Salutare.O intrebare cam grea : stie cineva de o melodie in portugheza, in care in videoclip o femeie incearca sa seduca un barbat, iar aceasta ii pune droguri in cocktail el este drogat si canta?
Cum se numeste melodia din reclama eon? https://www.youtube.com/watch?v=QIsRXLk_mCg
Cum se numa piesa aia de prin 2010- 2013 care suna cam asa "bruuuuuuuuuuu smith " era asa un pic mai creepy si avea in video un om negru machiat ca un schelet pe fata, era mai lenta si mai creepy piesa...? (mai mult)
Ce inseamnă clout? Am auzit in piesele pe care le ascult acest cuvant.Am cautat pe google translate si inseamna palmă! Era un vers care spunea asa: T**e proaste aleargă după clout! Ce inteles ...? (mai mult)
TPU help! Deci ascultam acum 3 ani o melodie românească care avea un videoclip cu niste barbati cu masti de animale si cred ca jefuiau ceva. Stiu ca Anne Marie le- a facut o promovare si de acolo ii ...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta cineva cu versuri pentru disstrack-ul unui prieten? Il cheama Laur are 15 ani, se joaca fifa 2020 non stop se joaca pe pc din cand in cand cs go si minecraft, face volei.
Hei TPU, aș vrea de Crăciun să-mi iau un piano electronic sau ukulele. Nu știu ce să aleg. Îmi surâd ambele variante. Voi ce ziceți?
Salutare.Știți vreun program de încredere pentru windows 10 cu care pot să extrag muzica de fundal (soundtrack- uri) din filme, seriale și desene? Nu mă refer la efectele sonore (ușă deschizându-...? (mai mult)
De câteva zile caut o melodie pe care am auzit- o din întâmplare la radio, însă nu o găsesc. Tot ce îmi amintesc din ea este "Dragoste, cine oare te- a gandit? Dragoste, a fost un împătimit....? (mai mult)
Știe cineva cum se numește melodia cu aceste versuri? Este tot ce stiu si nu găsesc pe google. N- am putere sa renunt... si marea noastră iubire sa rămână o amintire. Fara sa fac o greșeală ...? (mai mult)
Ce tutoriale imi recomandati pentru chitara electrica?
SALUT, mai de mult gasisem o melodie cam prin 2012 nu mai stiu cum se numea si cine o canta dar era vorba despre o tanara ce ramane gravida si face avort... daca ma puteti ajuta.
Cum se face sa canti la tobe?
Buna, voiam sa intreb daca stie cineva numele unei melodii mai vechi (2005- 2012) despre care nu- mi amintesc decat ce se intampla in videoclip si parca sa zic ca era si un dj implicat si ca aparea mereu...? (mai mult)
Https://m.youtube.com/watch?v=CFrsRb1WMP8&list=LL&index=2&t=0s Va place melodia? Daca da, dati share!
As dori va rog mai multe melodii ca aceasta: https://www.youtube.com/watch?v=mpKkqIqed2c
Stie cineva melodia de la minutul 1:40-43 secunde? https://youtu.be/6JgxRJUYWIM
Salut, de ce ma plictisesc de majoritatea melodiilor(in special cele vechi) ca tot astea aud pe majoritatea radio-urilor si altora le place?
Buna, ma chinui sa gasesc un videoclip vazut pe Instagram, era o femeie roscata cu pistrui si un bebelus in spatele acesteia care zambea sau radea. Ideea e ca era o melodie pe fundal si nu pot gasi...? (mai mult)
Ce stil muzical preferati?
Caut o melodie din serialul românesc "Iubire și onoare", melodia era în engleză, cântată de o tipă, era puțin mai lentă și era prin secvențele din cluburi, era ceva gen "nanana"...? (mai mult)
Am si eu o intrebare:E adevarat că muzica te poate schimba/maturiza? Eu am intr- un fel 2 genuri de muzică:Muzica cu vibe adica Trap:Marko Glass, Acli, Zetovan, Ian, Azteca, Philly, Bvcovia si Swisher...? (mai mult)
Din nefericire, odata cu disparitia Lui, a murit si MUZICA. Pareri? https://www.youtube.com/watch?v=aA2IRoPFIn0
Stiu ca suna ciudat intrebarea; ce melodii stiti in care apar gemete feminine la un moment dat in instrumentalul solo sau in versuri? Daca ascultati, o sa intelegeti ce tip de gemete. Type O Negative...? (mai mult)
Stie cineva melodia? https://youtu.be/ZrMQVpuN78o
Cum fac un album muzical pe YouTube? Ajunge să pun piesele intr-un playlist? Menționez că e vorba despre piesele mele, adică albumul meu.
Stie cineva cum se numeste cantecul din reclama asta? https://youtu.be/SFIPN3UwUmg :)
As vrea si eu niste trapperi underground cu un flow misto rau din Romania :*
Cine imi da melodia de la canalul TLC -cu reclama de asezare, mobilier, flori, glastre, scaune, tablouri, .....etc. multumesc frumos, nu dau funda!
Salut, era o melodie pe Pro Fm acum 1- 2 ani canta un baiat iar in videoclip erau patru fete într- o masina de prin anii 80- 90. Pur si simplu o am in cap dar nu pot sa imi o reamintesc, daca cineva...? (mai mult)
Salut.Vreau sa imi iau si eu un sistem audio.Am cateva idei dar as vrea si parerea voastra.M-am gandit la un Trust GXT 688 Torro 2. 1sau un LOGITECH Z333.
Cum fac un album muzical pe YouTube? Ajunge să fac piesele și să le pun intr-un playlist sau mai trebuie să fac ceva? Și e obligatoriu să-l fac și pe CD? Fundă
Vreau sa stiu care este titlul unei melodii populare si cine canta cantecul. Pot sa trimit un fisier cu inregistrarea?
Care este melodia voastră preferata?
am un Korg Pa300 si as vrea sa stiu cum pot inregsitra direct mp3 nu midi, nu gasesc aceasta funcție in ea si daca as putea sa ii pun placă mp3 la ea sa pot inregistra direct Mp3? Va...? (mai mult)
Deci sunt incepator si pentru cei care se pricep la muzica si au putina teorie nu inteleg un lucru: Sa luam de ex melodia despacito. Am gasit- o cel mai des pe net cantata cu notele astea: re...? (mai mult)
Cine stie sa imi dea si mie notele muzicale de la melodia "Secrete" de la Carlas Dreams? Va multumesc! Funda
Cam acum 3 luni mi- am cumparat o chitara din dorinta de a invata sa cant. De atunci am invatat doar cateva cantece formate din acorduri, mai usoare, dar chiar si asa, ma mai incurc. Mi se...? (mai mult)
Bună, TPU! Exista cineva care poate sa ma ajute cu ore de canto? Va rog!
Vreau ca la refrenul unei piese să fie vocea mea, dar pe un fel de autotune, modificată. Ştiţi vreun program, aplicaţie?
Sunt fata, am 20 ani si m- am apucat de rap, vreau sa scot cateva piese, asa cum vor fi ele, bune, rele. Scriu versuri de cativa ani de zile. As vrea un nume de scena, dar nu nume ca alea din...? (mai mult)
Cum se numește melodia aceasta: come on come on na na na come on come on? =))
Cu ce tip de voce canta un solist al unei trupe de metal alternativ?
Am si eu o întrebare. Pentru cariera de manager muzical este necesar sa ai facultate? Este obligatoriu? Si care sunt pasii in domeniul de manager? Va multumesc si multa sanatate in această...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar niste ukulele, dar nu de jucarie, ci unele la care sa pot canta. Ce magazine online de instrumente imi recomandati? Sa fie de calitate.
Salut, stie cineva cum se numește melodia? Nu o recunoaște nici shazam sau orice altă aplicație https://youtu.be/ctM3LYApLFY
Ce credeți despre microfonul din setul Focusrite Scarlett 3rd Gen?
Care e cea mai bună interfață audio din categoria de preț a Focusrite Scarlett 3rd Gen? În acest sel este și microfon, iar eu nu cred că acesta e calitativ, de asta aș vrea complet o altă interfață,...? (mai mult)
Am nevoie de opinia voastră. Este mai bună o chitară acustică ce dispune de o față de rezonanță din molid sau una cu o față de rezonanță din tei? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...