| bishsmahs a întrebat:

Risc ceva daca am plecat de la job dupa ce am semnat contractul de munca fara sa semnez demisia sau altceva? Pentru context, am lucrat la Sameday vreo 8 zile, contractul l am semnat dupa 6 zile. Majoritatea acestui timp am fost cu un baiat pe traseu, in timpul asta patronul ma ducea cu zaharelul si imi zicea ca inca n are o ruta sa imi dea, ca n are masina, si tot asa. El mi-a zis ca atunci cand o sa ma dea prima data pe traseu, imi va da o zona usoara si 30-40 de stopuri, azi, cand trebuia sa ma duc in cursa, am avut cea mai complicata zona si 100 de stopuri, adica aproape imposibil sa termin, si pe langa asta, masina pe care am avut o mai era si stricata, pierdea apa si trebuia sa ma opresc la 15 min sa-i pun apa ca sa nu explodeze motorul. Dupa ce dusesem vreo 20 de colete in 4 ore m-am enervat, m-am dus la sediu, si i-am zis ca daca nu imi da o zona mai usoara cu mai putine stopuri pana ma invat, plec. A facut urat si mi-a zis sa plec acasa ca n are nevoie de mine, am plecat pana la urma. Acum intrebarea mea este, risc ceva daca am plecat fara sa semnez vreo demisie sau ceva? Contractul era pe perioada nedeterminata

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca esti in perioada de proba poti sa-ti dai demisia cu o simpla notificare scrisa, chiar fara a o motiva si fara a fi nevoit sa stai perioada de preaviz.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Risti sa ți se desfacă contractul de muncă pe motive de indisciplina pentru că nu te ai prezentat la munca. Fiind în perioada de proba trebuie sa îți depui demisia și plecai instant

| Alex765431 a răspuns:

Da-ţi demisia. Nu are rost cu aşa şef.