| bogdan4cognkac a întrebat:

Salut! Acum vreo 3 luni am atins o masina și nu m-am prezentat la politie și mi-a fost suspendat permisul 30 de zile. Acum mi s-a întâmplat sa nu știu dacă am mai atins una în parcare pentru ca la un moment sat eram foarte aproape de ea și când am coborât am văzut ca era zgâriata. Masina mea nu are nici o urma pe ea, însă cred ca ar trebui sa merg la politie. Dacă deja am 2 puncte luate și e posibil sa mai primesc o sa mi se suspende permisul?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E grav cand nu stii daca ai atins masina sau nu. Poate masina era deja zgariata, nu ai de unde sti.

| bogdan4cognkac explică (pentru darrio2007):

La asta ma gândesc și eu, mai ales ca era o zgarietura destul de evidenta, însă nu am simțit nimic și masina mea nu are nicio urma, insa mie cam frica sa nu rămân fără permis.

| darrio2007 a răspuns (pentru bogdan4cognkac):

Esti obisnuit cu luarea permisului. Mai multa atentie la parcări.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lasa te nene de condus daca esti asa prost, nu ai nevoie de permis, circula cu autobuzul sau metroul, ce faci lovesti nonstop masini iti ia permisul ti l da inapoi iar le lovesti? Nu te pricepi nu ai talent de șofer gata, pieton pana la moarte asta e decat sa lovesti pe cineva sa omori oameni mai bine vinzi masina si gata ai incercat nu ai talent lasa pe altii care au talent, acum ai lovit o masina, maine lovesti un om il omori si intrii in pușcarie 20 de ani asta vrei?

| eliancodrut a răspuns:

Sa stii ca atingerea altei masini cu masina ta se simte. Daca nu ai simtit, inseamna ca nu ai atins-o tu.
Daca nu ai nici cea mai mica zgarietura pe masina ta, ce sa constate politia?