| DnIon a întrebat:

Oare cand se va termina razboiul din ucraina?

18 răspunsuri:
| Măiastra a răspuns:

Ăştia sunt zorii celui de-al treilea război mondial din păcate.

| gabicoo a răspuns:

Atunci când Rusia va pune mâna pe întregul Donbass. Fie va ceda Zelenski și se termină rapid, fie îl va cuceri militar și va mai dura încă un an.

| 9PM a răspuns:

Când va apărea din nou COVID

| DnIon explică (pentru Măiastra):

Aceeasi parere o am si eu din pacate

| DnIon explică (pentru 9PM):

Cind a inceput rusia sa atace in ucraina in aceeas zi a murit covidul altii spun ca na murit s-a ascuns

| DnIon explică (pentru gabicoo):

Rusia nu vrea doar dombasul vrea toata ucraina

| Măiastra a răspuns (pentru DnIon):

N-ar fi frumos să ne trăim viețile până atunci şi să nu ne mai gândim aşa mult la războaie? Bine, fiecare trebuie să-şi ia precauții. Dar creează energie negativă. Zic rău?

| 9PM a răspuns (pentru DnIon):

Fără dovezi nu putem știi, dar ai dreptate.

| Misteriosul333 a răspuns:

Probabil când va ceda cineva. Ori cedează Putin, ori cedează Zelenski. Din doua una. Ideal ar fi să cedeze Zelenski ca să nu mai moară alți oameni, nu sunt putinist, dar totuși dacă stai să te gândești atâta tam tam pentru ce? Nu tot acolo se va ajunge? Măcar nu mai moare lumea. Eu unul dacă aș fi președinte mi s-ar face milă de poporul meu și aș încerca să îi salvez, nu să îi sacrific pe oameni.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru 9PM):

A murit in presa, ca era subiect mai interesant razboiul. Cazuri noi de Covid si alte nenorociri respiratorii gen Super Gripa au tot fost in mod constant si inca sunt la greu...

| 9PM a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Deci crezi că nu a existat niciodată acest virus? Totul a fost de gargara?

A existat si inca mai exista, asta voiam sa zic. Nu stiu cum ai inteles tu pe dos...
https://observatornews.ro/......42897.html
https://vaccination-info.europa.eu/ro/covid-19-0

N-am nevoie sa citesc, știu că trebuie să treacă minim 50 de ani sa dispară un astfel de virus, nu are cum în 5 ani.
Te-am întrebat că credeam că nu crezi. Sunt multi care nu cred.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Misteriosul333):

Și dacă mâine zice președintele României sa cedeze judetul in care ești tu Rusiei că sa te protejeze? Și să facă Rusia ce vrea acolo, inclusiv să aducă niște soldați care să îți violeze mama, sora și nevasta

Nu e vorba de disparut, cit sa devina irelevant. Cind aparuse era periculos. Cunosc personal oameni care au lucrat in tara si strainatate ca medici sau personal auxiliar. Nu a fost de joaca.

Știu! Mi-a murit cineva drag de COVID. Și-a schimbat mutația de aia a devenit irelevant. La început era extrem de agresiv, și eu am avut și era să mierlesc.

De mutat o sa mai sufere mutatii, doar ca o buna parte din populatia planetei a devenit imuna prin vaccinare, boala, sau deces. happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Misteriosul333):

Cum crezi ca ii salvezi? Ia si citeste un pic de istorie. Eu unul personal decat "salvat" sub rusi prefer sa mor. Tu nu ai avut bunici care sa fi fost prizonieri la rusi sau care sa fi mincat coji de cartofi si buruieni dupa ce am fost "salvati" de rusi. Important e ca Ucraina sa reziste suficient de mult si sa provoace atitea pierderi Rusiei incit sa faca implozie sistemul. Populatia slabe sanse, dar oligarhii e posibil sa ii faca felul lui Putin mai devreme sau mai tirziu...

Întrebări similare