|

Recomandari de carti! Nu stiu ce sa mai citesc. Mi-as dori niste carti istorice, pentru ca alea-mi plac (in care actiunea se petrece mai devreme de 1900). In general, cu sabii, corabii (optional) sau cavaleri. Carti care merita citite.

Dau fundita!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Http://iontcaci.info/......la-corbul/

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Vezi autorii: Sir Walter Scott, Alexandre Dumas- tatăl, Henryk Sienkiewicz, Ioan Dan, Michel Zevaco, Paul Feval, Eugene Sue, Stendhal, Jules Verne, Rodica Ojog Brașoveanu, Victor Hugo,(caută pe Google - Wikipedia) la aceste titluri și vei găsi numeroase titluri la fiecare dintre acești autori.
Dar, mai înainte de toate, mergi la Ioan Dan, vezi cele patru titluri( cu „Cavalerii), citește-le și nu vei regreta.
Caută-mă să-mi spui!
Lectură plăcută!
Sănătate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mie, in adolescenta, mi-a placut trilogia de fictiune istorica a lui Alexandre Dumas-"Cei trei muschetari", "Dupa douazeci de ani" si "Vicontele de Bragelonne", inspirata din Franta anilor 1600. Lunga, captivanta si frumoasa, mi-a ocupat agreabil vreo 4-5 saptamani.
O carte istorica mult mai profunda, ca mesaj si ca stil, care mi-a ajuns, de asemenea, la inima si pe care o recomand cu drag tuturor pasionatilor de romane istorice este "Qvo vadis"-Henryk Sienkiewicz, actiunea fiind plasata, de data aceasta, in Roma secolului I dupa Hristos.
Lectura placuta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei istoria si razboiele japoniei, dar si ceva despre cum migrau occidentalii in Asia incearca Shogun. Actiunea e petrece prin 1500-1600

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Shogun

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează