Nu este adevarat, te-au mintit. Precis este un produs care a avut probleme, restituit de alt cumparator si pe care l-au reparat. In mod normal asemenea produse se vand cu un pret mai scazut si cumparatorului i se spune asta. Laptopul trebuia sa fie in cutie sigilata si sa fie desfacut doar in fata ta, pentru a vedea ca functioneaza. Puteai sa-l refuzi si sa soliciti altul sau restituirea banilor.
Nu este cazul sa desigileze un produs pentru a-l receptiona, te-au mintit cu nerusinare. Nu este o obligativitate legala, insa la orice firma serioasa de electronice produsele desigilate se vand separat, cu un mic discount.
Ti-a dat tot unul reparat.Sau adus de altcineva inapoi.Ca si tine.Normal era sa il desigileze in fata ta.Nu asa se face receptia.Controlul CTC se face la iesirea din fabrica.
Produsul sigilat, din cate cunosc, se verifica prin desigilare in fata clientului, indiferent de felul acestuia. De fiecare data cand s-au tiparit datele pentru garantie, produsul a fost desfacut si analizat in fata mea, pentru a nu exista lipsuri sau alte defecte cauzate de transport (se poate intampla). Cum s-a spus deja, suspectez si eu ca e vorba de un produs de la "resigilate", care trebuia sa aiba un discount, si nu sa fie vandul la pretul unui produs nou. Atat timp cat e in garantie, ai tot dreptul sa ti-l inlocuiasca. Eu te sfatuiesc sa ceri banii si sa cumperi produs sigilat din alta parte.
Daca l-ai luat asa, nu mai ai ce face. Trebuia sa le ceri sa iti arate regulamentul intern al lor, sa te convingi. Nu au o astfel de regula, te asigur. Acela este un alt produs reparat. Se stie ca Domo nu e o firma serioasa.
Ti-au dat un produs de la resigilate. Fa reclamatie la OPC. Dar pana se rezolva... s-ar putea sa nu mai conteze.