NU! N-am furat si nici nu voi fura vreodata din vreo locuinta sau curte sau orice! E cel mai josnic lucru ce il poate face cineva! Acum nici tiganii nu mai fura dar au preluat meseria romanasii nostri de 2 bani, adica pleava societatii! Au ajuns mai rau ca tiganii...
Cat despre daca mi-a fost sparta casa? Da, de mai multe ori si nu i-am prins dar Dumnezeu vede si va avea grija de ei...
E cel mai prost sentiment ce simti atunci cand vezi ca ti-au furat lucrurile pentru care ai muncit pe branci ca sa le obtii
Crezi ca nu am fost? M-au intrebat daca i-a vazut cineva? Sau daca banuiesc pe cineva? Am zis ca nu! Atunci noi nu avem ce face mi-au zis. Politia reala nu e ca-n filme, sunt niste papa lapte care prind babele vanzand patrunjel la coltul strazi facand evaziune fiscala. Cand e vorba de ceva mai serios dau din umeri ca pacala. Iau salariul pe degeaba...
Atunci nu inteleg, cum unii politisti se duc fac investigatii, cauta probe iau amprente si prind hotii, a fost odata un caz cu niste copii colindatori care
s-au dus cu colinda la o baba si baba aia le-a dat mancare si pentru cateva minute baba aia a plecat din camera aia si copii aia i-au furat niste bani din casa si copii aia au plecat si baba a observat ca ii lipsesc banii si s-a dus la politie si ia prins
Tind sa cred ca ceea ce zici tu sunt povesti ca eu nu am auzit asa ceva desi in zona mea s-au dat spargeri aproape pe la toti iar politia nu a facut nimic! Primaria in schimb a instalat camere de supraveghere si de atunci s-au cam linistit.
Oricum poate exista si astfel de politisti de care vorbesti dar eu numai in filme am vazut asa ceva...
De ce esti asa de interesat de acest subiect?
Nu se pune problema să încerc să fur ceva vreodată, în schimb am fost furat, dar nu din casă mi s-a furat, ci când am fost internat... mici găinării din fericire, nu avea rost să depun plângere.
Nu am încercat să fur, dar telefonul mi-a fost furat, am fost la spital şi ştiu sigur că l-am lăsat pe o masă când mă înregistrăm la fişier, după am plecat şi am observat că nu am telefonul, m-am dus înapoi şi nu mai era. Am întrebat pe toţi, dar au zis toţi că nu l-au văzut. M-am dus la poliţie, am dat declaraţie şi după UN AN MI-AU DAT RĂSPUNS, că cică l-am luat eu şi am plecat cu el, deci pe camere arata că eu am plecat cu el. Deci atunci nu are cum să nu fie furat.
Am sa incerc poate am noroc si gasesc ceva de pret sa vad pe talcioc si eu cum fac multi
Nu ma tenteaza sa fur nici macar o floare dintr-un parc.
In schimb, la mine in casa intra un vecin cu cheie universala (speraclu). Gasesc urme, lucruri lipsa. Nu- l pot prinde si nici dovedi.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: