| Omulll a întrebat:

Salut TPU. Azi eram pe un drum în sat și am fugit de la un accident dacă ii pot zice asa. Mergeam normal pe banda mea într a 2 a 30, 35 kmp și drumul era de beton cu diferența de nivel de la sol la pământ de vreo 10, 15 cm. Și mergeam eu, vine prima mașina încetinesc ușor trecem am doi unul de altul fără nicio problema și vine a doua masina în care era o femeie la volan, încetinesc și când sa treacă de tot de mine aud un hârșâit puternic, ma uit în oglinda și vad un nor de fum cu praf și mașina cu partea dreapta iesita cam aproape jumate în decor, practic a zgâriat-o pe dedesubt tot. De panicat am călcat-o și am plecat eu fiind cu mașina lui tata și cu doi veri în mașină ambii cu permis. Fac stânga pe un drum, ma dau jos și trece varul meu la volan. Eu și le zic sa ne întoarcem. Nu mai plecam, nu am timp de declarații zic ei. Eu fiind fără permis și învățăm sa conduc mașina ca am orașul peste câteva zile sunt panicat și nu pot sta locului de frică ca dacă vine politia la mine acasa. Tatei dacă ii zic are ce ma certa. Ce e de făcut? Cine a greșit? Știu ca eu nu am permis etc dar tata știe ca am mers cu verii mei la conducere. Aștept sfaturi urgent!

Răspuns Câştigător
| Simpatik a răspuns:

Esti doar un pusti teribilist care nu aveai ce cauta la volan daca nu aveai permis asta este cert.
Dar nu pot sa nu observ ce raspunsuri de rahat da domnul jurist pensionar cand e vorba de aceasta speta: care este domnule jurist de 2 bani legatura intre faptul ca o toanta s-a busit cu masina in parapet din propria vina si faptul ca pe carosabil mai exista o alta masina la volanul caruia era cineva fara permis.
Politia nu are ce sa te intrebe si de ce sa te caute, nu ai fost tu cel din cauza caruia si-a avariat acea duduie masina, nu ai fost nici macar martor intruncat ea era mult in spate sa zicem si NU E PROBLEMA TA ce facea ea cu masina, din partea mea putea sa se arunce si-n lac!
Stai linistit nu ai facut nimic rau.
M-ai rau ar fi daca duduia a avut un atac de cord si din cauza asta a pierdut controlul volanului, dar daca ai vazut ca e teafara bine mersi in oglinda si nu ai stat pe loc, nu e nicio lege care sa te lege, doar legea moralitatii ca ai fugit ca un las happy
Stai linistit ca nu se va afla ca ai condus fara permis, dar nu e in regula sa faci asta!
Eu celor care conduceti si inca nu ati luat permis v-as anula pe viata, dreptul de a mai da de permis.

| Omulll explică (pentru Simpatik):

Mai mult ca sigur a văzut numărul mașinii deoarece când s-a dat jos s-a uitat înspre noi și de asta îmi e teamă mai mult că știi cum e românul minte ca să scape.Imi e mai mult sa nu se facă circ mai ales ca mâine ca unul dintre veri pleacă înapoi la București ca a venit în permisie acasă și sa nu îl încurc. M-a calmat puțin răspunsul tău dar tot am așa niște emoții.

| Omulll explică (pentru Omulll):

Știu ca am scris greșit pe ici pe colo dar am emoții.

| WinterCrow a răspuns (pentru Simpatik):

Cum sa ii zici ca e un pusti teribilist cand s-a dus ca sa invete cum sa conduca pe un drum laturalnic cu acordul tatalui. ai citit intrebarea sau?

| Omulll explică (pentru Simpatik):

Mulțumesc tuturor de sfaturi s-a rezolvat, nu-s eu de vină am vorbit cu toți happy

| suntserios a răspuns (pentru Omulll):

E irelevant ca nu esti tu de vina pentru accident. Conducerea fara permis tot infractiune ramane.

| suntserios a răspuns (pentru WinterCrow):

Conducerea fara permis pe un drum public nu e teribilism? Adevărul ca e mai mult inconștienta

| Simpatik a răspuns (pentru WinterCrow):

Si ce ai voie sa inveti pe drumuri publice sa conduci? cu totii am fost in perioada inainte de permis dar nu am facut conducere fara permis decat sub supravegherea instructorului auto, daca nici asta nu e teribilism atunci ce e?

20 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Va trebui sa spui tatalui ce ai facut.
Daca afla politia atunci ai dat de necaz, faptul de a conduce fara permis constituie infractiune, conform Codului penal, citez:
"ART.335.Conducerea unui vehicul fără permis de conducere
(1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani."

| Omulll explică (pentru Ioandelasal):

Da dar eu eram pe partea mea de drum, mai aveam puțin și intram și eu în șanț... I am lăsat destul loc și dacă era sa fiu prea pe mijloc ma loveam cu ea sau cu prima masina

| Omulll explică (pentru Omulll):

Și femeia trebuia sa încetinească părerea mea ca la cum s-a dus aveam peste 40

| Omulll explică (pentru Omulll):

Avea

| Omulll explică (pentru Ioandelasal):

Și dacă e sa vina politia acasă după nr de înmatriculare nu are sa știe ca am fost eu și în plus ma și martori ca eram pe banda mea corect ca și varu miu mi-a zis fa le loc mașinilor, frânezi ușor și te dai aproape de șanț lasă i sa treacă asa am și făcut

| Omulll explică (pentru Ioandelasal):

Acum cred ca e vina ei ca nu a încetinit și nu a ținut corect drumul ca era dusă după cum am văzut în oglinda gen oblic cu drumul, de aici trag concluzia ca ori avea viteza și i-a derapat sau nu a fost atenta și a prins buza de la drum și a tras o înspre decor

| Ioandelasal a răspuns (pentru Omulll):

Faptul ca celalalt sofer este vinovat de producerea incidentului nu te absolva de raspunderea penala pentru conducerea fara permis.

| Omulll explică (pentru Ioandelasal):

Eu nu am provocat nimic, nu am schițat nimic, mergeam regulamentar mai ca i-am facut și loc și eram la limită cu marginea da știu fără permis

| darrio2007 a răspuns:

Un tata mai inconstient decat tine. Daca femeia ti-a luat numarul masinii, te va gasi Politia si vei mai lua permisul la anus si la multi anus.

| Simpatik a răspuns (pentru darrio2007):

Mai darrio dar gandeste logic daca tu mergi regulamentar si eu sunt prost si te depasesc si ma opresc cu masina in parapet, ce drept am eu sa te dau la politie? ca ce? ca circulai si tu pe acel sector de drum?
Nu are nicio legatura faptul ca el nu avea permis cu faptul ca toanta aia pur si simplu din neatentie a intrat intr-un damb sau in beton sau ce era acolo, nicio legatura!

| darrio2007 a răspuns (pentru Simpatik):

Gandesc in sensul ca daca aia a fost proasta, nici el nu va scapa de belele, neavand permis.

| YHWH a răspuns:

Stai linistit.Nu este vina ta. Tanti doar si-a harjait masina pe dedesubt.Nu vine nimeni sa te caute.
Data viitoare sa nu te mai urci la volan fara permis.

| Omulll explică (pentru YHWH):

Nu m-am urcat singur. Mai mult am plecat ca să fac plecări din rampa cu verii mei, ei având permis și cu acordul tatei. El i-
a zis varului mei hai ia-l și mai învață-l dar nu pe sosea niciodata doar pe drumuri secundare și fără trafic, zic asta deoarece unde am fost noi era pe deal și era o bucata de drum cu beton 2, 3 km.