|

Buna, am o carte pe wattpad si vreau sa-mi pun capitolele pe privat, cum pot face asta? As fi foarte bucuroasa daca ati arunca un ochi la ea si mi-ati sugera cateva idei noi si o parere.
https://www.wattpad.com/story/176161632-c%C4%83ut%C3%A2n du-mi-lumina

1 răspuns:
| a răspuns:

E frumos ca-ti place sa scrii, dar o sa fiu sincer si o sa-ti spun ca lucrarea ta e una mediocra, o idee comuna si prosteasca, o tema arhicunoscuta si dpmdv ridicola. Da, am citit putin, iar cand un strain iti fura bratara suni la Politie, nu-l saruti. Inteleg ca e literatura, dar e si maculatura, e ceva pueril.
Dar nu spun asta spre a te descuraja, dimpotriva. Decat sa stai pe Instagram, mai bine scrie povesti, chiar daca lipsite de simbolism si inteles.
Pe de alta parte, lucrarea ta e interesanta pentru o fetita de vreo 12-14 ani, cred ca pentru grupurile astea va avea succes. Ai incercat tu o chestie simbolistica acolo cu raiul care face viata un iad, poate incerci ceva si mai profund, sau macar sa lasi cititorul sa le intelega fara sa le mai explici atat.
In concluzie, povestea ta e ceva ce o fetita de 13 ani ar citi cu mare interes, dar un cititor matur sub nicio forma. happy
Depinde si ce varsta ai tu! Daca ai maxim 15 ani, e remarcabil. Daca ai peste 18 e doar de apreciat.winking Repet, te sustin!