Poate sa nu fie obligatoriu, dar cei nevaccinati sa plateasca inegral toate cheltuielile in cazul in care se imbolnavesc.
Nu exista vaccinuri pentru toate bolile si nu sustin vaccinarea obligatorie.
In schimb si eu sustin ca cei nevaccinati sa plateasca toate cheltuielile cu vindecarea bolilor pentru care exista vaccinuri gratuite si s-a refuzat vaccinarea.
Eu as sustine asa ceva. Din pacate, nu cred ca drepturile omului si cadrul legislativ din tara si la nivel de UE permit asa ceva.
Vaccinarea este intr-un fel obligatorie, pentru ca daca nu iti vaccinezi copilul nu il primeste la scoala, gradinita
O astfel de masura nu poate fi adoptata decat dupa o criza profunda. Covid n-a fost o criza profunda. Spitalele nu au putut face fata, dar nu au murit milioane de romani de la Covid. Criza profunda e cand moare in cativa ani 30%-50% din populatie.
Nu sunt vaccinuri pentru toate bolile. Susțin pe cele care se fac la oră actuală.
În general sunt pro-vaccinare, dar există unele care nu prea se fac și alea poate-or băga și mai tare omu' în boală.
Orice act medical, inclusiv vaccinarea, se face doar prin liber consimțământ.
Asta scrie în drepturile fundamentale ale omului, în carta ONU!
Cum ar fi să te iau și să bag în tine 20 de vaccinuri experimentale, OBLIGATORIU?
Îți transmit vorba unui clasic: "prietene, ești un idiot"!
Daca si industria Pharma ar plati cand le da cu virgula nu ar fi mai bine?
Si ce legatura are intrebarea utilizatorului cu comentariul tau la raspunsul meu?
Atunci sunteti greu de cap si nici nu are sens sa incerc sa explic, probabil ca vi se trage de la vreun vaccin.
De ce sunt întrebări stupide? Spune-i ca ești pro-progresism! Vaccinarea obligatorie pentru orice boala este pro-progresism! Nu mai ești progresist?
Iar tu ești fără bun simț dacă spui asta! Ești cumva copil de 15 ani de tot jignești?
Sa faci educație și să informezi lumea corect ca să înțeleagă vaccinul si sa se vaccineze. Asta înseamnă progresism...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: