Si cu toate astea, circula numai pe trotuar desi nu sunt piste speciale. Motiveaza ca... se tem de masini. Problema e ca (eu am patit-o, la stiri am vazut alte cazuri) ii imping pe pietoni ca sa-si faca loc de parca trotuarul ar fi teritoriul si dreptul lor.
Până când un pieton îi dă o lecție să nu o uite toată viața! Nesimțirea celor pe trotinete, pasivitatea poliției și neimplicarea civică au dus la tupeul fără limite a celor pe trotinete! Nu a intrat nici unul în mâna mea, că era vai și amar de pielea lui!
Principalele reguli de circulație aplicabile conducătorilor de trotinete electrice constau în obligativitatea de a circula numai pe pista pentru bicicletă atunci când aceasta există, fiind interzisă circulația pe trotuar. Amenda ar trebui data de Politia Locala si Rutiera.
https://evmarket.ro/......ice-22679/
În timp ce respectivii merg pe trotuar polițiști din Poliția Locală patrulează "vigilenți" pe trotuarul cu pricina făcându-se că nu văd nimic și că nu se întâmplă nimic.
Oare acești polițiști unde ar trebui reclamați?
Oare este permis dă fie filmați atât polițiștii cât și trotinetiștii, scuteriștii, bicicliștii?