|

Hello! Am nevoie urgenta de ajutor. Mie imi place foarte mult sa citesc si cateodata din cauza ca citesc foarte repede raman fara carti si nu pot sa dau atatia bani pe ele desi as face-o. daca puteti sa ma ajutati cu niste site-uri unde se pot gasi carti de citit online sau sa le descarc in calculator dar gratis. Vreau sa gasesc si carti mai noi (Divergent, Sub aceiasi stea, Rafuiala si altele de genul acesta). Multumesc mult!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai telefon cu android sau tableta?
Descarca aplicatia scribd si ai ce carte vrei.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Http://www.bestseller.md/ebooks/carti-gratis.html


http://1cartepesaptamana.ro/carti-de-citit-online-si-gratuiteBiblior – una dintre cele mai bune surse de cărţi online pentru elevi. Include opere scrise de cei mai importaţi autori români, inclusiv Ion Luca caragiale sau Ion Creangă, iar textele pot fi citite cu uşurinţa direct pe site.
Biblioteca online Polirom – conţine o serie de titluri care nu vor mai fi republicate şi care pot fi descărcate legal.
E-scoala – o altă sursă utilă de cărţi online pentru copii este şi E-scoala, care include de asemenea numeroase opere româneşti, dar şi proza marilor poeţi precum Mihai Eminescu. Interfaţa este ceva mai dificil de utilizat, însă acest lucru nu reprezintă un impediment major.
Evobook – Producătorul român al ebook readerului Evobook a lansat şi un magazin de cărţi electronice de unde poţi descărca gratuit opere clasice semnate de autori precum Alexandre Dumas sau, contra-cost, cărţi scrise de autori celebri precum Paulo Coelho. Titlurile sunt disponibile în format epub şi PDF cu protecţie DRM.
Elefant – Magazinul de cărţi Elefant propune o colecţie interesantă de cărţi digitale disponibile în format epub şi PDF cu DRM, însă oferta este destul de limitată. Interesant este însă că există şi o serie de cărţi digitale compatibile cu Kindle (cel mai probabil, pentru că nu au DRM).
Liternet.ro – oferă gratuit cărţi în mai multe limbi, mai mult sau mai puţin folosite, inclusiv limba romană. Pe acest site vă puteţi publica şi propriile creaţii literare.
Jules-Verne – Unul dintre scriitorii preferaţi ai tinerilor este Jules Verne, astfel că nu este o surpriză că exista un site românesc dedicat operelor sale. Aici vei găsi o bună parte dintre cărţile în română scrise de Jules Verne.
Cartile online au inceput sa inlocuiasca cititul traditional
Cartile online au inceput sa inlocuiasca cititul traditional

Literatura străină...2009 - 2204 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un site ar fi www.scribd.com,trebuie să-ţi creezi cont, sunt cărţi în toate limbile posibile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează