Se pare ca nu ti-ai indeplinit obligatia de a te prezenta la reevaluare, prevazuta de Legea nr. 448/2006. Te poti adresa Primariei, motivand lipsa de acasa si solicitand sa refaca ancheta sociala, apoi la Comisia judeteana a persoanelor cu handicap si in final Autoritatii nationale pentru persoane cu handicap, daca nu rezolvi problema la primele doua. Ultima solutie, daca nu ai rezolvat problema, este sa te adresezi instantei judecatoresti. Sanatate si numai bine!
Nu stiu sigur incearca site-ul avocatnet.ro(e cu acount)!
e un site facut cam de 11 avocati care dau sfaturi la probleme de genul asta cu pensii cu indemnizatii chestii din astea! incearca nu sunt sigur ca vei gasi acolo o solute dar incearca
Din cate am inteles eu, ai o anumita perioada in care trebuie sa te prezinti la Primarie, sa dovedesti ca existi, ca ai un handicap si sa explici unde umblai brambura in loc sa stai teapan in casa, 24/24, 7/7 ca sa te gaseasca domniile lor.
Sa stii ca raspunsul meu vrea sa-si bata joc de idiotenia legilor, nu de tine, doamne fereste!
Salutari. Dupa cite observ eu, pentru faptul ca nu ai fost prezent la apelul jmecherasilor de la primarie, dumnealor au dat dovada de o bunatate exagerata si ti-au taiat indemnizatia.Rusine lor, pentru ca ei ar trebui sa stie ca o persoana cu handicap are dreptul si la viata sociala, are dreptul sa-si viziteze fratii, surorile, etc, si nu este condamnata sa stea toata ziua acasa pentru a fi prezenta la vizita celor de la primarie pentru a cauta motive absurde ca sa iti ia si amarita aia de indemnizatie, ca in rest nu vine nici unul sa te intrebe daca ai un loc de munca, daca ai ce manca. sau daca mai traiesti.In rest, cind vine vorba de taiat drepturi si de luat si ultima bucata de paine de la gura contribuabililor cei de la primarie dau dovada de o harnicie iesita din comun. Dupa cite observ eu, tie ti sa incalcat in mod abuziv si grosolan un drept garantat prin lege, iar rugamintea mea este sa te adresezi in scris compartimentului de asistenta sociala aferent primariei de care aparti si sa ceri reluarea platii indemnizatiei la care ai dreptul iar daca nu se solutioneaza nici atunci, intra in audienta la primar si prezinta-i situatia in sine. Sper ca parerea mea i-ti va fi de folos.Cu stima-DEMARKO.