| Izacloud a întrebat:

Salut. Acum o săptămână am avut o tamponare usoara cu daune minore. Inițial ne-am inteles sa ii plătesc piesele si sa facem amiabila. Eu urma sa plec din județ a doua zi si ca si garantie i-am lasat asigurarea plus datele mele ca sa stie unde sa ma găsească in caz ca nu ma tin de cuvânt
Dupa doua zile ma suna si imi spune ca nu mai vrea sa facem asa ci sa facem amiabila
De atunci a trecut o saptamana ca am fost plecat. Stiu ca daca implicam acum politia ne ia permisul si primim amenda, iar lui credeti ca ii mai accepta asigurătorul dosarul de dauna sau nu merita sa imi mai bat capul cu el ca s-a sucit aiurea

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Constatarea amiabila de accident se incheie imediat dupa accident si nu-i platesti tu piesele ci asiguratorul tau de RCA.
Daca nu ati facut constatarea amiabila atunci trebuia sa anunti la politie, daca tu esti vinovat.
Discuta cu asiguratorul tau si cu respectivul si rezolvati amiabil, ca sa nu aveti probleme cu politia.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Va intalniti si faceti amiabila la asigurator fara sa implicati politia, asa cum trebuia sa faceti de la inceput.