Da suntem de acord. Efectiv dupa cum am scris primul CVC asa vrem sa le scriem si pe celelalte 4, inclusiv locul completarii si data. Desi difera 3 zile si de data asta e in orasul vanzatorului nu a cumparatorului. Dar zici ca nu e problema, nu?
Am fost si am refacut toate 5, cu ele toate 5 trecut cum am zis, ele reflecta data reala a tranzactiei doar ca foile efectiv sunt trecute mai tarziu si in alt loc… in fine ati zis ca n are nimic
Ar mai fi o problema. Am fost cu vanzatorul la taxe la el sa o radieze zice el, si nu mi-a dat fiscalul. I am zis la vanzator dati mi fiscalul ca poate o sa am nevoie la primarie si la DRPCIV la mine. El cica nu ca nici lui nu i-a dat decat un PV (proces verbal) de evidenta dar asta n am eu treaba ca si cumparator. Si cica daca avea datorii nu i-o radia, ca nu se mai face cu fiscal. I am zis bine poate asa o fi… si am plecat. Oare chiar sa aiba dreptate sau trebuia sa mi dea fiscalul? Bine nici nu l mai puteam obliga sa l dea, dar na zic asa… o sa am nevoie de el la drpciv?
In prezent nu mai este nevoie de certificatul de atestare fiscala de la vanzator, acesta a fost inlocuit, inca de anul trecut, cu dovada de inregistrare a cumpararii masini la organul fiscal (compartimentul de impozite si taxe) de la primaria localitatii de domiciliu a cumparatorului.
Aveti idee de ce acte am nevoie sa ma duc la primarie pentru inregistrare? Am nevoie oare si de RCA valabil pe numele meu? Sau doar pentru inmatriculare?
La primarie ai nevoie doar de cartea de identitate, contractul de vanzare-cumparare si cartea de identitate a masinii. Dupa aceea, pentru inmatriculare, ai nevoie de ITP si asigurarea RCA.