Greu de spus, Trump e un imprevizibil. S-a razgandit de foarte multe ori in viata lui. El spune ceea ce ii este avantajos sa spuna la un moment dat. Minte fara sa clipeasca, si nu putem sti cu exactitate ce crede si ce nu crede. Eu am o banuiala ca e si mai extremist decat spune. De obicei asta e regula. Probabil ca-i uraste de moarte pe americanii de culoare, si pe celelalte minoritati. Pana la urma, tatal lui a fost in KKK, iar aschia nu sare departe de trunchi. Despre femei stim ce crede, nu cred ca are rost sa mai spun.
El a spus ca NATO e o organizatie inutila, si ca el ar desfiinta-o daca ar fi dupa el. Iti dai seama ce s-au bucurat rusii cand au auzit asta. Pentru noi ar fi un scenariu dezastruos, pentru ca Trump ar fi in stare sa ne abandoneze rusilor fara nicio greata. Acum depinde daca e sa-l credem in chestiunea cu NATO. Cum am zis, omul asta e complet imprevizibil, si asta nu e de obicei un lucru bun in politica si economie. Ai vazut cum au cazut bursele azi? Exact din cauza asta.
Eu ma bucur ca a castigat, si eu sunt impotriva migratiei si am auzit ca va ridica un zid in mexic bravo lui, Romania find o colonie ce ar putea sa se intample? cu europa la fel, usa conduce toata lumea, a cazut toate bursele ca a fost ales el se vede ca toata planeta are ca baza usa
A pierdut dolarul inn fata euro, ceea ce e bine pentru europeni. In curand vom avea si noi moneda unica euro si e bine cand euroiul prinde putere.
Fi calm ca nu va cade mult, dolarul va creste iar, cine Romania sa aiba ce? Romania e o colonie care traieste numa din datori externe, nu are Ungaria euro care e peste Romania la orice capitol
Ce e atât de șocant? Erau doar 2 candidați cu șanse cam egale, era logic că va ieși unul dintre ei.
Nu imi place ca a castigat Trump, pur si simplu nu pot sa il suport pe tip.
Eu ma bucur ca a castigat trump pentru ca hillary e prea corupta de masonii care vor o noua ordine mondiala, vor sa elimine religia ....trump e miliardar si nu poate fi corupt, el e un pic mai ca hitler si asa trebuie sa fie.
Am vazut! Din cate am inteles Rusia a spus asa : Trump castiga, portile Rusiei se deschid si ele!
Mai pe scurt, Vine al III-lea Razboi Mondial. Mai multe informatii nu mai stiu...Cel mai proibabil o sa iasa unii din U.E astfel se destrama U.E si asa mai departe...cat despre Romania, ori ramane in U.E ori fuge si se da de partea Rusiei.
Inca o **** care a castigat.Sa ne miram? Nu are rost.
Era evident ca o sa castige el.De ce? Pentru ca e barbat.Si mereu barbatii or sa fie inaintea femeilor.
Asa o zis si un fost coleg de lucru(candida o femeie sa fie primar pe Arad): Era normal sa iasa Falca.Cine altcineva? Femeia aia? Ce putea aia sa faca? Aia sa isi vada de viata ei nu sa se bage in politica!
Deci da... logica multora,"femeia sta in bucatarie".
Ce o sa se intample cu Romania? Probabil o sa vina aici cu Putin sa omoare toate persoanele gay, ca si asa toti sunt revoltati pe tema asta in ultima vreme
O sa fie rau de Romania. Noi de bazam pe NATO pentru a ne apara de rusi iar Trump a zis ca nu mai are de gand sa ajute celelalte tari deoarece America e pe primul loc. Cu alte cuvinte rusii o sa ne poata ataca iar noi sa ne intoarcem la comunism.
JohnnyWalkerBravo întreabă: