anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am nevoie de niste exercitii de scriere creativa. Adica, daca aveti sa-mi dati niste idei, teme etc mai creative, despre care as putea scrie happy

Răspuns Câştigător
| Anonimsiatat0 a răspuns:

Creeaza o lume numai a ta in minim 15 randuri
Imagineaza-ti o saptamana intr-o alta dimensiune
Descrie-te in minim 10 randuri

5 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Vrei sa faci niste exercitii de scriere creativa, dar nu esti suficient de creativ nici sa gasesti singur teme despre care sa scrii?

Este ca si cum un Mozart ar fi spus "as vrea sa compun o simfonie, dar spuneti-mi si mie ce note muzicale as putea sa folosesc"

| Anonim explică (pentru johnnny123):

Ce prostie. laughing Te-am pus sa-mi faci si lucrarea? Ti-am cerut un titlu, o maslina, un start. Eu scriu de ani de zile, mi-am epuizat (momentan) toate ideile. Se mai intampla sa ramai fara inspiratie sau sa te blochezi.

Am fost la concursuri de scriere creativa, si nu ne-a spus nimeni sa scriem despre ce vrem, ni s-a dat un subiect anume. laughing Inca nu inteleg care-i rostul raspunsului tau, ai ceva folositor de zis?

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

In cazul asta poti sa scrii despre un scriitor in pana de inspiratie.

P.S. La concursurile de scriere creativa se dau teme pentru ca astfel este mai usor pentru cei care noteaza lucrarile sa aprecieze corect valoarea participantilor. Este mai simplu sa vezi diferite abordari ale aceleiasi teme, decat sa-i lasi pe toti sa scrie in legea lor.

Scrisul pe cont propriu este insa cu totul altceva. Acolo tema trebuie sa vina din mintea ta, nu a celorlalti.

Ai inteles ceva? Desigurcanu.

| Anonim explică (pentru johnnny123):

Mai spune-mi love struck rolling on the floor

anonim_4396
| Anonim explică:

Dasigurcanu.