| DnIon a întrebat:

Oare cand se va termina razboiul din ucraina?

31 răspunsuri:
| Măiastra a răspuns:

Ăştia sunt zorii celui de-al treilea război mondial din păcate.

| gabicoo a răspuns:

Atunci când Rusia va pune mâna pe întregul Donbass. Fie va ceda Zelenski și se termină rapid, fie îl va cuceri militar și va mai dura încă un an.

| 9PM a răspuns:

Când va apărea din nou COVID

| DnIon explică (pentru Măiastra):

Aceeasi parere o am si eu din pacate

| DnIon explică (pentru 9PM):

Cind a inceput rusia sa atace in ucraina in aceeas zi a murit covidul altii spun ca na murit s-a ascuns

| DnIon explică (pentru gabicoo):

Rusia nu vrea doar dombasul vrea toata ucraina

| Măiastra a răspuns (pentru DnIon):

N-ar fi frumos să ne trăim viețile până atunci şi să nu ne mai gândim aşa mult la războaie? Bine, fiecare trebuie să-şi ia precauții. Dar creează energie negativă. Zic rău?

| 9PM a răspuns (pentru DnIon):

Fără dovezi nu putem știi, dar ai dreptate.

| Misteriosul333 a răspuns:

Probabil când va ceda cineva. Ori cedează Putin, ori cedează Zelenski. Din doua una. Ideal ar fi să cedeze Zelenski ca să nu mai moară alți oameni, nu sunt putinist, dar totuși dacă stai să te gândești atâta tam tam pentru ce? Nu tot acolo se va ajunge? Măcar nu mai moare lumea. Eu unul dacă aș fi președinte mi s-ar face milă de poporul meu și aș încerca să îi salvez, nu să îi sacrific pe oameni.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru 9PM):

A murit in presa, ca era subiect mai interesant razboiul. Cazuri noi de Covid si alte nenorociri respiratorii gen Super Gripa au tot fost in mod constant si inca sunt la greu...

| 9PM a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Deci crezi că nu a existat niciodată acest virus? Totul a fost de gargara?

A existat si inca mai exista, asta voiam sa zic. Nu stiu cum ai inteles tu pe dos...
https://observatornews.ro/......42897.html
https://vaccination-info.europa.eu/ro/covid-19-0

N-am nevoie sa citesc, știu că trebuie să treacă minim 50 de ani sa dispară un astfel de virus, nu are cum în 5 ani.
Te-am întrebat că credeam că nu crezi. Sunt multi care nu cred.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Misteriosul333):

Și dacă mâine zice președintele României sa cedeze judetul in care ești tu Rusiei că sa te protejeze? Și să facă Rusia ce vrea acolo, inclusiv să aducă niște soldați care să îți violeze mama, sora și nevasta

Nu e vorba de disparut, cit sa devina irelevant. Cind aparuse era periculos. Cunosc personal oameni care au lucrat in tara si strainatate ca medici sau personal auxiliar. Nu a fost de joaca.

Știu! Mi-a murit cineva drag de COVID. Și-a schimbat mutația de aia a devenit irelevant. La început era extrem de agresiv, și eu am avut și era să mierlesc.

De mutat o sa mai sufere mutatii, doar ca o buna parte din populatia planetei a devenit imuna prin vaccinare, boala, sau deces. happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Misteriosul333):

Cum crezi ca ii salvezi? Ia si citeste un pic de istorie. Eu unul personal decat "salvat" sub rusi prefer sa mor. Tu nu ai avut bunici care sa fi fost prizonieri la rusi sau care sa fi mincat coji de cartofi si buruieni dupa ce am fost "salvati" de rusi. Important e ca Ucraina sa reziste suficient de mult si sa provoace atitea pierderi Rusiei incit sa faca implozie sistemul. Populatia slabe sanse, dar oligarhii e posibil sa ii faca felul lui Putin mai devreme sau mai tirziu...

Da,așa este. RIP pentru cei ce au fost mierliti de acest virus nemilos. Nu o sa uit niciodată prin ce am trecut datorita acestui virus, da nu am rămas cu sechele niciodată.
Dar am frustrări că mi-a decedat o persoana draga de la acest virus! Au confirmat si medicii de pe ambulanță. Dar mai ziceau că mulți au înnebunit, eu cred că se refereau la anxietate probabil! Erau mulți traumatizați de acest virus sa nu cumva sa moară sau sa rămână cu sechele. Da știu pe cineva din familie care și-a pierdut gustul și mirosul ani de zile.

| Misteriosul333 a răspuns (pentru suntserios):

În sensul că aș face pace cu o condiție, aș ceda teritoriul respectiv și i-aș lua pe toți oamenii mei de acolo ca să nu le facă nimic. Oricum dacă eram noi în locul ucrainenilor, ei se băgau pentru noi cu arme și bani? Un ucrainean trebuia să spună ce am scris eu, nu un român. Ideea este că se putea evita totuși acest război cumva. Acum Putin se va gândi să ocupe și alte teritorii, a pierdut prea mult și vrea ca să recupereze. Nici președintele Rusiei nu este ușă de biserică, nici Zelenski. Să-și dea odată mâna amândoi și să se înțeleagă cumva ca să fie pace și toată lumea să fie fericită. Hai să fim realiști, rușii au bombe nucleare și dacă mâine-poimâine aruncă una din aia, ce-am rezolvat? Probabil vor face și alte țări tot la fel și unde ajungem, ce se va întâmpla cu oamenii? Trebuie doar să sperăm că va fi bine. Fii mai optimist domnule, știu că acolo undeva în sufletul tău ai vrea să îmi dai dreptate, chiar dacă acum nu este așa. Ascultă-mă ce-ți spun, orice om normal și-ar dori să fie pace.winking

Daca eram noi in locul Ucrainei pe harta si ei in locul nostru, se bagau cu mai mult decat ne-am bagat noi, ca nu erau timpiti. Si mai faceau si fabrici de armament din 2014 ca sa ne vinda din productie proprie. Si ne mai puneau si niste conditii cand incepea in 2022 ca sa ne primeasca refugiatii - nimic senzational, doar sa le oferim mai multe drepturi ucrainenilor ce ar fi trait in Romania (ca Iohannis a fost un mega-bou si toti imbecilii de la externe in 2022). Rusii au bombe nucleare si nu arunca nimic ca le taie China macaroana. Tu omiti ca e o intreaga increngatura planetara unde primeaza interesele politice. China are nevoie de o Europa prospera care sa le cumpere produsele, nu de poluare nucleara si zeci de milioane de refugiati. Desigur ca ti-ai dori pace, dar nu cu ala care stii ca nu se va opri pana nu te va rade de pe fata pamintului. Asa ca faci tot posibilul sa nu mai poata sa faca asta.
Zici ca Putin a pierdut. Ce a pierdut Putin, mai exact? Ucraina nu a luat ceva nimanui, ci s-a format in urma dezmembrarii URSS-ului. Nu Ucraina ne-a luat teritoriile cu Romani, nu Ucraina a luat Crimeea sau Donbass-ul Rusiei, ci Rusia le-a cedat. Ai fi dispus sa cedezi Transilvania catre Ungaria daca il apuca dileala pe Orban? Pace, dar nu cu orice pret. Cum ziceam... ia si mai citeste putina istorie. Discuta cu un rus-doi. Gasesti destui pe net. Preferabil rusi care au emigrat. Vezi ce zice Kasparov, de exemplu.

| Misteriosul333 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Cum spui tu Gabi. Nu este nevoie să îți dai viața de pomană. Viața ta e pe primul loc, corect?winking

Bravo imi place cum gindesti

| DnIon explică (pentru GabiDumitrescu):

A existat dar nu asa grav pe cit se vorbea la noi in zona sa spinzurat unu si doctorii a spus ca a avut covid si de aia ea spinzurat

Uneori nu. De aia am ajuns unde sintem. Ca foarte multi sunt niste napirci care nu au nici cea mai mica urma de interes pentru binele comunitatii. Desigur ca nu tin musai sa mor, dar cum ziceam - daca am de ales intre a trai sub rusi si a muri, fara posibilitatea de a emigra sau scapa altfel, prefer sa mor.

Nu stiu da nici acum nu cred ca covidu asta era asa periculos eu cred ca era doar o gripa simpla

Acum nu este, dar a fost în 2020, între timp mutația s-a tot modificat și noi am devenit imuni ce ne-am confruntat cu COVID -19. Daca nu eram imuni și mutația actuală ne punea la pământ deși nu e agresiva că cea din 2020.
Acum are o alta denumire, dar tot COVID e! Numai că nu mai face ravagii. Da o sa apară ceva in 2027-2028 fiindcă e deja agenda 2030 concepută pentru anihilarea noastră de globaliști. Cu COVID nu le-a mers o să încerce cu altceva până își ating obiectivul.

Mersi laughing

| Misteriosul333 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Haide omule, nu mai gândi așa, capul sus. Întotdeauna va exista o cale, trebuie să fii mai optimist. Nu este nevoie să mori dacă s-ar întâmpla ceva. Poate dacă aș știi sigur că ar exista un viitor pentru români, pentru copii și pentru nepoți, așa da, poate aș face și eu tot la fel, dar având în vedere că avem un conducător mai, cum să-i spun eu... mai special sau simpatic, parcă este mai bine viu.winking

| Misteriosul333 a răspuns (pentru 9PM):

Ce fac băieții? happy

Întrebări similare