TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
Filip_Fabyan_1999
în 17 Aprilie 2020 | Filip_Fabyan_1999 întreabă:

Salutare.O intrebare cam grea : stie cineva de o melodie in portugheza, in care in videoclip o femeie incearca sa seduca un barbat, iar aceasta ii pune droguri in cocktail el este drogat si canta?

2
Răspunde Raportează
vlaicu999
în 17 Aprilie 2020 | vlaicu999 întreabă:

Cum se numeste melodia din reclama eon? https://www.youtube.com/watch?v=QIsRXLk_mCg

2
Răspunde Raportează
dragos01
în 17 Aprilie 2020 | dragos01 întreabă:

Cum se numa piesa aia de prin 2010- 2013 care suna cam asa "bruuuuuuuuuuu smith " era asa un pic mai creepy si avea in video un om negru machiat ca un schelet pe fata, era mai lenta si mai creepy piesa...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
NYØ2002
în 16 Aprilie 2020 | NYØ2002 întreabă:

Ce inseamnă clout? Am auzit in piesele pe care le ascult acest cuvant.Am cautat pe google translate si inseamna palmă! Era un vers care spunea asa: T**e proaste aleargă după clout! Ce inteles ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2020 |

TPU help! Deci ascultam acum 3 ani o melodie românească care avea un videoclip cu niste barbati cu masti de animale si cred ca jefuiau ceva. Stiu ca Anne Marie le- a facut o promovare si de acolo ii ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Florin20032003
în 15 Aprilie 2020 | Florin20032003 întreabă:

Salut, ma poate ajuta cineva cu versuri pentru disstrack-ul unui prieten? Il cheama Laur are 15 ani, se joaca fifa 2020 non stop se joaca pe pc din cand in cand cs go si minecraft, face volei.

2
Răspunde Raportează
RogerTaylorLover
în 15 Aprilie 2020 | RogerTaylorLover întreabă:

Hei TPU, aș vrea de Crăciun să-mi iau un piano electronic sau ukulele. Nu știu ce să aleg. Îmi surâd ambele variante. Voi ce ziceți?

2
Răspunde Raportează
PVAAVU329
în 15 Aprilie 2020 | PVAAVU329 întreabă:

Salutare.Știți vreun program de încredere pentru windows 10 cu care pot să extrag muzica de fundal (soundtrack- uri) din filme, seriale și desene? Nu mă refer la efectele sonore (ușă deschizându-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RavenNymph
în 15 Aprilie 2020 | RavenNymph întreabă:

De câteva zile caut o melodie pe care am auzit- o din întâmplare la radio, însă nu o găsesc. Tot ce îmi amintesc din ea este "Dragoste, cine oare te- a gandit? Dragoste, a fost un împătimit....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VicolAdina98
în 15 Aprilie 2020 | VicolAdina98 întreabă:

Știe cineva cum se numește melodia cu aceste versuri? Este tot ce stiu si nu găsesc pe google. N- am putere sa renunt... si marea noastră iubire sa rămână o amintire. Fara sa fac o greșeală ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Whateverrr
în 14 Aprilie 2020 | Whateverrr întreabă:

Ce tutoriale imi recomandati pentru chitara electrica?

1
Răspunde Raportează
Denisveste77
în 14 Aprilie 2020 | Denisveste77 întreabă:

SALUT, mai de mult gasisem o melodie cam prin 2012 nu mai stiu cum se numea si cine o canta dar era vorba despre o tanara ce ramane gravida si face avort... daca ma puteti ajuta.

3
Răspunde Raportează
DonEduardo
în 14 Aprilie 2020 | DonEduardo întreabă:

Cum se face sa canti la tobe?

2
Răspunde Raportează
ela974
în 14 Aprilie 2020 | ela974 întreabă:

Buna, voiam sa intreb daca stie cineva numele unei melodii mai vechi (2005- 2012) despre care nu- mi amintesc decat ce se intampla in videoclip si parca sa zic ca era si un dj implicat si ca aparea mereu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Antonia_Mocanu_1995
în 13 Aprilie 2020 | Antonia_Mocanu_1995 întreabă:

Https://m.youtube.com/watch?v=CFrsRb1WMP8&list=LL&index=2&t=0s Va place melodia? Daca da, dati share!

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Aprilie 2020 |

As dori va rog mai multe melodii ca aceasta: https://www.youtube.com/watch?v=mpKkqIqed2c

5
Răspunde Raportează
Katona_Claudiu_1999
în 11 Aprilie 2020 | Katona_Claudiu_1999 întreabă:

Stie cineva melodia de la minutul 1:40-43 secunde? https://youtu.be/6JgxRJUYWIM

3
Răspunde Raportează
SacuiuRobert926
în 11 Aprilie 2020 | SacuiuRobert926 întreabă:

Salut, de ce ma plictisesc de majoritatea melodiilor(in special cele vechi) ca tot astea aud pe majoritatea radio-urilor si altora le place?

3
Răspunde Raportează
7lrn7
în 11 Aprilie 2020 | 7lrn7 întreabă:

Buna, ma chinui sa gasesc un videoclip vazut pe Instagram, era o femeie roscata cu pistrui si un bebelus in spatele acesteia care zambea sau radea. Ideea e ca era o melodie pe fundal si nu pot gasi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
kevin9
în 11 Aprilie 2020 | kevin9 întreabă:

Ce stil muzical preferati?

7
Răspunde Raportează
Alecsandrrra
în 10 Aprilie 2020 | Alecsandrrra întreabă:

Caut o melodie din serialul românesc "Iubire și onoare", melodia era în engleză, cântată de o tipă, era puțin mai lentă și era prin secvențele din cluburi, era ceva gen "nanana"...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
NYØ2002
în 10 Aprilie 2020 | NYØ2002 întreabă:

Am si eu o intrebare:E adevarat că muzica te poate schimba/maturiza? Eu am intr- un fel 2 genuri de muzică:Muzica cu vibe adica Trap:Marko Glass, Acli, Zetovan, Ian, Azteca, Philly, Bvcovia si Swisher...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
FreddieM
în 10 Aprilie 2020 | FreddieM întreabă:

Din nefericire, odata cu disparitia Lui, a murit si MUZICA. Pareri? https://www.youtube.com/watch?v=aA2IRoPFIn0

15
Răspunde Raportează
sopranaCadaverica
în 9 Aprilie 2020 | sopranaCadaverica întreabă:

Stiu ca suna ciudat intrebarea; ce melodii stiti in care apar gemete feminine la un moment dat in instrumentalul solo sau in versuri? Daca ascultati, o sa intelegeti ce tip de gemete. Type O Negative...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Katona_Claudiu_1999
în 9 Aprilie 2020 | Katona_Claudiu_1999 întreabă:

Stie cineva melodia? https://youtu.be/ZrMQVpuN78o

1
Răspunde Raportează
Tacidrecu
în 9 Aprilie 2020 | Tacidrecu întreabă:

Cum fac un album muzical pe YouTube? Ajunge să pun piesele intr-un playlist? Menționez că e vorba despre piesele mele, adică albumul meu.

1
Răspunde Raportează
Angela_Maria_2001
în 8 Aprilie 2020 | Angela_Maria_2001 întreabă:

Stie cineva cum se numeste cantecul din reclama asta? https://youtu.be/SFIPN3UwUmg :)

1
Răspunde Raportează
ImaStoner
în 8 Aprilie 2020 | ImaStoner întreabă:

As vrea si eu niste trapperi underground cu un flow misto rau din Romania :*

3
Răspunde Raportează
gigite
în 8 Aprilie 2020 | gigite întreabă:

Cine imi da melodia de la canalul TLC -cu reclama de asezare, mobilier, flori, glastre, scaune, tablouri, .....etc. multumesc frumos, nu dau funda!

0
TheMadKing
în 8 Aprilie 2020 | TheMadKing întreabă:

Salut, era o melodie pe Pro Fm acum 1- 2 ani canta un baiat iar in videoclip erau patru fete într- o masina de prin anii 80- 90. Pur si simplu o am in cap dar nu pot sa imi o reamintesc, daca cineva...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Popa_Eduard_1995_L6YU
în 8 Aprilie 2020 | Popa_Eduard_1995_L6YU întreabă:

Salut.Vreau sa imi iau si eu un sistem audio.Am cateva idei dar as vrea si parerea voastra.M-am gandit la un Trust GXT 688 Torro 2. 1sau un LOGITECH Z333.

