrăcăminte, materiale sanitare o țară aflată sub asediu și în conflict cu o alta, înseamnă că ești un Bun Samaritean!
O țară NEUTRĂ față de războiul în cauză!
Dacă ajuți cu armament și soldați, înseamnă nu că susții o țară! Ci că te implici ACTIV ÎN CONFLICTUL DINTRE CELE 2 TARI RIVALE!
ROMANIA TREBUIE SĂ SPRIJINE UCRAINA!
( Pentru că trebuie să sprijine MEREU DREPTATEA! )
... DAR RĂMÂNÂND TOTAL NEUTRĂ FAȚĂ DE CONFLICT!
Și atunci DA!, Asta înseamnă!
Foarte bine daca este strict alegerea ta daca votezi sau nu, sau cu cine votezi, nu permite nimanui sa iti ia dreupt de a decide, gen cum fac alti experti pe aici ca ala e mai bun sau celalalt e mai rau. Strict decizia ta. Bafta
musiclover23 întreabă:
Maree1 întreabă: