Nu spui ce varsta ai, daca esti elev in cl. a IX-a sau student in primul an.
Daca esti minor banuiesc ca te-au dat afara pentru ca altfel puteau fi amendati pentru servirea cu bauturi alcoolice a minorilor si amenda este mare.
Ai putea solicita restituirea sumei sau sa faci reclamatie dar nu cred ca ai vreo sansa de castig, avand in vedere situatia descrisa.
Sunt a 11-a ...am 17 si nu am fost dat afara din cauza asta
Inseamna ca tot minor esti, major devii abia la 18 ani.
N-am de unde sti motivele exacte pentru care ai fost dat afara, am expus doar o ipoteza plauzibila, avand in vedere interdictia de a vinde bauturi alcoolice minorilor sau a permite ca acestia sa consume bauturi alcoolice in club.
Erai ametit deci ei aveau dreptul sa te evacueze. Intre regulile cluburilor este si aceea ca isi pot selecta clientii si ca pot sa nu accepte clienti in stare de ebrietate (nici macar vag in stare de ebrietate). Din cate povestesti, tu erai intr-o faza destul de avansata, aceea in care esti ametit si ai impresia ca esti super-lucid, faza care este destul de periculoasa. Asadar, nu ai ce face, erai intr-un club (nu e spatiu public, ca de aceea este club, ca sa poata sa isi selecteze invitatii) si erai in stare de ebrietate (ceea ce nu este permis, chiar daca ti se pare absurd). Daca faci valuri s-ar putea sa te alegi si cu o amenda.
Prin ametit ma refer ca am baut 2 beri..aia nu e o stare destul de avansata.Clubul era inchiriat de catre liceul meu deci nu se pune problema sa isi selecteze ei,, clientii'' atata timp cat clinetii astia le platesc tot:
Clientii*...plus ca nu reprezentam un,, pericol'' pentru cei din jur, nu aveam o atitudine agresiva ba chiar ma intelegeam cu toata lumea..singura faza a fost calcarea o singura data pe canapea(am uitat sa precizez ca erau si alte persoane de fata care pot sa fie martore+ca si alte persoane dansau si paseau pe canapea dar se pare ca fata mea i-a cam displacut domnului bodyguard)
Depinde cat de obisnuit esti. Eu ma imbat cui dupa doua beri. Nu ai precizat daca esti major, daca nu esti, nu aveai voie sa pui gura pe nici o gura de alcool, asa ca era absolut normal sa te dea afara, ar fi primit sanctiuni grele daca politia gasea un minor baut, chiar daca ai fi baut un sfert de bere.
Trebuie sa intelegi ca faptul ca platesti nu anuleaza dreptul lor de a-si selecta clientii. Banii nu au valoare in fata regulilor unui club. Voi platiti acolo ca sa va supuneti regulilor lor, este de la sine inteles, nu ca sa va cumparati propriile reguli. Nici nu se pune problema sa isi piarda dreptul de a-si selecta clientii, e de la sine inteles, liceul si l-a asumat cand a inchiriat un club, deci un p[satiu privat.
Fiecare club, bar are politica lui, isi rezerva dreptul asupra clientelei, normal ar fi trebuit sa iti argumenteze motivul pentru care te au dat afara, banuiesc ca motivul este calcarea canapelei, Nu ai ce reclamatie sa depui si cui sa te plangi, doar posibil managerului de club sa il cauti sa ii expui problema din punctul tau de vedere.Era logic cand te au dat afara din club ca nu iti vor inapoia taxa de intrare si nici ce ai platit pentru consumatie, O alta varianta este si varsta ta, nu ai 18 ani asa ca nu ai dreptul sa consumi bauturi alcoolice. Deci una peste alta, a fost o intamplare nefericita dar care oricum ai pune problema rezolvarea nu v-a fii in favoarea ta!
Bailey întreabă:
Elena1234456 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
riki10004 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
Cox27272 întreabă: