|

Salut, dacă cunoaște cineva regurile din Germania as fi tare recunoscător cu niste informatii.Am luat un bliț (speed ticket ) pe autostrada cu peste 49 de km. Si dupa o lună mi-a venit plicul acasa cu poza.In plic scria ca politia germana dorește să știe dacă sunt eu la volan si daca imi recunosc fapta.Am recunoscut că sunt eu si am expediat plicul inapoi.Intrebarea mea este daca imi suspenda permisul pe o lună mai pot conduce in Romania sau alte țării? Si daca stie cineva in cat timp primesc raspunsul ca as vrea sa clarific cat mai repede cu ei problemele mele ca sa pot pleca pe 21 decembrie liniștit in tara.Eu o sa fiu nevoit cu serviciul sa mai conduc până pe 20 decembrie. As dori sa ma clarifice si pe mine cineva in legătură cu acest subiect.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu am luat 2 blițuri în Germania și regulile sunt următoarele. Vei fi penalizat cu o amenda pentru depășirea vitezei și dacă îți vor suspenda permisul poți sa îl predai tu când vrei în următoarele 6 luni de zile. Gen nu ți-l ia ca în România pe loc. Te duci îți faci treaba îl predai politiei nemțești și apoi peste o luna ți-l poți lua inapoi

2 răspunsuri:
| explică:

Nu ai inteles ideea suport cu cea mai mare placere faptele mele închisoare nu cred ca fac pentru depășirea vitezei nu scrie nimic pe internet de chestia asta. Poate a mai trecut cineva si ma poate lamuri cu niste sfaturi. Si nu vreau sa intru in polemici cu tine dar aici nu sunt chiar asa dure regurile?

| a răspuns:

Nu cunosc regulile din Germania dar cu siguranta vei primi o amenda maricica si permisul suspendat, te vor obliga ei si te vei duce de bunavoie (cel mai bine) la serviciul permise si vei preda permisul.
nu am idee dar este posibil in gemania ca depasirea cu peste 40 de km a vitezi maxime sa fie identica cu depasirea la noi a +50 km peste maxim, in cel mai fericit caz scapi cu amendawinking