|

Bună TPU! Am 15 ani si îmi place mult să scriu diverse compuneri pe diverse teme. E cineva interesat de astfel de lucruri? Nu prea știu ce să citesc vara asta. Dacă e cineva interesat, să lase un răspuns aici. Mi-aș dori sa schimbăm pareri, sa creăm și să purtăm conversații împreună. Mulțumesc. O zi placută!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu,aş fi încântată big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde cum scrii daca imi trimiti o compunere inainte sa fad cum faci frazarea, exprimarea si restul mi-as putea face o ideea despre nivelul tau. Carti si teme se gasesc tot timpul suficientehappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna!
Si mie imi place foarte mult sa fac compuneri. Cand le citesc de la inceput pana la sfarsit, cateodata nu-mi vine sa cred ca eu le-am realizathee hee.Ar fi minunat sa "dezvolti" aceasta pasiune, pentru a lasa o amprenta din tine in inimile oamenilor.
Iti recomand cu caldura romanele lui Mihail Drumes, in special "Elevul Dima dintr-a saptea" si "Invitatia la vals", asta in caz ca nu le-ai citit.
O zi frumoasa iti doresc! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ceau! Eu nu sunt prea pasionat de compuneri, dar daca iti plac cartile cu intamplari hazlii, eu iti recomand toate volumele din seria Generala de James Patterson + Seria Eu, Haios? Tot de James Patterson ( cred laughing ) + Singur Pe Lume de Hector Malot aceasta m-a emotionat foarte mult! Succes la compuneri happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează