| sined99 a întrebat:

Ce se intampla daca politia imi bate la usa si eu nu raspund? De exemplu dau o petrecere si vecinii suna la politie. Vin agentii, imi bat in usa, iar eu fac misto de ei din spatele usii. Imi pot sparge usa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunde-le. "cine v-a chemat domnilorpolitisti?". "Vecini dvs ca faceti galagie". "Pai atunci mergeti la vecinii mei daca v-au chemat".

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu te-as sfatui sa faci asta. Pe langa amenda pentru conturbarea linistii publice, destul de mare, te-ai putea trezi si cu dosar penal pentru ultraj, care se pedepseste destul de aspru. In plus o sa te aiba in atentie si s-ar putea sa-ti faca destule probleme.

| Jameson a răspuns:

Nu, nu pot face asta, ai putea sa-i dai in judecata, iar in acest caz nu cred ca ar avea mandat de perchezitie. Oricum te poti alege cu o amenda pentru tulburarea linistii.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Usa nu ti-o pot sparge, proprietarul imobilului va primi amenda prin posta si va fi citat sa se prezinte la unitatea de politie de pe raza careia apartine (pentru a da cu subsemnatul). Daca proprietarul nu declara cine era in apartament la data si ora petrecerii incidentului isi asuma el toata raspunderea (si uite asa vor da si de tine)

| valy_9268 a răspuns:

Daca nu iesi la usa, si nu le zici nimic nau ce sa iti faca, ei nu au voie sa intre in casa cuiva sau in curtea cuiva fara acordul proprietarului, dar daca faci misto de ei, or sa faca pe ai dracu si se duc si ia mandat, si intra peste tine in casa, si iti dai tu seama ce va urma!

| ITdevil a răspuns:

Dacă nu au mandat de percheziție, am impresia că nu. Dar e posibil să ți se facă dosar penal pentru ultraj.

| sined99 explică (pentru ITdevil):

Pai daca nu ies la ei, pentru a ma legitima cum pot sti cine sunt?

| dusmanul86 a răspuns (pentru sined99):

Daca ai domiciliul legal la acea adresa este normal sa stie ca este vorba despre tine.