TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Ungurean_Nicoleta_1955
în 15 Mai 2024 | Ungurean_Nicoleta_1955 întreabă:

Cum ridic sunetul de pe Youtube în boxe? Tel se asociază cu boxa dar când dau pe Youtube nu se aude nici aici nici în boxă.ce setare trebuie?

6
Răspunde Raportează
petrica5006
în 14 Mai 2024 | petrica5006 întreabă:

Buna! Legat de Voluntariat untold Pentru cei care ati fost voluntari la untold, în special pe departamentul Angels, cum o fost experienta voastr? Pentru a fi acceptat la acest departament am inteles...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 14 Mai 2024 |

Am văzut din curiozitate câteva episoade din Eurovision și am rămas cu gura căscată de ce participanți au fost acceptați și cine a câștigat ediția aceasta. De ce Eurovisionul s- a stricat și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 13 Mai 2024 | Ade4ever2389 întreabă:

Ce parere aveti despre faptul ca a castigat Nemo la Eurovision? Eu sincer nu stiu ce sa zic, ii tremura vocea, plus ca amestecul de rap+ pop+ opera mai mult a stricat melodia. Outfitul cam weird (nu ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
deodorantaxe49
în 12 Mai 2024 | deodorantaxe49 întreabă:

Bună! Sunt în clasa a VIII- a și vinerea asta o sa am banchet, eu sunt cel care va pune muzica, iar as aprecia niște recomandări de muzica pentru banchet, eu nu prea am fost la petreceri și as...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Dan2024
în 12 Mai 2024 | Dan2024 întreabă:

Bună! Din 15 martie m- am apucat de manele, dar am o problemă când reglez vocea. Până acum am înregistrat în Voloco, dar din cauza că se auzea cu ecou, și am trecut pe BandLab, și se aude...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MotoBlitz
în 11 Mai 2024 | MotoBlitz întreabă:

Știți cumva cum se numește melodia în spaniolă cu doi băieți slabi bogați într-o piscină cu multe fete?

1
Răspunde Raportează
DjLiXyS
în 11 Mai 2024 | DjLiXyS întreabă:

Salut caut și eu melodie și nu o găsesc ceva cu bare bari bare bare mă poate ajuta cineva?

2
Răspunde Raportează
Anjinsan
în 11 Mai 2024 | Anjinsan întreabă:

Buna seara, caut un tiktok daca mi-l puteti trimite va rog.Era unul cu un rom ce canta la chitara o varianta a piesei nu m-am gandit la despartire dar mai manea. Daca puteti va rog

0
Eclectica
în 10 Mai 2024 | Eclectica întreabă:

Am ascultat Noaptea ne fură iubiri și mi se pare ca seamana mult cu o alta piesa. Dar nu stiu cu care. Poate fi si straina. Voua vi se pare la fel? Am cum sa compar cu vreun program ceva?

2
Răspunde Raportează
gdani1234
în 10 Mai 2024 | gdani1234 întreabă:

Salut am o chitară cu corzi de naylon pot pune pe ea corzi de acustică am încercat dar nu merge să o acordez e foarte greu? Mă puteți ajuta cumva oare

1
Răspunde Raportează
AdrianaBacescu
în 10 Mai 2024 | AdrianaBacescu întreabă:

E adevarat ca melodia Electioneering de la Radiohead a fost pe fundal la o reclama pe TCM prin 2003-2004?

1
Răspunde Raportează
AdrianaBacescu
în 10 Mai 2024 | AdrianaBacescu întreabă:

Ce melodii din desene animate va plac?

4
Răspunde Raportează
CodreanuAnaMaria
în 10 Mai 2024 | CodreanuAnaMaria întreabă:

Caut o piesa pe care o ascultam în urma cu mai bine de 5 ani... las versurile de care îmi amintesc aici poate ma ajutați:) "lent ca sarutul nostru lent sa ajunga si la fostul ca fosta mea e plecata...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AdrianaBacescu
în 9 Mai 2024 | AdrianaBacescu întreabă:

Cum se numeste melodia de la reclama Salt Bank?

4
Răspunde Raportează
salangwayongseo
în 8 Mai 2024 | salangwayongseo întreabă:

Bună! Caut un cântec destul de vechi și ceea ce îmi amintesc din videoclip este ca era filmat într- un studio cu multe cabluri iar dansatoarea avea un costum cu multe franjuri colorate. Cântărețul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ayumbabyum
în 8 Mai 2024 | ayumbabyum întreabă:

Ajutor!:((( caut piesa cu refrenul asta vrei sa-ti dau vrei s-o iei /BIS/ atat imi mai amintesc :))

1
Răspunde Raportează
terry11
în 7 Mai 2024 | terry11 întreabă:

Salutare! Caut de 10- 11 luni poate chiar un an melodii bune pentru un car playlist dar nu gasesc mai nimic pe genul pe care caut. Caut in genul unbreakable de la michael jacson, never gonna give you...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Hareanicolae
în 7 Mai 2024 | Hareanicolae întreabă:

Caut textieri, pe stitul pop, hip hop, dacă crezi că te pricepi lăsămi un mesaj, ofer bani pentru asta

2
Răspunde Raportează
cautatorbbfg
în 7 Mai 2024 | cautatorbbfg întreabă:

Stiti piese de rock sa creasca adrenalina? Dar sa nu fie populare ca pe alea le stiu.

3
Răspunde Raportează
PaunGheto
în 7 Mai 2024 | PaunGheto întreabă:

Salutare! Am o pereche de AirPods Pro 2 și de ceva timp casca stângă se aude mai tare ca cea dreapta, am mai pus o întrebare despre subiectul ăsta și mi s- a răspuns dar niciuna dintre soluțiile...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Hyperion7
în 7 Mai 2024 | Hyperion7 întreabă:

Spuneți voi, cum sa nu îți vina sa dansezi?:X https://youtu.be/QEiamza_8VQ?si=Z7hj7AZFEl6GJNdA

1
Răspunde Raportează
BeciGheorghe
în 7 Mai 2024 | BeciGheorghe întreabă:

Va rog, daca se poate...as dori un negativ sau karaoke la melodia lui Asu..Iese dragostea din noi.Nu se gaseste pe Youtube, ... poate cineva sa ma ajute? Contracost daca altfel nu se poate.Va...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
7775
în 6 Mai 2024 | 7775 întreabă:

Ce părere aveți despre Dimebag Darrell?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Mai 2024 |

AJUTOR! Este o melodie ale cărei versuri nu mi le mai pot scoate din cap, dar nu mai știu anume care este aceasta. Google și Youtube nu mă ajută deloc, așa că vă rog pe voi. Nici de cele 2...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
frateletau2235
în 5 Mai 2024 | frateletau2235 întreabă:

Doresc informații despre artistul Cl0vnu" care a dispărut cam de 3-4ani de pe YouTube, știe cineva ce s-a întâmplat cu acest om? nimeni nu vrea sa spună nimic, vreau niște păreri

1
Răspunde Raportează
Vladvladutuvlady
în 5 Mai 2024 | Vladvladutuvlady întreabă:

Bună. Mă poate ajuta vă rog cineva cu setările CUBASE 13 PRO? Vreau să cant live pe negativ și ca vocea mea să se audă mișto și clar. Menționez ca am pachetul plugin ANTARES.

0
anonim_4396
în 4 Mai 2024 |

Ce părere aveți despre trupa Goodbye to Gravity? Părerea mea este că a fost o trupă cu potențial care s-a dus din cauza unor circumstanțe nefavorabile.

2
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 4 Mai 2024 | LisaJulie întreabă:

Îmi poate sugera cineva o trupa veche de muzica country in stil european? Sa cânte muzica country dar sa fie din Europa!

1
Răspunde Raportează
KilljoyIdiot
în 4 Mai 2024 | KilljoyIdiot întreabă:

Voi mai cumparati CD-uri pentru muzica?

35
Răspunde Raportează
R?zv?nyk?
în 3 Mai 2024 | R?zv?nyk? întreabă:

Ce parere aveti despre aceste minunate melodii? https://www.youtube.com/watchv=QGOLNX7oIMM https://www.youtube.com/watch?v=sOjXh8Ibr- 4 https://www.youtube.com/watch?v=wbMC0efbdaY Ma ung pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
sabin89
în 3 Mai 2024 | sabin89 întreabă:

Ascultați și muzică instrumentală uneori? https://www.youtube.com/watch?v=R_C_qCG77oI

4
Răspunde Raportează
Hareanicolae
în 3 Mai 2024 | Hareanicolae întreabă:

Caut textieri, persoane care pot compune texte la comandă, ofer bani, orice propunere este bine venită.

6
Răspunde Raportează
Shattergrim54
în 3 Mai 2024 | Shattergrim54 întreabă:

Bună! Vreau să mă învăț să cânt la chitară, aș vrea o chitară acustică sau ukulele, cred. Ca începător, ce sfaturi îmi dați și ce chitară să-mi cumpăr?

2
Răspunde Raportează
Jamal00
în 3 Mai 2024 | Jamal00 întreabă:

Salut, aș avea și eu nevoie de niște versuri stil rava amuly robitussin.

4
Răspunde Raportează
adita27372
în 2 Mai 2024 | adita27372 întreabă:

Am un subwoofer Pioneer TS- WX300A și nu am la el Port Bass Reflex adică acel plastic prin care iese aerul din interior și nu știu de unde as putea lua unul pe net nu prea găsesc știe cineva de unde...? (mai mult)

0
Alexandruhbo
în 2 Mai 2024 | Alexandruhbo întreabă:

Pe cine preferati mai mult, Cheloo sau Ombladon

2
Răspunde Raportează
Gaby405
în 2 Mai 2024 | Gaby405 întreabă:

Hey TPU! Caut albumul Popcorn a lui David Deejay & Dony de vânzare. Dacă are cineva sunt interesat să cumpăr. Mulțumesc anticipat :)

0
nyoentox2002
în 1 Mai 2024 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare! Ce părere aveți de trapul Romanesc? Nu mă refer la trapperii astea YNY Sebi, Aerozen, Petre Stefan că știu și eu că au făcut o mizerie din Trapul românesc, eu mă refer la trapul ăla...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
paula1551
în 1 Mai 2024 | paula1551 întreabă:

Unde s-a filmat melodia "nu vreau banii tai" - Copilul de Aur, Laura Vass, Susanu? https://youtu.be/ByVAX-aUpCE?si=CJNPzVEpguU9zRz9

4
Răspunde Raportează
Hareanicolae
în 30 Aprilie 2024 | Hareanicolae întreabă:

Caut textieri (persoane care pot scrie versuri muzicale) Orice propunere este bine venită, ❤️

8
Răspunde Raportează
KilljoyIdiot
în 30 Aprilie 2024 | KilljoyIdiot întreabă:

Care este formatia voastra preferata si de ce? Care este melodia voastra preferata?

8
Răspunde Raportează
45eunu
în 30 Aprilie 2024 | 45eunu întreabă:

Cum se numeste piesa care avea versul " ca să-ți pun mana la p...zda..."

4
Răspunde Raportează
Alex92Ch
în 30 Aprilie 2024 | Alex92Ch întreabă:

Caut melodie, voce masculina, muzica ușoară, cu versurile: cine as fi eu daca n-ai fi tu, cine ai fi tu daca n-aș fi eu, e o întrebare grea

1
Răspunde Raportează
claumarianghel
în 28 Aprilie 2024 | claumarianghel întreabă:

Ce melodii are cântărețul Puya (din La Familia) în care nu înjură?

1
Răspunde Raportează
numepublicc
în 28 Aprilie 2024 | numepublicc întreabă:

Heii! Ma ajuta si pe mine cineva cu un nume bun de dj! Caut de cateva luni si nu gasesc, multe sunt luate...Dau funda celui mai creativ si misto nume!

4
Răspunde Raportează
petrica5006
în 27 Aprilie 2024 | petrica5006 întreabă:

Bună! Aș vrea să știu ce reprezintă fiecare departament în parte din cadrul voluntariatului untold (acces and check in, acreditări, angels, backstage, flux HR, logistica, resolution, stewarzi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ST_Stef_1993
în 27 Aprilie 2024 | ST_Stef_1993 întreabă:

Salut. Cine mă poate ajuta și pe mine cu niste versuri pentru o melodie rap/trap?

3
Răspunde Raportează
Lecsandru
în 27 Aprilie 2024 | Lecsandru întreabă:

Salutare! Caut de ceva timp un remix al unei melodii si nu reusesc sa- l gasesc. Melodia care sta la baza este: E adevarat iubirea mea - Mihaela Runceanu. De fapt, doar intr- o- ul este folosit: "Pe-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
petrica5006
în 26 Aprilie 2024 | petrica5006 întreabă:

Bună! Legat de untold; rog pe cineva să îmi răspundă care are idee de ce se întâmplă în fiecare departament de voluntariat. Să îmi zică pentru fiecare departament de voluntariat în parte ...? (mai mult)

0
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 11 ore

farcry444 întreabă:

Ce masina ati alege pentru 45. 000CHF?
    17 răspunsuri
  • Kqnfiwbcin
    trimisă acum 14 ore

Kqnfiwbcin întreabă:

Tricoul in blugi sau peste? Vouă cum va place mai mult sau cum purtați mai des?
    9 răspunsuri
  • Al3xandra95
    trimisă acum 17 ore

Al3xandra95 întreabă:

În Sfântul Altar de la noua Catedrală din București se va intra doar azi sau se mai poate intra și de mâine? Mulțumesc!
    9 răspunsuri
  • fsiena97
    trimisă acum 14 ore

fsiena97 întreabă:

Buna, de cateva zile ma tot uit la ore duble 1111 sau 1212 sau 0101. Nu prea cred in semne de la univers, da stie cineva ce inseamna orele astea? Mersi!
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.249
  • Întrebări: 3.952.425
  • Răspunsuri: 17.649.680
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 51 minute
Ce zici de un quiz?
Gossip Girl

Gossip Girl

Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.976 Adolescenţi
  • 55.554 Afaceri & Financiar
  • 22.866 Artă şi Cultură
  • 72.758 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.027 Carieră
  • 20.336 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.027 Conversaţii