TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
robert1641
în 31 Octombrie 2018 | robert1641 întreabă:

Stiti cumva o piesa cu versul: i can today skin just because... dau funda! cat mai multe ca sa imi dau seama care e.

1
Răspunde Raportează
deenimariee
în 31 Octombrie 2018 | deenimariee întreabă:

Vreau sa imi fac o trupa, ar fi trei vocalisti si 3 dansatori. Eu voi fi vocalista impreuna cu o fata si un baiat iar trei baieti vor fi dansatori. Mie si fetei si baiatului ne dorim sa fim vocalisti ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ralu_Raluka_1995
în 31 Octombrie 2018 | Ralu_Raluka_1995 întreabă:

Care sunt cele mai bune chitari Taylor?

1
Răspunde Raportează
GigiDurul
în 31 Octombrie 2018 | GigiDurul întreabă:

Hei! Eu sunt unul dintre copiii care o sa dea premii pentru cei din clasa a 12a, iar la festivitate, fiecare categorie trebuie sa aiba o melodie anume, care sa fie in ton cu categoria. Eu dau premil...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
totuldesprenaturasiaventura
în 31 Octombrie 2018 | totuldesprenaturasiaventura întreabă:

A fost aseara pe digi 24 o emisiune in care se vorbea de victimele de la Colectiv si pe fundal era o melodie care incepea days are si dupa nu am mai inteles.Imi puteti spune cum se numeste melodia si cine...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MariaMaia879
în 30 Octombrie 2018 | MariaMaia879 întreabă:

Exista o melodie al carei nume nu- l stiu, dar stiu ca videoclipul este cu un schelete animat care si prezinta povestea intr- un fel. Este o melodie romantica si noua - 2018. Daca ma puteti anuta cu un...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ChituAlexandru1289
în 30 Octombrie 2018 | ChituAlexandru1289 întreabă:

Cine stie cum se numeste melodia de la minutul 1:16? ESTE MANEA! https://www.youtube.com/watch?v=p37aZRei-Fc&t=13s. Dau funda! - Ceva Florin Salam questa ora sau ceva gen, multumesc!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Octombrie 2018 |

Hei! Caut o melodie in care era o fata cu un topor cu care spargea un televizor intr-o casa mai dărăpănată. Va rog.

3
Răspunde Raportează
Radu456dhdbehdjfj
în 30 Octombrie 2018 | Radu456dhdbehdjfj întreabă:

Vreau link cu partitura pentru pian de la valsul francois feldman les valses de vienne

3
Răspunde Raportează
IubitoareaDePisici
în 30 Octombrie 2018 | IubitoareaDePisici întreabă:

Buna, am ascultat la televizor o manea si nu stiu cum se numeste.Stiu cateva versuri dar am cautat pe Youtube si nu imi da. Va rog ajutati- ma.Astea sunt versurile:si cand mor am valoare clasic dupa buzunare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SnikeyTM
în 30 Octombrie 2018 | SnikeyTM întreabă:

Stie cineva o melodie despre copii de clasa a 7 a (fata si băiat) sa fie legată de varsta sau prietenie ( in clasa a 7 a in clasa noastră a venit o fata nouă. Colegul nostru s- a îndrăgostit...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
PandaChan33
în 30 Octombrie 2018 | PandaChan33 întreabă:

Am nevoie de niste idei de interacțiuni cu clasa pentru un proiect la muzica. Proiectul meu este despre pianistul Chopin și au mai fost niște prezentări de proiect înainte în care am primit...? (mai mult)

0
123gabialexandra
în 30 Octombrie 2018 | 123gabialexandra întreabă:

Idei de rochii pentru muzica lăutărească! Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
Mihaidan870
în 29 Octombrie 2018 | Mihaidan870 întreabă:

Https://youtu.be/HsYMYVSCMtw 6:10:00 spuneti-mi va rog frumos cum se numeste programul prin care a fost creat sunetul de la 6:10:00 si cum se numeste acel sunet

0
Talpau_Dorina_1997
în 29 Octombrie 2018 | Talpau_Dorina_1997 întreabă:

Buna, imi poate spune cineva cum se numeste melodia din Yaman ep. 53 minutul 39.

4
Răspunde Raportează
sopranaCadaverica
în 28 Octombrie 2018 | sopranaCadaverica întreabă:

Stie cineva melodia din actul 3 - "Cold genius" a lui Henry Purcell? Este de fapt un fragment din opera Regele Arthur al IV- lea. Cunoasteti piese de opera asemanatoare acesteia, tot asa de adanci,...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 28 Octombrie 2018 |

Buna,acum cateva zile am vazut pe taraf un top 10 manele si caut o melodie cantata de 2 fete,nu prea suna a manea, are cineva idee cum se numeste sau cine o canta?

1
Răspunde Raportează
Stefancalin1997
în 28 Octombrie 2018 | Stefancalin1997 întreabă:

caut o melodia pe care o ascultam în copilărie, prin anii 2000, erau mai multe fete vreo 3-4 care cântau la vioara într-o pădure cam atât îmi aduc aminte. Mulțumesc.

2
Răspunde Raportează
MonicaIstrate
în 28 Octombrie 2018 | MonicaIstrate întreabă:

Caut o melodie din 2009- 2012 cantată de o româncă bruneta cu parul creț. În clip apare într- o încăpere albă și ține in brațe un glob alb. Din versuri tot ce- mi aduc aminte este "I...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Iordachi_Ovidiu_1998
în 28 Octombrie 2018 | Iordachi_Ovidiu_1998 întreabă:

Salut, era o melodie care incepea cu o discuție de genul între in bărbat și un copil "pe tine de ce nu te iubesc femeile, pentru ca n-am bani, pai daca aveai te iubeau?"

0
mateias2013
în 28 Octombrie 2018 | mateias2013 întreabă:

Era o melodie la un party ieri și suna asa " Pam Pam Pam parararm Pam Pam Pam parararm" e un drob jmecher dacă ma ajutați sa o găsesc.

0
UserName250000
în 28 Octombrie 2018 | UserName250000 întreabă:

Nu stiu cum se numeste o melodie. Stiu ca e cantata de un barbat si de o femeie si este muzica dance eurodance sau big room house, un fel de dubstep. Shazam- ul mi- a gasit altceva care nici macar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ctvd
în 27 Octombrie 2018 | Ctvd întreabă:

Exista fani ai Irinei Rimes pe aici?

4
Răspunde Raportează
Kindless
în 27 Octombrie 2018 | Kindless întreabă:

Salutare, fratilor. Am nevoie de ceva melodie rock/metal pentru tonul de apel. Am avut Goodbye to Gravity - Shadow Puppets cam un an si inca mi se pare faina dar vreau ceva nou. Mi- as pune chestia asta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 27 Octombrie 2018 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

in legura cu acea melodie la care nu v- ati dat seama ce zic mi- am amintit formatia este America si canta un barbat, arata in video statuia libertatii. Melodia nu stiu sigur cum se numeste...? (mai mult)

0
Adelin25
în 27 Octombrie 2018 | Adelin25 întreabă:

Vreau sa ma apuc cât de curând de sonorizare la evenimente. Și as dori sa știu de ce aparatura as avea nevoie, sugestii de început pentru a face fata la evenimente de 150 persoane fără...? (mai mult)

0
JolieMaya07
în 27 Octombrie 2018 | JolieMaya07 întreabă:

Am auzit o melodie în triplu sec episodul 2 care avea un refren... Zile zile ca Godzilla... Îmi spune și mie cineva va rog cum se numește melodia!

1
Răspunde Raportează
Voiosu_Adrian_1995
în 27 Octombrie 2018 | Voiosu_Adrian_1995 întreabă:

Cum pot face o muzica proprie? Cum pot face beaturi usor si simplu? (telefon sau PC) Am simtul muzicii, am rime la care pot face o melodie.

0
DoarAlin
în 27 Octombrie 2018 | DoarAlin întreabă:

Aveti idee cum se numeste melodia de pe fundalul clipului? De la 0:08. Jur ca am mai auzit-o de cateva ori. https://www.youtube.com/watch?v=V7apuW_2lIE

2
Răspunde Raportează
UserName250000
în 26 Octombrie 2018 | UserName250000 întreabă:

E o melodie intensa, am ascultat-o azi. Este cantata de un baiat, iar unele secvente sunt cantate de o fata. Refrenul este un fel de dubstep. Cum se numeste?

1
Răspunde Raportează
Baby04
în 26 Octombrie 2018 | Baby04 întreabă:

Buna seara, vreau sa aflu cum sa scap de hateri am un canal de Youtube ma cheama Alexia Animations si vine cat un dislike eu am 45 de abonati si nu ma lasa hateri, va rog abonati-va la mine pup

1
Răspunde Raportează
RAY
în 26 Octombrie 2018 | RAY întreabă:

E cineva de pe planeta asta care nu a ascultat piesa asta? https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk

10
Răspunde Raportează
Anamaria9170
în 26 Octombrie 2018 | Anamaria9170 întreabă:

Buna, am vazut un videoclip dintr- o melodie si nu stiu cum se numeste melodia.Era o fata blonda intr- o rochie neagra mulata, seamana putin cu loredana chivu, iar baiatul era strungaret si avea un trabuc...? (mai mult)

0
ARandomDude1990
în 26 Octombrie 2018 | ARandomDude1990 întreabă:

Salutare oameni! Ce rapperi romani imi puteti recomanda (ascult deja nimeni altul, kazi ploae, doc, arssura, deliric si chimie)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Octombrie 2018 |

Ce vrea sa spuna melodia,, in the end" de Linkin Parc?

4
Răspunde Raportează
BlueButterfly97
în 26 Octombrie 2018 | BlueButterfly97 întreabă:

Am o chitara Yamaha cu griful rupt. Intrebarea este: merge sa incerc eu sa o lipesc cu picatura/ceva special de lipit lemnul sau o stric mai mult? Sau daca nu, stiti de un atelier ceva de reparat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
KanekiMalai
în 26 Octombrie 2018 | KanekiMalai întreabă:

Salut,de ce toata lumea zice de chitarele harley benton ca sunt naspa? Merita sa imi iau un wl 20bk daca sunt incepator?(cant la chitara acustica de ceva luni). Fanta la cel mai bun răspuns.

2
Răspunde Raportează
Hooligans205
în 26 Octombrie 2018 | Hooligans205 întreabă:

Vreau și eu niște sugestii de site-uri gen FoxSamples. Mulțumesc.

0
sopranaCadaverica
în 25 Octombrie 2018 | sopranaCadaverica întreabă:

Imi place foarte mult o anumita melodie si doresc sa o ascult in HQ, insa pe Youtube am gasit aceeasi melodie insa de o calitate indoielnica. Ce pot face, o pot converti in HQ? Sau trebuie un anumit ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bim12
în 25 Octombrie 2018 | Bim12 întreabă:

Ma poate ajuta cineva in legătură cu faptul ca, sunt nou in lumea muzicii si ca prima chitară as vrea una clasica sau acustică. Acum, văzând pe net, as vrea una Fender dar oare găsesc ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Melindaklara1
în 24 Octombrie 2018 | Melindaklara1 întreabă:

Am auzit o melodie care imi place dar nu i- am vazut numele. Cineva mi- a aratat o melodie asemanatoare dar nu era aia. Cea pe care o caut eu incepea cu o fata care avea ochii acoperiti de o...? (mai mult)

0
aimullah123
în 24 Octombrie 2018 | aimullah123 întreabă:

Stie careva de unde pot cumpara CD-uri cu Ion Dolanescu dar d-alea de bagat in pc, nu de vinil?

7
Răspunde Raportează
Creta_Cristi_2000
în 24 Octombrie 2018 | Creta_Cristi_2000 întreabă:

Salut, trebuie sa fiu dj la un maj de peste 100 de persoane și nu știu ce muzica trebuie sa pun și cu ce gen de muzica sa încep și cum sa termin. Dacă mi- ati da niște sfaturi as fi recunoscator...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Valy20023
în 24 Octombrie 2018 | Valy20023 întreabă:

Cine are de idee de niște versuri pentru instrumentalul de mai jos, îi dau funda.Să se potriveasca cu instrumentalul. https://youtu.be/PKwHu3JBHgw

0
angela75
în 23 Octombrie 2018 | angela75 întreabă:

Buna seara, am nevoie de un link unde pot gasi cantecul Treceti batalioane romamn Carpatii / Ardealul... pe note muzicale. Dau funda Multumesc

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Octombrie 2018 |

Exista vreo modalitate prin care sa ascult muzica offline pe spotify u simplu? Daca nu niste aplicatii pe care as putea asculta pe ios?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Octombrie 2018 |

Ce melodii linistitoare mai stiti?

11
Răspunde Raportează
NoNameX0X
în 23 Octombrie 2018 | NoNameX0X întreabă:

Vreau să- mi achiziționez un sistem audio dar încă nu sunt decis ce model încât nu știu cum stă treaba cu sistemele astea audio. Țin să precizez că stau la apartament cu 3 camere...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Kernel
în 23 Octombrie 2018 | Kernel întreabă:

Salut, vreau sa gasesc si eu o melodie ce suna cam asa Unde ma aflu Cine sunt eu Si de ce vad albastru Am parul aspru Si sunt un dezastru M- am ratacit pe drum Ne vedem la planetarium Multumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreeaHSZM01
în 23 Octombrie 2018 | AndreeaHSZM01 întreabă:

Caut o melodie pe care o aud la toate nuntile si la botezuri. E romaneasca dar stiu doar ca zile la refren "mau mau mau " sau "mao mao mao". Va rog HELP ❤️

0
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RuxandraBrojboiu
    trimisă acum 13 ore

RuxandraBrojboiu întreabă:

Care este scopul vietii? Consider ca exista doua scopuri principale ale vietii : evolutia si fericirea.
    58 răspunsuri
  • Frank51
    trimisă pe 9 Ianuarie

Frank51 întreabă:

Deci... Statele Unite r?pesc un pre?edinte, care ntr- adev?r era nelegitim, au o scuz? c? vor s? opreasc? traficul de narcotice, dar n acela?i timp au luat petrolul din Venezuela, tot n...? (mai mult)
    27 răspunsuri
  • BogdanIon
    trimisă acum 12 ore

BogdanIon întreabă:

Loc de alergat, pescuit langa Buc
    20 răspunsuri
  • Mustafaonur1997
    trimisă acum 8 ore

Mustafaonur1997 întreabă:

Dece, dac? un B?rbat refuz? s? aib? o rela?ie, cu o fat?, sau o fat? refuz? s? aib? o rela?ie cu un b?iat fiindc? a?a consider? acea femeie acel b?rbat c? nu exist? nicio leg?tur?,...? (mai mult)
    19 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.850
  • Întrebări: 3.955.028
  • Răspunsuri: 17.668.886
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 17 minute
Ce zici de un quiz?
Antonia

Antonia

Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!

Start quiz
Categorii
  • 652.111 Adolescenţi
  • 55.627 Afaceri & Financiar
  • 22.878 Artă şi Cultură
  • 72.894 Auto & Moto
  • 144.268 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.129 Carieră
  • 20.371 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.446 Conversaţii