|

Vreau si eu pentru cei dragi mesaje frumoase de craciun sau site-uri orice dar sa fie cat mai multe.Va Rog? Daca mesajele sau site-uri sunt frumoase va dau funda si va votez userul anului.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. Craciunul e sezonul Binecuvantarii care angajeaza intreaga lume intr-o conspiratie a iubirii.
2.Noaptea de Ajun este o noapte de cantec si bucurie care se infasoara in jurul tau ca un sal.Si iti va incalzi nu doar trupul, ci si inima. Bucura-te de aceste clipe ce vor ramane pe portativul vietii tale pentru eternitate.
3.Fa-ti timp pentru prieteni,ei sunt sursa ta de fericire.Fa-ti timp pentru munca,deoarece acesta este pretul succesului.Fa-ti timp sa iubesti,deoarece este cel mai sincer juramant al vietii.Fa-ti timp pentru a visa, doar asa poti atinge stelele si fa-ti timp, acum mai mult ca oricand, sa fii alaturi de cei care te iubesc, acesta este secretul fericirii! Craciun minunat!
4.Iti doresc ca fericirea si frumusetea din Ajunul Craciunului sa te invaluie si sa te picteze in culorile bucuriei si sperantei.

2 răspunsuri:
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai aici foarte multe: alba24.ro/mesaje-de-craciun-2015-urari-de-sarbatori-pentru-cei-dragi-150-de-mesaje-de-craciun-sms-pentru-rude-colegi-sefi-sau-prieteni-262158.html FUNDA?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează