| alexionbb a întrebat:

Cand vorbesti despre ceva la modul obicetiv, dar tu practiv te implici, nu inseamna ca de fapt tu vorbesti la subiectiv.

Răspuns Câştigător
| FoxyM a răspuns:

Salutare! Ca si la operele studiate in liceu,tot ce tine de subiectivitate, trebuie sa contina implicarea prin "eu","mie", iar ca sa existe obiectivitate, trebuie sa se vorbeasca doar de acel subiect fara ca cel ce vorbeste sa se implice emotional sau sa faca referire la viata, si fara sa implice exprimare de sentimente ci obiectivitate si nepăsare.Chiar daca o persoana intra intr-o anumita discutie, doar prin modul de exprimare si manifestare se poate observa daca este obiectiva sau subiectivă. Meriti"a doua sansa"

| alexionbb explică (pentru FoxyM):

Mersi, m-ai ajutat sa inteleg mai bine ce nu intelegeam. Si nu am intrebat asta pentru ca aveam nevoie la scoala/liceu/facultate sau orice alt institut de invatamant ci de faptul ca aveam o teorie in cap si nu intelegeam daca e corecta sau nu. Banuiesc ca acum esti curios sa afli teoria, nu asa? Pai m-am gandit asa: daca eu vorbesc despre un obiect la modul obiectiv, dar faptul ca "eu" vorbesc nu ma face sa fiu subiectiv de fapt... Adica insusi faptul ca vorbesc la obiectiv e subiectiv, nu-i asa? Sau doar mi-a venit mie o tampenie in cap... Eh asta era chestia care ma tot deruta si totusi cred ca nu am gasit raspunsul la intrebarea asta, dar mersi oricum.

| FoxyM a răspuns (pentru alexionbb):

Chiar daca exista un subiect ce tu vrei sa il discuti cu cineva, tu esti obiectiv.Esti subiectiv daca te implici prea exagerat si ti sa vorbesti numai despre asta, ca si cum a murit un prieten de-al tau si ti sa vorbesti mereu de el si de cum a murit, si te implici emotional, atunci esti subiectiv. Daca nu te interesa si iti era ca un dusman, vorbeai fara interes si intr-un mod lejer.Esti doar obiectiv si asta te-a lăsat pe gânduri.

2 răspunsuri: