Aţi auzit pana acum de cartea Daimones de Massimo Marino? Aţi citit-o? Cum vi s-a părut?

Aţi auzit pana acum de cartea Daimones de Massimo Marino? Aţi citit-o? Cum vi s-a părut?

Daimones de Massimo Marino este o carte ce se adresează in special iubitorilor de SF-uri şi prezintă o viziune apocaliptică prin ochii personajului Dan, unul din supravieţuitori.

 

Descrierea cărţii:

După o invazie mortală şi tăcută supravieţuitorii rămân dezorientaţi, îngrijoraţi şi sfâşiaţi de durere. Un Prim Contact şi o Apocalipsă cu rădăcini vechi de milioane de ani. 

Dan Amenta se trezeşte într-o dimineaţă şi descoperă că lumea s-a schimbat. 

 

Moartea s-a întins peste toată planeta. Cu toate acestea, Dan şi familia lui au rămas neatinşi. Începe să-i fie teamă că sunt singurii trei oameni în viaţă de pe Pământ. Nu sunt. Eforturile lor de a supravieţui şi de a lua legătura cu alţii dezvăluie adevăruri tulburătoare despre exterminarea speciei umane. Dan o găseşte pe Laura care-i dezvăluie şi mai multe. Prezenţa ei – o tânără seducătoare şi tumultuoasă – ridică problema conceptului etic şi moral în această nouă realitate. 

 

Apoi experienţele supranaturale relatate de alţi supravieţuitori îl obligă pe Dan să caute explicaţii în propriul său trecut. Amintirile halucinaţiilor din copilărie îl lovesc cu forţa unui ciocan, făcându-l să se confrunte cu un secret vechi de milioane de ani. Planeta Pământ este în mâinile unei puteri străvechi, pe care Dan nu şi-ar fi putut-o imagina şi pe care nu îndrăzneşte s-o nesocotească... 

 

“Oricât de bine intenţionaţi ar fi fost, cruzimea îşi iţea capul mereu de după vreun colţ."

 

Un prim contact şi o colonizare extraterestră sădesc seminţele în trilogie pentru prefacerea galactică şi războaiele cu extratereştrii.

 

Cartea poate fi achiziţionată de aici.

1 răspuns:
| NinaIordache explică:

Iata o actiune minunata a admin-ilor de la TPU Wiki! Multumesc mult! Tin sa mentionez ca am ales sa traduc aceasta carte de pe platforma Babelcube, ceea ce inseamna ca apreciez mult modul cum scrie autorul ei, Massimo Marino, cat si subiectul incitant si actual, desi fantastic prin implicatiile ecologice si dilemele morale... Va doresc lectura placuta!