|

Hei TPU. Am decis să scriu o carte. Anul trecut am mai scris una doar ca nu am vrut să o public. Am două variante de întâmplări. Una este cu o fată care este studenta la academia de poliție, și are parte de multe aventuri în căutarea unei bande de hoți și fără să știe se îndrăgostește de șeful acelei bande și pățesc multe pentru a fi impreuna. Sau cu o arheologa care își petrece tot timpul prin expediții în Egipt și în alte locuri de unde descopera mistere nebănuite și una dintre cele mai vechi și frumoase iubiri. Am nevoie de părerea voastra, accept orice sfat. Mulțumesc

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Prima variantă mi se pare mai complexă si mai speșăl, dar dacă nu poți să te decizi poți să le combini și de ex să zici că era o arheoloagă care făcea expediții în Egipt și într-o zi să găsească îngropat în nisip cadavrul iubitului ei, iar ea să-și dorească să afle cu orice preț cine e făptașul și să se înscrie la academia de polițiști unde ia urma bandei care l-a omorât pe prietenul ei și între timp să se îndrăgostească de cineva întâlnit accidental, care, de fapt, îi șeful bandei și când află că ăla l-a omorât pe iubitul ei să se desfășoare drama.
Cele două subiecte par imposibil de legat, dar dacă nu vrei să renunți la niciunul atunci poți să îți forțezi imaginația. Sper că te-am ajutat. Baftă.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Prima variantahappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Varianta a 2-a.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Amalia... doamne...imi place foarte mult ideea ta. happy iti multumesc din suflet pentru raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează