| daniela281 a întrebat:

Scriwti ceva carti bune de citit in a 8. Eu acuma citesc Elevul Dima dintr-a saptea, apoi vreau sa ma apuc de Imparatul mustelor, dar mai recomandati ceva carti.

6 răspunsuri:
| Aberdeen a răspuns:

"Madona cu trandafiri" de George Mihail Zamfirescu. Poate parea o carte seaca dar sunt convinsa ca este destul de greu de inteles.Tu intr-a opta ar trebui sa o pricepi.
Apoi, o carte care chiar merita citita este "Vraciul-Prof. Wilczur" de Tadeusz Dolega Mostowicz.La aceasta carte am fost pe punctul de a plange, deci am toate motivele as o recomand.

SPOR LA CITIT, orice ai alege! Numai bine!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu zic sa incepi cu cartea de gramatica

| bogdan72 a răspuns:

Elevul Dima dintr-a saptea e o carte ingrozitoare. Incearca mai bine Cismigiu & comp. Gradina de arama de Simon Vestdijk ar mai fi interesanta, daca o gasesti la vreo biblioteca (e rara). Si Calea Victoriei de Cezar Petrescu are sanse sa iti placa.

| Rose123 a răspuns:

"Doi ani de vacanta" de Jules Verne
"Cei 3 muschetari" de Alexandre Dumas
"Jocurile foamei"(3 volume) de Suzanne Collins
"Gazda" de Stephenie Meyer
"Fortele raului absolut" (tot serie) de Kelley Armstrong
"Cercul secret"(serie) de L.J.Smith

Daca iti plac sugestiile mele(cartile propuse sunt fantasy sau de aventura), atunci nu ezita sa ma mai intrebi. Ti le recomand cu placere :*
Lectura placuta!

| DanG a răspuns:

Robotii de pe Aurora(Isaac Asimov), Moara lui Califar(Gala Galaction), ceva de Jules Verne, ca de exemplu: 20000 leghe sub mari sau Castelul din Carpati. Sincer sa fiu, alte carti de Jules Verne n-am citit, dar iti spun cu mana pe inima ca tot ceea ce se intampla in acele carti nu se poate uita. Ai zis ca citesti Elevul Dima dintr-a saptea. Si eu am citit-o si vreau sa spun ca esti cam tanar pentru cartea asta. Daca nu ai citit mult, eu zic sa te lasi si sa o citesti mai bine peste un an.

| Ioana998814 a răspuns:

Jane Eyre, La rascruce de vanturi, Panza de paianjen, Nimic nou pe frontul de vest, Tristan si Isolda