|

Imi puteti recomanda ceva carti sau scriitori buni? Nu-mi plac aia arhaici.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Seria Cronicile familiei Kane care are trei volume: Piramida rosie, Tronul de foc si Umbra Sarpelui - Rick Riordan - Aceasta serie mi-a placut la nebunie. Sunt cartile mele preferate. Personajele principale au parte de o calatorie ce le va schimba total vietile si de niste confruntari la care nu s-ar fi asteptat vreodata. Cele mai ciudate si neobisnuite intamplari au devenit normale pentru copii familiei Kane. Sunt convinsa ca nu vei regreta daca vei citi aceste volume.

Amantul japonez - Isabel Allende - Este prima carte de dragoste pe care am citit-o si ti-o recomand cu incredere.

Insula delfinilor albastrii - Scott O'Dell - Aceasta carte chiar mi-a placut foarte mult. Prezinta legatura dintre o persoana si animalele care o inconjoara si toate greutatile pe care le intampina personajul principal pentru a supravietui.

Jocul lui Westing - Ellen Raskin - Aceasta carte este plina de mister si sunt sigura ca te va atrage. Personajele sunt ca niste piese de sah si, fara sa isi da seama, fac parte din jocul batranului Westing.

Batranul din Luna - Grace Lin - Este o poveste fascinanta despre prietenie, magie si incredere, iar la final, dupa o lunga calatorie, personajul principal este nevoit sa faca o alegere care va schimba definitiv atat viata lui, cat si a celor din jurul acestuia.

Acestea sunt cartile citite de mine si sper ca ti-am trezit interesul pentru vreuna dintre ele. Spor la citit^^

1 răspuns:
| a răspuns:

Bărbații sunt de pe Marte, iar Femeile sunt de pe Venus - Dr. Jhon Gray
Băbații inteligenți nu au nevoie de amante
Iubind-o pe EA
Jurnalul unui Adam
http://bookzone.ro/produs/terapie-pentru-suflet/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează