Idioată!
Și uite că i-am răspuns lui VoidEternal! PRECIZÂND ȘI APĂRÂND PAREREA MEA, PACIFISTĂ!
( Pe care nu mi-o schimb, btw! )
Părere care, aplicată, ar avea ca finalitate 0 victime!
Căci, un conflict armat e precum un foc scăpat de sub control! Cu cât apar mai mulți susținători ( indiferent de tabăra pe care o preferă! ), APAR ȘI TOT MAI MULTE VICTIME COLATERALE!
" Iar razboiul Rusiei impotriva noastra a inceput din 1989, cu turistii rusi care au vegheat sa iasa iliescu presedinte, apoi cu nenorocitii din coalitia pentru familie, sustinuti tot de urs, cu razboiul hibrid online de prin 2014 incoace... Dumnezeu e perfect PENTRU CA NU EXISTA. "
Revoluția din 1989 a fost coordonată și a avut ca cauză! ÎNTR-ADEVĂR! ( ȘI ) "FACTORI EXTERNI"!
Ce vrei să zici însă cu " apoi cu nenorocitii din coalitia pentru familie, sustinuti tot de urs "?! Ce legătură au toate astea cu subiectul în dezbatere?!
Sau cu " cu razboiul hibrid online de prin 2014 incoace "?!
" Dumnezeu e perfect PENTRU CA NU EXISTA. "
Permite-mi SĂ TE CONTRAZIC!
EL EXISTĂ!
PRECUM NOI DOI EXISTĂM!
Bănuiesc că în existența mea crezi, deși nu m-ai văzut Niciodată?! Nu?!
Știți de ce unii nu credeți în existența lui Dumnezeu?
Pentru că unii NU ÎL VEDEȚI ÎN TOT CE A CREEAT!
Nici puricele care stă și se hrănește de pe spatele Elefantului nu crede în existența acestuia!
Nu era o întrebare. Să susții nu înseamnă să intri in război.
Sint de parere ca bine faci
votul tau oricum nu conteaa, de fapt nu conteaza cine va fi presedinte. Poate sa fie presedinte si dracu ca tot nimic nu se va intampla.
Romanii sau cei care comenteaza pe aici, ca voteaza, ca ar conta ceva, habar nu au pe ce plante stau, sau habar nu au in ce tara locuiesc, ce este si mai grav.
Ptresedintele nu conduce nimic, nu ia decizii, asa ca nu se intampla nimic indiferrnt cine va fi presedinte.De preferat ar fi un presedinte care sa nu iasa mai pe nicaeri, ar economisi banii tarii, deci sa stea in birou, si atit, sa nu iasa nici pe afara prea mult ca trebuie sal pazeasca careva, trebuie sa consume benzina cu masina
deci RO are nevoie daca tot vor oamenii presedinte de un soarece de bucatarie, birou si acasa, aia e tot, sa nu mearga nicawri in vizite, nici in alte tari, unde cheltuiala e si mai mare.
Sunt multe motive, dar astazi este interzis sa le prezint.
De altfel te puteai lamuri foarte simplu, s-au publicat atatea materiale pe internet.
Nu a zis nimeni că va trimite trupe în Ucraina. Cât despre inteligența lui ND, nu știu ce vrei sa zici că s-ar vedea sau nu s-ar vedea de departe, este printre puținii politicieni care nu a da constant dovezi de prostie. Cine ar fi acea persoana mult mai inteligentă decât el care să-l ajute? Vreun laureat la premiul Nobel? Vreun doctor docent? Oricum cu GS nici nu încape comparație. E ca de la repetent la olimpic. Tu pari cam in cealaltă luntre dacă e sa fiu sincer.
La fel as putea spune si eu despre nenea ala de la primarie, dar cel mai bine lasa mizeriile astea de campanie/politica aici cred ca e cel mai bine.
NU SUNT ÎN NICIO LUNTRE!
Eu nu urmăresc să țin parte vreunei părți
, nici să ader / urmez o anume turmă sau ideologie!
În special! Nu doar pentru simplul fapt " că ar fi la modă! "
EU GÂNDESC INDEPENDENT! Out of the box! ȘI INCERC INTODEAUNA SA GANDESC LIMPEDE PENTRU MINE, PENTRU BINELE MEU PERSONAL ȘI PENTRU BINELE SI BUNUL DEMERS AL ÎNTREGII ȚĂRI!
Urăsc " efectul de turmă "! În special dacă turma se hrănește cu prostie!
Și, chiar dacă urăsc cumplit prostia! Urăsc și mai mult șmecheria de vagabont și tupeul arogant al unora ce se pretind a fi " rafinați " sau de o anume " elită "!
Deci te enervează aroganta elitistă dar în același timp zici că:
- Ambele tabere sunt turme care se hrănesc cu prostie.
- Tu gândești independent și limpede.
- Urăști cumplit prostia
- Nu faci ceva doar pentru că ar fi la moda (în concepția ta).
Incepi sa te prinzi sau vrei să-ți transcriu definiția ironiei? Sau poate a ipocriziei?
Ți se pare moda sa votezi?
Neutralitatea e un lux și a fost întotdeauna. Uneori ni-l permitem alteori nu. Iar sa pretinzi că esti mai deșteaptă și specială decât aproape toată țara, e definiția tupeului arogant care te deranjează așa de tare. Și vrei sa te plasezi exact ca o elită din moment ce elita e procentul ăla mic cu inteligenta superioară. Poate ar trebui sa vorbim și de analfabetismul funcțional. Sau de efectul Dunning-Kruger.
În fine, au fost destule comentarii despre ce înseamnă să nu votezi.
POATE DACA ERAU SCRISE ASA LE ÎNȚELEGEAI SI TU...
Pace.
În condițiile în care ai postat că îl susții pe Simion iar faptul că nehotărâții nu ies la vot e clar în beneficiul taberei tale, degeaba o arzi tu cu "nu permite nimănui să-ți ia acest drept".Ca să vezi unde era spiritul civic și grija pentru drepturile omului... Sunt profund mișcat... (de atâta ipocrizie).
Amuzant, hai ca poti sa imi arunci si pariul lui Pascal in freza.
Avind in vedere ce se intampla mai recent, ai putea fi un bot. Dar cel mai probabil esti om. Legat de dumbniedzau... e tragi-comic cum lumea se da lovita daca cineva face misto ca ei cred in asa ceva, dar daca le zici ca tu crezi in Odin sau Zeus, fac si ei misto la rindul lor. Paradoxal, nu?
Daca nu faci legatura intre ce se intampla la noi online si ce e in Ucraina pe front... da-i cu dumbniedzau si cu pacifismul in continuare. Doar ca rugaciunile nu opresc rachetele sau dronele.
Asa, idioata. Crezi ca ucrainenii nu voiau pace? Crezi ca ei au fost timpiti si au atacat o tara mai mare de 20 de ori ca ei, teoretic a doua forta militara de pe planeta? Crezi ca astia care sustinem Ucraina neconditionat vrem sa moara ucraineni sau rusi? Cum vezi tu finalul acestui razboi NEDECLARAT? Deci mizerabilii de rusi nu au declarat formal razboi Ucrainei, tocmai pentru ca s-ar inflama societatea un pic mai mult decat e. Trimit carne de tun de pe la naiba din praznic, nu din orasele mari. E ca si cum noi am invada Bulgaria si am trimite predominant etnici unguri pe front.
Ai face bine sa mai studiezi un pic ce se intampla pe acolo. Daca cineva sare la tine si incepe sa te loveasca, dai si tu. Daca cineva iti intra in casa si iti ocupa bucataria, nu vii sa il intrebi daca are nevoie de o fata de masa curata, ci ii rupi capul. Chestii de bun-simt.
Legat de coalitia pentru familie, ca vad ca pari nelamurita - https://www.vice.com/......u-familie/
Nici eu nu votez prietene, si nu il sustin dar cred ca intre cei doi el ar fi alegerea mai buna sau cum va place voua sa ziceti raul mai mic. Nu imi pasa nici de ND nici de Simion, daca ar fi dupa mine ponta ar trebui sa fie presedinte.restul e cancan... hai pace voua ca de luni sa vva impacati cu prieteni si familia ca asa v-au tulburat alegerile astea.
"Deci te enervează aroganta elitistă dar în același timp zici că: "
Să le luăm și analizăm pe rând! ![]()
"- Ambele tabere sunt turme care se hrănesc cu prostie. "
Nu am zis asta
... deși, Da, am zis asta! ![]()
De fapt ce am zis eu:
Nu cred că e o simplă observație, DOAR A MEA! dar românilor le place să voteze " doar pentru simplul motiv că au drept la vot! "
( Iar unora ar trebui să li se Anuleze! ) ![]()
Iar când zic asta, cu anularea (
), mă refer evident la acel mare segment al populației care isi ia informațiile necesare de pe canale culturale gen KanalD
, l-ar vota încă pe Dan Diaconescu sau pe Vadim, dacă ambii ar mai putea candida
...
Cât despre Alegerile Prezidențiale în cauză, adică lupta dintre Nicușor Dan și Simion Georgescu, putini au fost capabili să voteze un candidat sau altul după o analiză complexă asupra celor 2 candidați!
Românul votează " pe simpatii"! ![]()
Să iasă favoritul meu, nu " altul"! ![]()
DESIGUR! NU AM SPUS CĂ ABSOLUT TOȚI ROMÂNII GÂNDESC/ AU ACEASTĂ MOD " complex" DE ANALIZĂ! DAR UNII, O AU!
De ex, îmi spunea cineva ( culmea, un creștin foarte devotat! ) că ar trebui să-l votez pe George Simeon deoarece Nicușor Dan nu ar fi deloc familist din moment ce nu și-a oficializat căsătoria în 20 de ani!
Iar când i-am spus că George Simeon a dat acest răspuns
https://youtube.com/shorts/wGvk0m-sZOQ?feature=shared
Atenție! Se pune accentul în întrebare pe " se naște homosexual "!
Știi ce a zis creștinul în cauză?!
Că nu se poate așa ceva!
Că e trucat videoul 100%! Căci, citez " Simeon nu pote fi gay din moment ce e căsătorit și are 1 copil! "
Deci, aspecte de genul acesta sunt cele mai importante pentru alegeri!
Adio alte analize! Hai să spălăm hainele în public!
"- Tu gândești independent și limpede."
EU ANALIZEZ! FAC COMPARATII!
Nu m-am declarat vreo savantă! ![]()
Și doar oamenii cu diplome au voie să fie putini mai deștepți decât o coadă de matură în Țara asta?! ![]()
Nu vă înțeleg logica! ![]()
" - Urăști cumplit prostia "
Asta, Da!
Dar și mai mult urăsc smekeria/ aka vagavonteala ieftină!
A se face diferența clară între termenul " smecherie " și " inteligență "!
Cei doi termeni nu sunt mereu sinonime!
"- Nu faci ceva doar pentru că ar fi la moda (în concepția ta)."
Nu am fost NICIODATĂ de acord cu o idee DOAR PENTRU SIMPLUL MOTIV CĂ IDEEEA ACEEA E POPULARĂ ȘI PE GUSTUL / BUZELE TUTUROR!
Chiar cu riscul de a fi un " Gică Contra ", RĂMÂN LA IDEIILE ȘI CONCEPȚIILE MELE!
Îmi schimb o idee/ părere doar în cazul când cineva aduce un ARGUMENT INFAILIBIL ȘI TOTAL ADEVĂRAT ÎN FAVOAREA LUI!
"Ți se pare moda sa votezi? "
Votul nu e " o modă "!
E un drept pentru care unii au luptat cu prețul vieții!
Dar nu e nici o obligație!
Dacă cei doi candidați nu te reprezintă sau nu sunt deloc ceea ce trebuie?!
"Neutralitatea e un lux și a fost întotdeauna. Uneori ni-l permitem alteori nu."
Subscriu!
"Iar sa pretinzi că esti mai deșteaptă și specială decât aproape toată țara, e definiția tupeului arogant care te deranjează așa de tare. Și vrei sa te plasezi exact ca o elită din moment ce elita e procentul ăla mic cu inteligenta superioară. Poate ar trebui sa vorbim și de analfabetismul funcțional. Sau de efectul Dunning-Kruger."
CE SPUNEAM EU! SI UNDE AJUNGI TU! AMUZANT! ![]()
Eu mă plasam la mijloc, nu pentru că sunt sau mă vedeam mai "ești mai deșteaptă și specială decât aproape toată țara "
- ci pentru că nu știam ce să aleg între pro- rusul Simionică și pro- Ucraina Nicușor! ![]()
Eram în cumpănă! ![]()
Mare cumpănă! ![]()
Dar serios vorbind, am rezolvat-o și am VOTAT! SI NU MI-AM ANULAT VOTUL! ( Ceea ce voiam la început să fac! )
Doar VIITORUL îmi va spune dacă am ales bine!
"Poate ar trebui sa vorbim și de analfabetismul funcțional. Sau de efectul Dunning-Kruger. "
Analfabetismul funcțional se aplică la cei care știu citi! Dar nu știu și analiza complex ceea ce au citit!
Nu știu compara două "texte " diferite!
PACE ȘI ȚIE!
ȘI MULȚUMESC DE EXPLICAȚII! ![]()
FOARTE EDUCATIV!
Avind in vedere ce se intampla mai recent, ai putea fi un bot. Dar cel mai probabil esti om.
Botii nu cred în Dumnezeu!
![]()
"Legat de dumbniedzau... e tragi-comic cum lumea se da lovita daca cineva face misto ca ei cred in asa ceva, dar daca le zici ca tu crezi in Odin sau Zeus, fac si ei misto la rindul lor. Paradoxal, nu? "
DUMNEZEU!
Cuvântul Dumnezeu este format din cuvintele Dumne + Zeu care vine de la Dominus Deus= Stăpânul Zeilor.
Asta relatează clar că prima dată a fost Dumnezeu, apoi creațiile Sale
( sau mă rog, imaginația omului! )
Creația nu poate râde de Creatorul său, Craterul însă poate râde de creația Sa!
Pacifismul oprește un război la scară planetară! Cel puțin iocamdată! Pentru un scurt moment!
Apoi, va începe din TOATE direcțiile un Al Treilea Război Mondial!
Dacă Ucrainei I se vor trimite arme, la fel și Rusiei! Dacă Ucrainei I se vor alia soldați pe front din diverse State, la fel și Rusiei!
Dacă Ucraina va avea aliații ei, la fel și Rusia!
...
În acel MOMENT, DA!
AI DREPTATE!
DOAR DUMNEZEU ȘI RUGĂCIUNILE NE VOR PUTEA SALVA!
( Dar tu se pare nu crezi în El! Sper să îl întâlnești ÎNAINTE de astfel de momente! )
DAR PÂNĂ ATUNCI!
ȘI PACIFISMUL FUNCȚIONEAZĂ!
Exact așa gândesc și eu!
Căci știu clar cine e " Victima" în acest caz și cine " Teroristul"!
Dar eu cred & SPER! DA SPER! CĂCI SPERANȚA MOARE ULTIMA!
![]()
( știu că pare o prostie, probabil în ochii tăi! )
...dar sper ca conflictul între Rusia și Ucraina să aibă o încheiere STRICT între cele 2 țări, fără alți implicați! Alte victime colaterale!
Indiferent de rezultat! Totuși, ÎNTOTDEAUNA VICTIMA TREBUIE! SĂ CÂȘTIGE!
De aceea suportul pentru victimă e ABSOLUT NORMAL!
NORMAL, DAR PACIFIST!
"Legat de coalitia pentru familie, ca vad ca pari nelamurita - https://www.vice.com/......u-familie/ "
Sincer! :), chiar nu știam ce legătură există între Rusia și Coaliția Pentru Familie! :)
Mulțumesc pentru lămuriri! / lamurire! :)
P.S. Totuși, nu văd NIMIC foarte greșit în asta!
Tu vezi?!
Da, deci putem ride de orice zeu, pentru ca TOTI sunt creatia omului. A unora mai smecheri ca toti din jurul lor in perioada respectiva, desigur.
Pai in ce nu vezi nimic gresit? Foarte pe scurt -
0. Polarizarea societatii si distragerea atentiei de la lucrurile cu adevarat importante.
1. Niste zeci de milioane de euro aruncate pe geam.
2. Un referendum care indiferent de rezultat nu ar fi schimbat absolut nimic.
3. Exercitiu de manipulare a maselor autohtone pentru tovarasii de la Moscova. Majoritatea celor ce au votat la mizeria aia de referendum au votat cu aur/cg/gs.
Acum vezi intreaga imagine mai clar?
Ucraina are nevoie de arme pentru a rezista pana ce Rusia face implozie. Strainii care lupta VOLUNTARI pentru Ucraina sunt niste mii, destui au si murit, inclusiv americani si englezi, plus vreo doi romani din cate stiu. Sa nu uitam ca de partea Rusiei au fost nord coreeni trimisi acolo in mod oficial, deci e cumva razboi mondial deja.
La noi rusii opereaza de zeci de ani, iar nebunia asta cu capete de topor din politica gen gs e citamai atacul hibrid. E important sa le-o dam in bot in continuare in planul asta, sa ajutam Ucraina, si poate totul se va termina.
Multe, multe vorbe dar fara idei clare.
Cand ti-am pus liniutele eu nu contraziceam ce era trecut in liniutele respective. Incercam sa-ti arat ca zici ca urasti elita dar te raportezi la intreaga situatie in care suntem cu superioritate, urand "turmele" de parca adevarul tau e mai bun. Asta face cel care se crede mai presus de toti deci un ELITIST.
Nu stiu cum sa-ti explic mai clar si daca nu intelegi... regret.
Eu am spus cu totul altceva!
...
Sau voiam să spun cu totul altceva!
( dar tu ai interpretat probabil în mod greșit răspunsul meu?! )
?!
Biblia, dacă nu știi este cartea " de căpătâi" a credinței creștine și totodată una dintre cele mai complexe ( ca și conținut) cărți care există, dar și cea mai răspândită și rasfoită Carte din întreaga lume!
Multe secte au încercat de-a lungul timpului să copieze sau să schimbe conținutul și contextul Bibliei, dar după cum bine vezi, nu le-a prea reușit! ![]()
Bine, unora le-a reușit! ![]()
Depinde, însă și la ce te referi prin REUȘITĂ! ![]()
https://youtu.be/5QWG4MjgDwY?feature=shared
Așa se întâmplă de obicei când copiezi, dar nu te pricepi deloc să faci fake-uri calumea! ![]()
Rezultat: Mare Nebunie! ![]()
https://youtu.be/bSICKAXh4J8?feature=shared
Și ce să vezi?! ![]()
Chiar și oamenii aparent normali și educați, cad victime uneori!
https://youtu.be/cHFkVTcH41c?feature=shared
Dar culmea! Cad victime unor fake-uri prea fake pentru a fi măcar analizate și băgate în seamă!
De ce zic ceea ce zic?
Simplu!
Lumea se bazează pe două tipuri de ADEVĂRURI! Și anume Adevăruri Subiective și Adevăruri Obiective!
Bănuiesc că tu înțelegi cei doi termeni! Dar îi voi explica pentru cei care e posibil să nu-i înțeleagă:
https://dexonline.ro/definitie/subiectiv
https://dexonline.ro/definitie/obiectiv
Credințele unei persoane SUNT ÎNTOTDEAUNA REALITĂȚI SUBIECTIVE!
Căci, credința / credințele religioase la modul general sunt greu sau imposibil de demonstrat că sunt și Reale!
Apoi, mai au și o mare Diversitate!
Deci, TOTUL TREBUIE ANALIZAT CU OBIECTIVITATE!
Totuși, DILEMA! Constă chiar în acest simplu/e fapt/e!
NIMENI NU A PUTUT VREODATĂ SĂ DEMONSTREZE ÎN MOD OBIECTIV APARIȚIA UNIVERSULUI, ȘI A OMULUI PE PĂMÂNT!
EVOLUȚIA SPECIILOR CHIAR DACĂ E CONSIDERATĂ ȘTIINȚĂ LA ORA ACTUALĂ! NU E DEMONSTRATĂ 100%!
ȘI MAI ALES NU E DEMONSTRATĂ 100% ÎNTR-UN MOD OBIECTIV! ![]()
DECI, CREDINTELE SI TEORIA BIG BANG! ( DA! TEORIE! ) AU TOTUȘI CEVA SURPRINZĂTOR
, ÎN COMUN! AMBELE SUNT SUBIECTIVE! ȘI AMBELE SUNT SIMPLE TEORII, NEDOVEDITE PE DEPLIN ÎNCĂ! CHIAR DACĂ, POARTĂ OFICIAL NUMELE DE " ȘTIINȚA " LAMURITOARE!
CAPISI?!
Uite cum o Teorie NEDEMONSTRATA PE DEPLIN PÂNĂ ASTĂZI, devine Știință! Pentru nepricepuți! ![]()
Prin REPETIȚIE!
Televiziunea repetă o idee mai ceva ca popa predica la biserică!
![]()
https://youtu.be/ub747pprmJ8?feature=shared
Omul fără idei proprii... va fi cel mai predispus să prelueze o idee ( sau Teorie
, în acest caz ) ( precum propagarea credințelor, așa și a Teoriilor... evoluției
instant & automat!
FIECARE OM ARE NEVOIA SĂ-ȘI EXPLICE CUMVA APARIȚIA SA PE ACEST PĂMÂNT! ![]()
ȘI POATE, SĂ O EXPLICE SI ALTORA!
musiclover23 întreabă:
Maree1 întreabă: