|

Buna,cred ca majoritatea ati auzit de cartea Jurnalul lui Cathy.Am sunat; la numarul de pe carte si mi-a raspuns o femeie.Si imi tot zice ca nu m-am saturat de jocul asta ca ma da la politie.Au mai sunat si alti prieteni de ai mei si le-a spus la fel.Dar am vorbit cu niste fete din alt judet pe internet si mi-au spus ca doamna de la telefon a vorbit foarte frumos cu ele si le-a raspund la intrebari legate de poveste si chestii din astea. Vreau ceva pareri,adica credeti ca cea care raspunde la telefon vorbeste asa intentionat cu faza cu politia, datorita rolului lui Cathy din poveste, sau este chiar foarte stresata de la atatea telefoane? A mai sunat cineva? Ce a spus doamna?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu am auzit de asa carte, dar cred ca doamna este stresata de atitea telefoane, tu cum te-ai simtii daca ai fi in pielea ei?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Nicoletac99):

Pai da dar pe coperta cartii scrie ca daca o gasesti sa suni la acel numar de telefon.Iar pe alte forumuri scrie ca pentru a rezolva misterul sa suni la acel numar.Eu voiam doar sa vad daca chiar raspunde cineva sau nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează