| 1231242 a întrebat:

Salutări!

Taica miu a plecat de la locul de munca, el nu și-a luat nicio zi, are 21 de zile, i-a zis angajatorul(firma de curățenie), că are mai puține, are zile până în luna iulie, el lucrează de 5 ani, de ce primește zilele de concediu până în luna iulie?! In baza căreia legi?

In codul muncii spune că este obligat angajatorul să plătească zilele de concediu neefectuate, unde spune că dacă îți dai demisia ai concediul până în luna iulie? Eu nu am găsit nimic.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este Codul muncii. rep. in 2011, cu md. si compl. ulterioare.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru că pana atunci a lucrat.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La incetarea contractului individual de munca concediul de odihna neefectuat in acel an se socoteste si se plateste corespunzator perioadei lucrate in acel an.
Daca a lucrat 7 luni in acest an (ianuarie-iulie) atunci are dreptul sa i se plateasca 12, 25 zile (21: 12x7).

Bula
| Bula a răspuns:

21 zile de concediu sunt pentru un an intreg (12 luni) de lucru).
Tatal tau are drept de concediu raportat la doar 7 luni - (minus) eventuale zile deja luate din acest an.

| 1231242 explică (pentru Ioandelasal):

Care e legea mai exact care stipulează condiția asta?

| 1231242 explică (pentru Ioandelasal):

Într-adevăr eu citisem legea 53/2003, nu știam că există legea 40/2011 cu compl. și md. ulterioare. Mulțumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

21zile concediu / 12luni = 1, 75 zile de condiu lunar.

Dacă tatăl tău a lucrat 7 luni în acest an atunci el are dreptul la 1, 75x7 zile de concediu.

Tu credeai că dacă lucrezi o lună într-un an, ai dreptul la banii de pe tot concediul anual? happy