| Adi1987 a întrebat:

Voi ati incercat vreodata sa furati bani sau lucruri dintr-o casa / curte? Ati fost prinsi? Dar la voi v-a fost vreodata casa sparta vi s-a furat ceva din casa sau din curte? Ati prins hotul?

22 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

NU! N-am furat si nici nu voi fura vreodata din vreo locuinta sau curte sau orice! E cel mai josnic lucru ce il poate face cineva! Acum nici tiganii nu mai fura dar au preluat meseria romanasii nostri de 2 bani, adica pleava societatii! Au ajuns mai rau ca tiganii...
Cat despre daca mi-a fost sparta casa? Da, de mai multe ori si nu i-am prins dar Dumnezeu vede si va avea grija de ei...
E cel mai prost sentiment ce simti atunci cand vezi ca ti-au furat lucrurile pentru care ai muncit pe branci ca sa le obtii sad

| Adi1987 explică (pentru lpavel):

Ti-au furat din casa? Trebuia sa te duci la politie si politia lua amprentele si ii prindea, politia prinde hotii dupa amprente, probe ii gasea

| lpavel a răspuns (pentru Adi1987):

Crezi ca nu am fost? M-au intrebat daca i-a vazut cineva? Sau daca banuiesc pe cineva? Am zis ca nu! Atunci noi nu avem ce face mi-au zis. Politia reala nu e ca-n filme, sunt niste papa lapte care prind babele vanzand patrunjel la coltul strazi facand evaziune fiscala. Cand e vorba de ceva mai serios dau din umeri ca pacala. Iau salariul pe degeaba...

Bula
| Bula a răspuns (pentru Adi1987):

Asta e teoria.
In practica, politia nici nu se ocupa cu furturi de valoare mica, iar din restul prind 1 din 100 (cand au chef).
Este valabil in aproape toata lumea.
Doar daca tu prinzi hotul, poate ai sanse de recuperare.

| Tibibisbis a răspuns:

Nu ma tenteaza sa fur nici macar o floare dintr-un parc.
In schimb, la mine in casa intra un vecin cu cheie universala (speraclu). Gasesc urme, lucruri lipsa. Nu- l pot prinde si nici dovedi.

Atunci nu inteleg, cum unii politisti se duc fac investigatii, cauta probe iau amprente si prind hotii, a fost odata un caz cu niste copii colindatori care
s-au dus cu colinda la o baba si baba aia le-a dat mancare si pentru cateva minute baba aia a plecat din camera aia si copii aia i-au furat niste bani din casa si copii aia au plecat si baba a observat ca ii lipsesc banii si s-a dus la politie si ia prins

Si ti-au furat bani din casa? Multi?

Tind sa cred ca ceea ce zici tu sunt povesti ca eu nu am auzit asa ceva desi in zona mea s-au dat spargeri aproape pe la toti iar politia nu a facut nimic! Primaria in schimb a instalat camere de supraveghere si de atunci s-au cam linistit.
Oricum poate exista si astfel de politisti de care vorbesti dar eu numai in filme am vazut asa ceva...

| Adi1987 explică (pentru Bula):

Nu poti stii exact, probabil unii politisti se ocupa altii nu, a aratat odata la stiri cu tanar roman de vreo 20 de ani era in Italia si cu mai multi au spart un magazin si au furat bijuterii in valoare de mii de euro si au ajuns la puscarie

Bani nu ca nu sunt prost sa-i tin in casa dar scule electrice de munca din subsol...

Probabil asa este acolo unde locuiesti tu, sunt niste politisti mai incompetenti si in alte locuri politisti probabil se ocupa si in alte locuri nu

Probabil daca fura sume mari atunci investigheaza dar pana in 10000 de euro nu cred! Cel putin la noi nu a miscat un deget...

Dar asta cu amprentele chiar este real, politia ia amprentele, tu daca intrii intr-o casa pe tot ce pui mana lasi amprente

Am auzit cazuri cu hoti care au intrat la furat in case si s-au ascuns pe sub masa, prin dulap pe sub pat ca sa nu fie prinsi de proprietari si pe unii chiar i-au prins proprietarii si proprietarii le-au tras o bataie de le-au rupt oasele

| darrio2007 a răspuns (pentru Adi1987):

De ce esti asa de interesat de acest subiect?

| Bombasar a răspuns (pentru lpavel):

@dario207 ca vrea sa incerce, ce are? mai incerci si lucuuri noi in viata, dai bice Adi, success

| Bombasar a răspuns:

Am sa incerc poate am noroc si gasesc ceva de pret sa vad pe talcioc si eu cum fac multi

| Adi1987 explică (pentru Bombasar):

Nu o sa incerc niciodata asa ceva, chiar mi-e frica de puscarie

| Mosotti a răspuns (pentru Adi1987):

E simplu, uneori isi dau interesul unii politai, alteori altii nu isi dau, si de aia pe unii ii prinde pe altii nu.

| Bombasar a răspuns (pentru Adi1987):

Ei na, vb aia, nu risti nu castigiwinking

| Alex765431 a răspuns:

Nu am încercat să fur, dar telefonul mi-a fost furat, am fost la spital şi ştiu sigur că l-am lăsat pe o masă când mă înregistrăm la fişier, după am plecat şi am observat că nu am telefonul, m-am dus înapoi şi nu mai era. Am întrebat pe toţi, dar au zis toţi că nu l-au văzut. M-am dus la poliţie, am dat declaraţie şi după UN AN MI-AU DAT RĂSPUNS, că cică l-am luat eu şi am plecat cu el, deci pe camere arata că eu am plecat cu el. Deci atunci nu are cum să nu fie furat.

| MMP2000RO a răspuns:

Nu se pune problema să încerc să fur ceva vreodată, în schimb am fost furat, dar nu din casă mi s-a furat, ci când am fost internat... mici găinării din fericire, nu avea rost să depun plângere.