| Sawarekh a întrebat:

Salut, credeti ca am un hobby ciudat?

Imi place in fiecare zi sa ascult muzica, si nu pot trai fara muzica, este precum o depedenta de mancare, care ma linisteste foarte mult.

In plus, mai am o chestie ciudata, in care colectionez melodii sau instrumentale, din diferite limbi, culturi, stiluri diverse, care in romaia de exemplu nu prea sunt deloc cunoscute.

La majoritatea nu le plac, de exemplu nici un prieten sau ruda de a mea nu asculta Julio iglesias, Amr Diab, sau Sarit haddad, dar mie imi plac maxim acesti artisti.

Nici un prieten sau nici o ruda nu asculta melodii crestine: bizantine, melodii in aramaica veche sau de la catolici, intaliana, latina.

Si de asta imi pun semne de intrebare, daca e o problema ca sunt asa diferit, si nici o tipa nu asculta ce ascult eu...

Răspuns Câştigător
| AleAle12 a răspuns:

Dacă ai anumite plăceri sau stiluri diferite fată de societate, asta nu înseamnă că este un lucru rău!
Nu trebuie să fim toți trași la indigo, sau precum oile, dacă lu' X îi plac manelele trebuie ca tuturor să ne placă sau multe altele!
Atâta timp cât te relaxează, face fericit/ă, nu ar trebui să bagi în seamă gura lumii, știi cum e vorba "no astupă nici pământul"winking

13 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Eu zic ca eu sunt ciudata pentru ca nu suport muzica laughing
Toata lumea in jurul meu asculta muzica, ba chiar ei nu pot trai fara muzica. Am trait cu parintii mei in casa care nu puteau sa stea fara muzica, tata tinea televizoarele (aveam 5) si radioul non stop in functiune, eu nu am stiut ce e aia liniste. In loc sa tipe ei la mine sa dau muzica mai incet cum fac alti parinti, eu tipam la ei laughing
Ei bine, in prezent nu suport muzica, ascult foarte rar si niciodata melodii triste. In general muzica ma deprima, orice gen, nu stiu de ce, nu am o explicatie. Am refuzat multe locuri de munca pentru ca mi se impunea sa am muzica pe fundal 8 ore pe zi pe motiv ca "angajatii isi fac treaba mai bine cand e muzica" si am zis ca eu nu pot sa traiesc asa. Am refuzat multe relatii pentru ca am gasit cu greu un baiat caruia sa nu ii placa sa asculte muzica si in masina si acasa si peste tot. La cumparaturi ma duc doar la lidl pentru ca acolo nu e muzica pe fundal.
Deci nu esti tu ciudat, eu sunt laughing

| Sawarekh explică (pentru Furnicuta000):

Te inteleg, eu de exemplu uneori ma simt iritat si nu suport deloc sa fie galagie in jur, ma oboseste psihic si ma i-a somnul, cand stau in multime, apare o anxeitate destul de mare..asa sunt inca de mic.
Deci da si eu dupa cateva piese galagioase la un party deja nu mai suport.
dar sa nu asculti deloc muzica, e un pic ciudatlaughing poate totusi cred ca inca n ai descoperit ceva sa te faca sa te simti bine, incearca si instrumentale, parerea mea happy

| ioana748 a răspuns:

Asculti muzica frumoasă, cu vibratie inalta. Daca asta te ajuta, nu vad unde este problema.
Nu este nici o problema la nimeni. Tu rezonezi cu muzica respectiva, altii nu.
Nu trebuie sa ne placa tuturor o singura culoare sau un singur gen de muzica.
Toate cele bune,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu ascult muzică în continuu, nu cred că e nimic ciudat.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu e o problemă ce îți place ce asculți.

| vatadezahar24 a răspuns:

Stilul tău de muzică este unul diferit dar incredibil de frumos. Și mie îmi place să ascult Amr Diab, încă din copilărie! În concluzie nu este nimic neobișnuit cu hobby-ul tău, ba din potrivă este ceva foarte frumos!

| Sawarekh explică (pentru vatadezahar24):

Ce frumos, felicitari!
Si eu ascult, imi place ceva diferit, nu pot sa ascult Inna si Smiley, imi par asa clasice piesele lor.

| Scotianca a răspuns:

Nu cred ca ai un hobby ciudat. Cu totii suntem unici. happy

| Ganderoaica a răspuns:

Asa sunt si eu si nu e nimic ciudat; eu am un stick de 16 GB numai cu muzica de care nu asculta cei de varsta mea.

| AncaDorina1993 a răspuns:

Stai liniștit! Eu am mai bine de o luna de când ascult zilnic Teddy swims. I lose control, deavle in the dres. Și întreg mixul.
Cred că au înnebunit vecinii. Dar na mă suporta n-au ce face?
Deci nu ești solo?

| paletedestele23 a răspuns:

Nu este o problemă! Toți avem un gust diferit până și în muzică! Eu cred că ar trebui să fi mândru/mândră de faptul că asculți astfel de genuri muzicale