| Lexi888 a întrebat:

Sal.Stau in cartier plin de țigani.eu stau pe strada.Aia de la bloc stiga dupa mine porecle.Au 16 ani eu 27. Pot săi reclam la poliție? Ca le-am zis la părinți lor dar se linistesc doar 2 sau 3 luni, după iar încep.

14 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cu reclamatul n-o sa rezolvi nimic, insulta nu mai este infractiune prevazuta in Codul penal din 2006.
Eventual, daca conturba linistea publica, ar putea fi amendati dar eu sunt sceptic.

| ombladon a răspuns:

Poti sa te muti in alt cartier...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tiganul tot tigan ramane. Nu ai ce face, asta sunt tiganii.

| Duucu a răspuns:

De pumni ai auzit?

| Darker a răspuns:

Degeaba reclami. Foarte buna ideea lui Ioandelasal

| Lexi888 explică (pentru Duucu):

Sa ii bat ca sa ajung la pușcărie?

| Duucu a răspuns (pentru Lexi888):

Atunci insultă-i și tu.Insultă-i pănă se enervează și te atacă fizic, iar dacă o fac și te aperi, e legitimă apărare.

| Lexi888 explică (pentru Ioandelasal):

Deci nu fac nimic.platesc doi aurolaci de aia cu punga si ii bate pe țigani de ii baga in spital.

| Lexi888 explică (pentru Duucu):

OK cum zici tu.ii las l-ați pe asphalt.am facut cursuri de kick boxing de la 14 ani pana la 26.Desi nu cred ca au curaj sa sara la mine, la 16 ani nu te poți pune in mâini cu un bărbat.

| Wehrmacht a răspuns (pentru Lexi888):

De ce traiti voi cu impresia ca daca o comiti intri la parnaie? Ii bati intr-o scara de bloc sau ceva de genu' si n-are dovezi. Urmele de pe corp nu sunt dovezi.Nu poate sa se duca la politie sa zica "uite nene vanataie acum baga-l p-ala la parnaie".

| Lexi888 explică (pentru Wehrmacht):

Nu ma te prinde si te baga am frate in poliție le știu metodele.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Lexi888):

Treaba ta, eu nu te sfatuiesc.

| OmuCuBasca a răspuns:

Tu 27, iar ei 16? In cazul asta, iti meriti soarta!

| Lexi888 explică (pentru OmuCuBasca):

Dc? sunt țigani.