|

Ati facut vreodata ceva foarte groaznic si dupa v-a parut rau? Spuneti ce.happy fundita celui care raspunde cel mai adevarat.

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna! cel mai rau imi pare ac am jignit un baiat cu care eram pe punctul de a vaea o relatie...era baiatul perfect pentru mine...sincer, iubitor, detreaba, intelegator, doar ca nu era de nivelul meu. Asa ca o data, geloasa fiind ca a vorbit pe mess cu fosta lui iubita(cu caren insa nu a avut o relatie serioasa, au fost mai mult maici, nua u facut dragoste, ea nici macarnu e din oras cu noi) i-am spsu tot ce a fost mai rau din lume, l-am umilit, i-am spus ca mi-am batut joc de el si nu am vrut nimic serios de la dansul, ca nu e de nivelul meu, ca doar am vorbit cu el al misto, dar nu as fi avut de gand sa-l accept ac iubit niciodata, l-am injurat etc. Desi au trecut cateva luni, tot mai imi pare rau, pentru ca incepusem sa tin mult la el, iar el pur si simplu ma adora, spunea mereu ca sunt fata perfecat, ce4a pe care a asteptat-o mereu, facea gesturi dragute fata de mine tot timpul, era disponibil sa vorbim oricand voiam eu, m-a asteptat la intalnire cu un trandafir rosu(floarea mea preferata), isi pusese poza mea pe ecranul telefonului si se uita mereu la dansa, pur si simplu ma dora. Regret mult ca l-am pierdut, dar mai ales ca l-am dezamagit si l-am facut sa sufere, i-am ranit sentimentele si l-am facut sa se simta atat de umilit. Dar tie de ce iti pare cel mai rau din ce ai facut pana acum?

6 răspunsuri:
| explică:

Pai... Eu sincera sa fiu inca sunt un copil. Nu cred ca am facut ceva asa rau in cat sa-mi para rau. Totusi toti crestem, gresim la un moment dat iar dupa ne dam seama ca ce am facut este foarte rau. Sper sa aveti toti succes in viata in continuare si sa va traiti viata la maxim fiindca o viata avem sa n-o irosim.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Da happy l-am mintit pe prietenul meu ca am iesit cu alt baiat... sad desi il iubeam l-am mintit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Personal nu sunt un nostalgic si nu regret greselile, le uit. oricum viitorul e in fata, totul poate fi corectat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hmmm am facut multe rele
Dar.cel mai rau imi pare de faptul ca l-am jignit pe fostul meu iubit desi il iub mult:p Si chiar imi pare rau pentru tot ce i-am spus Si pentru asta nu stiu daca mai vreau sa ma impac cu elsad dupa tot ce i-am spus :-s Sau odata am fost cu o prietena...la magazin si ne-am intalnit cu iubitul ei si am venit spre scoala inapoi cu el.eu nu aveam nicio treaba cu el nici nu vorbeam dar sti? lumea e e rea:-s si acum scoate vorbe si imi pare rau ca am fost la magazin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai..eu cand eram mai mica m-am certat cu mamipuppy dog eyes....si m-a intrebat sa:u ma crezi prosta? si eu i-am zis din greseala dasad.si Regret

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează