Salut! Stie cineva o melodie sau doua pentru chitara acustica? De preferat cu putine acorduri spre deloc. Am abia o saptamana si vreau sa iau treptat.
Ce înseamnă versurile astea foarte ciudate, , m- aș f vreau să dau din gât să mă pupi în p'' astea sunt versurile la piesa, , M- aș f cântată de Daiana'' căutați pe you tube dacă nu...? (mai mult)
Buna, cum o melodie in cap de azi dimineata si tot ce stiu eu din ea e ca efectiv cred ca e in rusa sau nu stiu ce limba, da era ceva de genu : " sera magdaaan yaa sera magadaam " nu stiu daca am scris...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi place foarte mult să cânt, mă simt eu însumi atunci când cânt, scriu versuri și compun linii melodice.Dar am o problemă. Nu îmi pot controla vocea la capacitate maximă deoarece...? (mai mult)
Buna! Cine stie melodii cam pe acelasi sunet, acelasi gen de sunet de fundal precum melodia Runaway de Aurora? Dau funda
Ce parere aveti de Black Veil Brides
Stie cineva o piesa care contine ,, trili trili trili nu mia pot..." este un fel de manea(un fel)
Salut Caut o melodie in araba/turca care incepe cu litera "a" si e de club. Am dat cu shazam dar nu mi-a ramas salvata melodia, atat am retinut ca incepe cu "a" si e format dintr-un singur cuvant.
Poate sa imi spuna cineva cum se cheama melodia asta? stiu doar cateva versuri din ea :) stai cuminte pustiule ca ti se pune pata si ramai ranit in dragoste
Salut, doresc si eu niste versuri pentru o piesa rap, dau funda plus mentionez de la cine le iau, asa ca daca tot lasi versuri macar lasa si insta / Youtube
Salut am o pereche de boxe bluetooth Ailiang USBFM- 623- DT si folosesc un egalizator pentru a obtine un sunet cat de cat ok, dar ma gandeam sa le mai dau inca 2 gauri pentru a putea iesii aerul ceva ...? (mai mult)
Niște recomandări de chitari clasice si acustice pentru începători, 4/4, preț maxim 600?
Ce părere aveți de muzica lui Leonard Cohen? Melodia mea preferată de la el este "In My Secret Life": https://youtu.be/NW7oNpzBSGc
Va rog ajutati-ma cu o piesa rap pentru TONI DE LA BRASOV. multumesc
Buna ziua, cum as putea sa trimit un Demo la Urbanist?
Stiti niste melodii asemanatoare? https://www.youtube.com/watch?v=5hxnJUqYPXI&list=PLIRVuFEYYj6kVym5BZIMXFS0TprIZtDwB&index=55 si https://www.youtube.com/watch?v=rog8ou-ZepE DAU FUNDA!
Imi puteti recomanda cateva melodii pe care le-as putea asculta in masina?
Buna TPU! Cum învaț sa cant acasă? Dau funda
Https://www.youtube.com/watch?v=r00ikilDxW4&ab_channel=GreenDay Cum o cheama pe fata care apare in aceasta videoclip?
Imi puteti da mai multe piese asemanatoare cu asta? https://www.youtube.com/watch?v=q69BNxeiv9Q
Salut TPU. Industria muzicală de astazi se bazează prea mult pe AUTOTUNE. Credeți că acești artiști chiar pot fi numiți artiști?
Https://youtu.be/tzXCpLDP0a4 Cum se numeste piesa de la 1:19:13?
Ce piesa contine asta,, tri tri tri nu mai pot..."?
Buna TPU! Daca aud diferența dintre notele înalte și cele joase inseamnă ca am ureche muzicală? Dau funda
De unde pot lua Fl studio full Free?
Ce TARA credeți ca o sa castige Concursul Muzical EUROVISION 2021 ce are loc în OLANDA în data de 22 05 2021? ROMANIA participa? Și dacă da, ce artist o sa cânte din ROMANIA și ce piesa o sa...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste piesa care contine, tri tri tri nu mai pot..." are funda!
Bună seara! Îmi puteți spune și mie unde pot găsi melodia a lui Florin Pește - Dacă aș putea? Nu o gesesc deloc pe google sau Youtube.
Salut. Care este melodia din episodul 10 din sezonul 2 din Profu Minutul 44:10 https://protvplus.ro/emisiuni/profu/episodul/34278-sezonul-2-episodul-10
Cum se numeste piesa care contine versul asta,, Tri tri tri nu mai pot... "
Salut. Stie cineva cum se numeste melodia din reclama de la Fashion Days 2021?
Cum se numeste piesa care contine versul asta,, Tri tri tri nu mai pot." si mai cum ca nu stiu cum se numeste piesa
Salut! Știe cineva cum se numește melodia din serialul Profu de la minutul 35:10 din episodul 9 sezonul 2-8 aprilie? Mulțumesc!
Vreau și eu refrenu de la melodia Andalate Memerau (Miraj Tzunami) in țigănească. Va rogggg
Buna, caut o piesa si nu o găsesc niciunde. Avea un beat super mișto, din păcate nu îmi amintesc versurile, tipul ii șoptea fetei "Take of your clothes, love me... si nu mai știu ce mai spunea...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste piesa din,, în cautarea adevarului" (04.03.2020) la minutul 41:55 are funda!
Cum se numeste melodia aia care e cantata la fluier si parca se aud si tobe? E un fel de populara mai moderna, cred ca este prima piesa ce o canta baiatul asta, sau seamana cu ea, am auzit o la multi...? (mai mult)
Buna TPU! Cati timp îți ia să-ți dezvolți urechea muzicală? Dau funda
Buna! Ador sa stau in natura si sa privesc ascultând Runaway de la AURORA, imi da un vibe bun ma simt cel mai bine atunci dar nu am gasit alte melodii care sa imi dea același vibe. Daca aveti voi niste...? (mai mult)
Are cineva un link cu "Macaroane dulci cu branza" de Bahoi? Nu o mai gasesc pe Youtube
Cine stie cum se numeste maneaua aia de pe Youtube cu numele,, music changes you" cu Cristi Munteanu?
Ce părere aveți despre acest videoclip: https://youtu.be/4kGvlESGvbs? Eu una îl consider unul dintre cele mai frumoase, dacă nu cel mai frumos, iar melodia și versurile la fel de frumoase și perfect...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi un negativ pe YT la It is well with my Soul. Numai nu-l găsesc!
Buna, stiti sa-mi recomandati va rog piese de genul: lil happy lil sad-let me die Dau funda!
Voi ce muzică mai ascultați? Nu prea mai știu ce muzică să ascult în ultimul timp, nu-mi mai place aproape nimic.Link-uri dacă se poate!
Cum schimb un lucru link de Youtube? Adică vreau să postez un link pe Facebook și nu îmi arată clipul... Știu că era un site care te ajuta dar nu mai știu site-ul
Am FL Studio 20.8.3.2304 în versiunea trial. Știu deja că pot salva proiecte, dar nu le mai pot deschide. Dacă l- aș cumpăra (dar nu îl cumpăr), aș putea deschide proiectele din versiunea...? (mai mult)
Caut o piesă veche de prin 2009- 2010, unde este vorba de o fata si mama acesteia care urmează să nască. În timp ce așteaptă, adoarme și visează ca este pe lună împreună cu un bebeluși și...? (mai mult)
Buna TPU! Am o întrebare. Când te duci la canto trebuie sa reproduci notele cele mai înalte și cele mai joase, sau doar gama Do major?
Imi puteti scrie si mie niste versuri rap de dragoste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!