| Fatamuntilor a întrebat:

,,Turist italian mort dupa ce a hranit o
ursoica cu pui'''
Ce fi in mintea celor care hranesc ursii? s-o fi gandit ca granesc pisicile maidaneze? sau porumbeii din parc?
Cetateanul respectiv nu parea un pusti dornic de un seifie. Stiu ca e ilegal sa hranesti ursii, chiar sa nu fie e la mintea cocosului ca se supune unui risc si ca putini scapa...

19 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce se intampla in mintea multor "Mie nu mi se poate intampla"

| Fatamuntilor explică (pentru suntserios):

Ma aspeptam la un raspuns mai detaliat din partea ta.
nu reusesc sa inteleg logica.Eu hranesc veveritele din parc.Nu e acelasi lucru, nu?

| suntserios a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Pai nu stiu ce as putea sa mai detaliez.
Cam asta e cauza care indeamna oamenii la selfie cu ursul, la mers fara centura, la depasiri aiurea in trafic... "Lasa ca nu mi se intampla mie"... pana se intampla.

Nu, nu cred ca veverita te poate trage in padure sa te sfasaie... poate daca e o veverita foarte foarte mare

| Fatamuntilor explică (pentru suntserios):

Posibil...sau dornici de andrenalina.

| mihai69 a răspuns:

Mie îmi pare rău de biata ursoaică - ea a vrut doar să își protejeze pui, și din cauza unui idiot a trebuit împușcată. Cine o să aibă acum grijă de acei pui?!?

| Mosotti a răspuns:

Uite ca pentru multi nu e la mintea cocosului ca nu scapa, desi se tot spune si in afara, ei tot nu inteleg si se joaca cu focul.

Stiu ce e in mintea lor, considera de fapt ca si mine, ca un animal nu are de ce sa atace aiurea daca nu e amenintat, nu e vb de imperechere si teritoriu, si daca nu e infometat, si probabil de aia le da gandind ca e aiurea sa fie atacati din senin si tocmai, ca le da de mancare.
Eu nu as face asta sa risc, dar nici eu nu inteleg de ce ataca aiurea, ma refer cand nu are pui.

Ca si animalele salbatice au si ele niste legi in genetica, nu fac chestii aiurea.

| gabicoo a răspuns:

Și ce credeai că dacă nu este un puști automat are minte în cap? E plină lumea de dobitoci și tineri și bătrâni - măcar cu unul dintre ei s-a terminat. Trăiască ursul carpatin. laughing

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Uite și filmarea originală
https://m.youtube.com/shorts/Fuq3seFdpjw

| Fatamuntilor explică (pentru gabicoo):

Credeam din tot sufletul ca asa ar trebui sa fie.

| Cipi1212 a răspuns:

Urșii trebuie să fie hrăniți de pădurari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am văzut la tv dar nu s-a spus că hrănea ursoaica...
Mai degrabă a atacat protejând puii și teritoriul simțindu-se amenințată.

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

Tot a avut un contact cu animalul.Asfel nu ar atacat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Explică asta fetei ucise anul trecut în munții Bucegi care s-a trezit cu ursul față în față, fară sa-l hrănească și fără sa-l provoace...
Cam așa a fost și acum. Mai mulți motocicliști au oprit pe marginea drumului pentru o pauză și pentru poze iar ursoaica a atacat simțind un pericol...

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

Fata aia ma gandesc ca si-a adumat cand a plecat in munti. Locul animalelor e padure si nu sunt catelusi sa se lase mangaiate.In plus era acasa la el.Mai rau e cand coboara in oras dupa mancare.
Stau la munte.Traditia in familia mea era ca tata sa ne duca pe un munte undeva la 1600 de metri in fiecare toamna, inainte de incepe scoala, Drumul dura vreo trei ore dus si tot atat intors.Nu tin minte sa fi intalnit cu salbaticiuni. Apooi vara mergeam dupa fructe de padure.Tot in padure.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Tu ai scris că un turist a hrănit ursul fiind total inconștient, ceea ce este absolut FALS!
Degeaba îmi explici acum că ursul era la el acasă pentru că ai lansat o știre falsă.

Doar în munții Făgărași sunt peste 10 mii de turiști anual. Faptul că există câteva atacuri ale ursului nu este nici o surpriză și nici o noutate. În fiecare iarnă mor 2-3 persoane, prinse de avalanșe, în acești munți, asta nefiind o noutate sau vreo știre, este doar statistică...

| Solane a răspuns:

Nu am vazut multe imagini. Dar mi se pare ca face mai mult decat sa-l hraneasca. L-a provocat cumva. Plus ca ursoaica avea pui.
Oricum a dat dovada de inconstienta totala.

| dracescu77 a răspuns:

Te bate grav lb romana pune mana pe un manual de gramatica fa

Întrebări similare