TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
danbosca
în 26 Noiembrie 2022 | danbosca întreabă:

Caut o melodie, cânta o femeie și îmi amintesc doar atât: "Între noi nu e nu e nici pace nici război"... "Vreau să beau, să uit că ai fost iubitul meu..." Cred că melodia e mai veche, dar...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Ramo137
în 26 Noiembrie 2022 | Ramo137 întreabă:

Bună Am o problemă mică. După săptămâni de căutat profesori de canto în București am reușit să fac două ședințe. Prima ședință de testare gratuită ieri, care a fost 30 de minute, ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
HosuAna
în 26 Noiembrie 2022 | HosuAna întreabă:

Buna ziua, In incercarea de a face o postare Instagram in muzica am descoperit o melodie cu descrierea DJizzo Kuja. De câteva zile o tot caut pe internet și pe YouTube in special în speranța că...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 26 Noiembrie 2022 |

Salutare mă puteți ajuta și pe mine cu niste melodii pentru un majorat sau un playlist ceva sa am ce sa bag acolo (manele, populare).Va mulțumesc mult de tot.

1
Răspunde Raportează
Dinca_Alina_
în 26 Noiembrie 2022 | Dinca_Alina_ întreabă:

Buna! Cum se numește tonul de apel al personajului principal Asya, din serialul turcesc Infidelul?

0
ReignForest
în 25 Noiembrie 2022 | ReignForest întreabă:

Știe cineva aceste refrene: 1.eu cand am sa mor atunci o sa dorm (atât îmi amintesc). 2.sa pleci sa pleci sa ei totul cu tine ca nu ai stiut sa ti deloc la mine sa pleci chiar daca eu voi suferi crede-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mikehock00
în 25 Noiembrie 2022 | mikehock00 întreabă:

Am si eu o intrebare. Cred ca este o manea mai veche de prin 2012- 2016 sa zicem. Nu mai stiu cine canta exact sau cum se numeste (am impresia ca era susanu dar cine stie). In videoclip erau 2 tipe...? (mai mult)

0
JhonDoue
în 24 Noiembrie 2022 | JhonDoue întreabă:

Salutare tuturor, am facut acest site de versuri (https://VersuRIO.com) va cer ajutorul sa va exprimati parerea despre site si functionalitatiile implementate. Prima functie Videoclipul se fixeaza...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
badiceanubianca
în 24 Noiembrie 2022 | badiceanubianca întreabă:

Buna, caut o melodie, stiu ca e rock si in videoclip era vorba despre un el si ea care fac accident cred ca de motocicleta daca nu ma inseala memoria, ea moare si trupa cand in fata unei biserici, ...? (mai mult)

0
UtilizatorNestiutor
în 23 Noiembrie 2022 | UtilizatorNestiutor întreabă:

Salut, caut o melodie dar nu știu cine o cântă, am auzit la cineva piesa, Refrenul este cam așa - preghinati a preghi preghinati,. Știe cineva melodia?

1
Răspunde Raportează
Bogdim0t
în 23 Noiembrie 2022 | Bogdim0t întreabă:

Hello TPU! Mâine mă duc la prima mea oră de canto după ce m- am înscris la insistențele prietenului meu (eu am vrut înainte dar n- am avut susținere de la familie si am lăsat- o baltă) dar acum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 23 Noiembrie 2022 | StrongHeart întreabă:

Ce voci va plac cel mai mult dintre artisti? Nu conteaza genul muzical, ce voce va linisteste indiferent de stare?

3
Răspunde Raportează
UtilizatorNestiutor
în 23 Noiembrie 2022 | UtilizatorNestiutor întreabă:

Salut, am auzit o melodie la cineva, dar nu știu cum se numește și cine o cântă, Refrenul sună cam așa (a preghinati, a preghi preghinati) Mă puteți ajuta?

0
Andreea1417
în 23 Noiembrie 2022 | Andreea1417 întreabă:

Salut TPU! Caut o piesa mai veche, cred ca in jur de anii 2010. Este vorba de o melodie cântată la trompeta, ritmata, cu care se făceau mixuri in club mai demult. Sunt destul de sigura ca nu avea...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
iulianmentol
în 23 Noiembrie 2022 | iulianmentol întreabă:

Salutare! In afara de Spotify si yt music, care credeți ca este cea mai bună aplicație de ascultat muzică? (Android)

1
Răspunde Raportează
0BL1T
în 23 Noiembrie 2022 | 0BL1T întreabă:

Care trupă de hip- hop românesc vi se pare cea mai bună, dar cea mai proastă? Dintre: Paraziții, B.U.G. Mafia, La Familia, BAZOOKA. Topul meu ar fi următorul: 1) B.U.G. Mafia (cei mai tari ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Docmiau
în 21 Noiembrie 2022 | Docmiau întreabă:

Unde pot găsi toate lineup-urile per zile de la Untold - TRAM STAGE, pentru toate edițiile de festival?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Noiembrie 2022 |

Salut comunitate! De ceva timp încerc să găsesc o colindă pe care am auzit- o când eram mai mic și oricât aș căuta- o pe internet, nu o găsesc. Anul trecut, din greșeală, am găsit- o, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
1233qwee
în 21 Noiembrie 2022 | 1233qwee întreabă:

Buna! Știe cineva cum se numește melodia aia rock care era difuzată pe UTV și pe Kiss prin 1008- 2010? Videoclipul era cu un grup de oameni care alergau legati la ochi noaptea printr- un oraș și ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SerbyyEsteFanGorillaz
în 21 Noiembrie 2022 | SerbyyEsteFanGorillaz întreabă:

Ascultă cineva banda britanică,, Gorillaz"? Dau funda cui ascultă.

3
Răspunde Raportează
Casiiana
în 20 Noiembrie 2022 | Casiiana întreabă:

Hey. Vreau sa imi cumpar o chitara acustica dar nu prea stiu care sunt mai bune si potrivite pentru incepatori. M-ar ajuta niste recomandari.

1
Răspunde Raportează
InAnotherLife
în 20 Noiembrie 2022 | InAnotherLife întreabă:

Cat de greu este cantatul la chitara, dar dupa ureche? Nu invat cantece pe de rost, ci creierul meu genereaza linia melodica pe care o cant.

1
Răspunde Raportează
ClaudiuGabriel123
în 19 Noiembrie 2022 | ClaudiuGabriel123 întreabă:

Bună TPU! Am auzit acum câteva zile o melodie și nu știu cum se numește....tot ce știu e că sună cam așa: "a anul doi, zero, unu, doi, vrem atmosfera cum vrea românul bere la butoi", mă...? (mai mult)

0
nevermatch
în 18 Noiembrie 2022 | nevermatch întreabă:

Ce melodie ascultati acum? :) :)

3
Răspunde Raportează
Udrea_Ionut_1990_v68Z
în 18 Noiembrie 2022 | Udrea_Ionut_1990_v68Z întreabă:

Salut. Este legal sa descarc muzica cu snaptube sau alta aplicație de pe Youtube în Germania?

4
Răspunde Raportează
Ramo137
în 18 Noiembrie 2022 | Ramo137 întreabă:

Hei! Am inceput orele de canto, am facut o ora doar, din pacate domnul e foarte departe de unde locuiesc eu si nici nu l- am auzit cum canta si nici pe internet/Facebook/Youtube nu l- am gasit... pare...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Fastmanx21
în 18 Noiembrie 2022 | Fastmanx21 întreabă:

Salutari, am nevoie de metode de promovari pentru un canal cu muzica originala in limba romana. Daca aveti idei m- ati ajuta foarte mult. Daca vreti sa vedeti tipul de continut, acesta este canalul: ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexandruAdy
în 18 Noiembrie 2022 | AlexandruAdy întreabă:

Salutare. Pentru cunoscători e acesta întrebare. Cum e cu seriile la Weltmeister Supita? Care sunt seriile mai slabe sau ieftine și care sunt seriile mijlocii și cele de top? Funda!

0
ZoliSzolga538252
în 18 Noiembrie 2022 | ZoliSzolga538252 întreabă:

Buna tuturor! Am un sistem Logitech z906 iar oricum l- as conecta la laptop, un satelit mi se aude foarte distorsionat pe 3d. Daca pun pe 4.1 se aud toate 4 perfect. Cum pot face sa mearga bine pe 3d ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
denis1234Axinte
în 18 Noiembrie 2022 | denis1234Axinte întreabă:

Salut! Caut si eu o melodie. E cam din 2012/2013... Avea un videoclip cu o fata pe un pod, care isi tinea pantofii in mana. Era in romana...

0
Young27338273
în 17 Noiembrie 2022 | Young27338273 întreabă:

Salut, buna seara, in ce an a fost lansata piesa DRAGOSTEA din tei?

1
Răspunde Raportează
Ramo137
în 17 Noiembrie 2022 | Ramo137 întreabă:

Buna! Am inceput orele de canto, am facut o ora, din pacate domnul e foarte departe de unde locuiesc eu si nici nu l- am auzit cum canta si nici pe internet/Facebook/Youtube nu l- am gasit... pare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MarinusDragoi
în 17 Noiembrie 2022 | MarinusDragoi întreabă:

Salutare, As vrea sa achiziționez o boxa portabila din gama Sony JBL sau alta marca de top, sa fie printre cele mai puternice boxe portabile, cu sunet clar și puternic. Am avut un Sony GTK- XB60,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Young27338273
în 17 Noiembrie 2022 | Young27338273 întreabă:

Salut, ce părere aveți despre CELEBRA piesa DRAGOSTE DIN TEI? Apropo cui ii mai place?

3
Răspunde Raportează
Young27338273
în 16 Noiembrie 2022 | Young27338273 întreabă:

Buna seara, de ce copiii din ziua de azi (exculs eu) nu mai le place muzica aia simpla de ex cea de la O ZONE sau Vescan Irina Rimes ăștia ai noștri (mă rog ai noștri între" că îs din Republica...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Noiembrie 2022 |

Buna ziua, stie cineva cine canta aceasta melodie si numele ei? https://vocaroo.com/1fTpamUAtee4 daca se poate un link cu piesa catre Youtube. Am doar banuiala ca este cantata in limba rusa, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Citara
în 15 Noiembrie 2022 | Citara întreabă:

Salut! Știe cineva cât costa lectiile de pian la palatul copiilor Arad?

1
Răspunde Raportează
RobocopBuisness
în 15 Noiembrie 2022 | RobocopBuisness întreabă:

Mai stie vreunul artisti cum sunt Krafwerk? (tangerine dream, Jean-Michel Jarre, Klaus Schulze)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Noiembrie 2022 |

Ce exerciții ar trebui să fac ca să cânt și eu ca Bogdan dlp, luis Gabriel, etc. stilul acela?

1
Răspunde Raportează
Bogdim0t
în 14 Noiembrie 2022 | Bogdim0t întreabă:

Hay TPU! Sunt la cor și am observat o chestie. În timp ce cant, mă descurc mult mai bine la strofele "mai joase", de exemplu, in colinda florile dalbe, eu mă descurc foarte bine să- mi controlez...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Leodelakuweit1337
în 13 Noiembrie 2022 | Leodelakuweit1337 întreabă:

Salutare! M- am apucat de cântat si am mers la un profesor privat, acesta la începutul orei face cu mine vocalize pentru încălzirea vocei si așa iar după restul timpului la el, cant cu el, proful...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Snd_Andrei_1997
în 13 Noiembrie 2022 | Snd_Andrei_1997 întreabă:

Salutare. Era o melodie cândva despre un băiat și o fată, era un vers "îti mulțumesc, dai cui?" Era de fapt că o poveste, nu era cantata.

0
Sebi200a
în 12 Noiembrie 2022 | Sebi200a întreabă:

Buna ziua,nu găsesc o melodie și nici Shazam nu o poate detecta, o am pe video, nu prea se înțelege, mă poate ajuta cineva?

4
Răspunde Raportează
Anonim124635
în 12 Noiembrie 2022 | Anonim124635 întreabă:

Buna TPU! Am fost la un profesor de saxofon care m- a invatat astfel notele: do(primele doua clape), re(prima clapa), mi(fara nici- o clapa). Am fost si la casa de cultura din oraș unde mi- au arata...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SakuraHaruno4348
în 12 Noiembrie 2022 | SakuraHaruno4348 întreabă:

Salut! Știe cineva cum se numește melodia creștina cu versul "O schimbare-n lume in curând vom avea, vei vedea, da vei vedea"

0
StoicaAdrianaDenissa
în 12 Noiembrie 2022 | StoicaAdrianaDenissa întreabă:

Buna. Caut o melodie rap sau hip hop se aude si o voce de copil pe fundal, am retinut doar am suflet de copil, ceva de genul.Mulțumesc

0
anonim_4396
în 11 Noiembrie 2022 |

Muzica populară americană parcă e mai altfel decât populara noastră; mai frumoasă, mai stilată. Vouă cum vi se pare? https://www.youtube.com/watch?v=jkLC2mj5wvE

2
Răspunde Raportează
Burghiuu
în 11 Noiembrie 2022 | Burghiuu întreabă:

Salutare, caut o piesa mai exact de cativa ani, stiu ca o auzeam la mtv prin 2010 ceva gen.Pot sa scriu doar ce îmi aduc aminte din video, deci. Stiu ca era in videoclip o mașină de tip delorean Tema...? (mai mult)

0
MantaRay
în 10 Noiembrie 2022 | MantaRay întreabă:

Cine stie cum se numeste maneaua copiata dupa melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=qNHedkVdzGQ

1
Răspunde Raportează
Sophieka
în 10 Noiembrie 2022 | Sophieka întreabă:

Este o melodie frumoasa romaneasca iesita pe piata de cativa ani, cantata de un barbat care cred ca e intr- o trupa... Nu mai tin minte mult din melodie dar tot repeta fraza: " Stii prea bine " Cred ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 16 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para r?u pentru cei ce sunte?i bolnavi, cu probleme c? nu va g?si?i perechea, mai ales pentru cei cu probleme emo?ionale! Eu zic c? e recomandabil sa ave?i grij? de sufletul vostru dect...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 18 ore

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 14 ore

LisaJulie întreabă:

Este vreo modalitate de a repara c??tile care nu mai merg ( se aude doar la una )?
    5 răspunsuri
  • Andre9
    trimisă acum 21 ore

Andre9 întreabă:

Ce parere aveti despre cum se moare acum. Este normal. Nu va deprima viitorul. Ce va place mai mult viata sau moartea?
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.580
  • Întrebări: 3.954.572
  • Răspunsuri: 17.664.244
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Cenusareasa

Cenusareasa

Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.262 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.110 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.378 Conversaţii