|

Sal, am niste documente in bulgara si le am scanat la imprimanta, mi le a pus in format pdf sau jpg si nu le converteste bine in word, vreau sa fac intr un fel sa trec tot textu de pe paginile pe care le am langa mine sa le trec in pc dar in aceeasi limba, bulgara, ca sa pot copia cate o fraza si sa o traduc online. Vreo idee?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Foloseste progtamul asta:http://www.abbyy.ro/......ader/try1/ utm_term=abbyy%20finereader&gclid=CNyp_IzHv8wCFa8W0wodk8kKfQ
si fi atent la descarcare sa ai si dictionarul in limba bulgara. Ori scanezi separat si convertesti cu el ori scanezi direct cu programul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca scanarea nu e buna, clara, nu resuseste sa-ti recunoasca bine (cuvintele). Unde le-ai scanat? Scanerele, de obicei, au un programel de recunoastere a cuvintelor si-ti poate face direct un fisier cu text editabil. Poate se mai intampla sa greseasca vreun caracter dar sunt inteligibile in general.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dă copy, iar apoi paste. Pentru a selecta tot textul ține cursorul de la titlu și du-l până jos de tot sau până unde dorești să copiezi ( dacă e în format pdf)
Dacă e în jpg, intră în word și mergi la insert și insert a picture și pui poza aia, o mărești, decupezi etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează