Sint optimist. De aia nu am emigrat din buda asta de tara inca. De aia am reusit sa atrag si niste amariti de austrieci sa arunce cu bani pe aici si astfel aduc la buget peste 100k EUR din taxe imbecililor astora in fiecare an. dar daca e sa ajunga haur la butoane imi bag picioarele, vind tot si ma car in Cipru.
Cum vrei tu domnule, văd că 9PM a adormit. Hai că te las și eu, nu mai stau că e ceasul 1:05. Somn ușor.
Asta e gândire de copil de 10 ani cu își ia oamenii și îi mută. Ia zi tu tu mintea ta de copil de 10 ani ce ar face Rusia după ce primește cadou o bucată de Ucraina?
a. Toată lumea rama fericita și în pace.
b. Rusia condusă de un dictator imperialist merge mai departe și ataca alte și alte zone din Ucraina?
Vrei să spui o gândire de un adevărat conducător care își iubește poporul, sau c. l-ar invita la masă pe președintele Ucrainei, ca să povestească despre cum se atacau între ei și ar intra acest război în cărțile de istorie. Trebuie să ajungă la o înțelegere odată și odată, pentru că altfel nu se mai poate. Dacă s-ar ivi totuși o șansă de pace, nu trebuie să dăm cu piciorul în ea. Atâta timp cât există respect din ambele tabere, ce se poate întâmpla, s-ar înțelege ei cumva, măcar atat să facă și s-ar axa fiecare pe dezvoltarea țării, nu pe război. Hai să fie pace, sau măcar să fie variata a. Cum ai scris puțin mai sus, ca să nu se mai chinuie nimeni. Dacă nu se întâmplă așa, înseamnă că cineva are de câștigat de pe urma acestui război și are un interes, din partea lui Zelenski. În fine ideea este să fie pace, că-i mai bună decât toate. Pană și un copil de grădiniță ar vrea să fie pace, nu doar un conducător, trebuie să ne punem și în locul altor oameni și să simțim ce simt și ei, indiferent că este copil sau adult, să cântărim ce avantaje avem, ce dezavantaje și să găsim o soluție.
Rusia nu vrea pace.
Rusia face exact că tine, zice cuvinte multe fara să zică nimic. Ei vor teren, putere, sânge.
Sau poate și-ar dori și Rusia ca să fie pace. Totuși sunt și ei oameni ca noi toți, nu roboți. Într-adevăr acum este mai greu, dar se poate face pace, să lase cuvintele deoparte și să treacă la fapte.