1
Răspunde Raportează
Tacidrecu
în 7 Aprilie 2020 | Tacidrecu întreabă:

Cum fac un album muzical pe YouTube? Ajunge să fac piesele și să le pun intr-un playlist sau mai trebuie să fac ceva? Și e obligatoriu să-l fac și pe CD? Fundă

4
Răspunde Raportează
andy62
în 7 Aprilie 2020 | andy62 întreabă:

Vreau sa stiu care este titlul unei melodii populare si cine canta cantecul. Pot sa trimit un fisier cu inregistrarea?

1
Răspunde Raportează
Maripapaia
în 7 Aprilie 2020 | Maripapaia întreabă:

Care este melodia voastră preferata?

17
Răspunde Raportează
AllexXtreme
în 7 Aprilie 2020 | AllexXtreme întreabă:

am un Korg Pa300 si as vrea sa stiu cum pot inregsitra direct mp3 nu midi, nu gasesc aceasta funcție in ea si daca as putea sa ii pun placă mp3 la ea sa pot inregistra direct Mp3? Va...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mogiojojo
în 7 Aprilie 2020 | Mogiojojo întreabă:

Deci sunt incepator si pentru cei care se pricep la muzica si au putina teorie nu inteleg un lucru: Sa luam de ex melodia despacito. Am gasit- o cel mai des pe net cantata cu notele astea: re...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
stefanialuca1994
în 7 Aprilie 2020 | stefanialuca1994 întreabă:

Cine stie sa imi dea si mie notele muzicale de la melodia "Secrete" de la Carlas Dreams? Va multumesc! Funda

1
Răspunde Raportează
SlimShadyLP1
în 7 Aprilie 2020 | SlimShadyLP1 întreabă:

Cam acum 3 luni mi- am cumparat o chitara din dorinta de a invata sa cant. De atunci am invatat doar cateva cantece formate din acorduri, mai usoare, dar chiar si asa, ma mai incurc. Mi se...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vansnsnsk
în 7 Aprilie 2020 | Vansnsnsk întreabă:

Bună, TPU! Exista cineva care poate sa ma ajute cu ore de canto? Va rog!

1
Răspunde Raportează
loribogdan13
în 7 Aprilie 2020 | loribogdan13 întreabă:

Vreau ca la refrenul unei piese să fie vocea mea, dar pe un fel de autotune, modificată. Ştiţi vreun program, aplicaţie?

1
Răspunde Raportează
loribogdan13
în 7 Aprilie 2020 | loribogdan13 întreabă:

Sunt fata, am 20 ani si m- am apucat de rap, vreau sa scot cateva piese, asa cum vor fi ele, bune, rele. Scriu versuri de cativa ani de zile. As vrea un nume de scena, dar nu nume ca alea din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 6 Aprilie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Cum se numește melodia aceasta: come on come on na na na come on come on? =))

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Aprilie 2020 |

Cu ce tip de voce canta un solist al unei trupe de metal alternativ?

2
Răspunde Raportează
Acandrax
în 6 Aprilie 2020 | Acandrax întreabă:

Am si eu o întrebare. Pentru cariera de manager muzical este necesar sa ai facultate? Este obligatoriu? Si care sunt pasii in domeniul de manager? Va multumesc si multa sanatate in această...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
pop_gabitzu
în 6 Aprilie 2020 | pop_gabitzu întreabă:

As vrea sa imi cumpar niste ukulele, dar nu de jucarie, ci unele la care sa pot canta. Ce magazine online de instrumente imi recomandati? Sa fie de calitate.

1
Răspunde Raportează
Cobrea_Alberto_2001
în 6 Aprilie 2020 | Cobrea_Alberto_2001 întreabă:

Salut, stie cineva cum se numește melodia? Nu o recunoaște nici shazam sau orice altă aplicație https://youtu.be/ctM3LYApLFY

1
Răspunde Raportează
RedNightmare
în 5 Aprilie 2020 | RedNightmare întreabă:

Ce credeți despre microfonul din setul Focusrite Scarlett 3rd Gen?

1
Răspunde Raportează
RedNightmare
în 5 Aprilie 2020 | RedNightmare întreabă:

Care e cea mai bună interfață audio din categoria de preț a Focusrite Scarlett 3rd Gen? În acest sel este și microfon, iar eu nu cred că acesta e calitativ, de asta aș vrea complet o altă interfață,...? (mai mult)

0
RavenNymph
în 5 Aprilie 2020 | RavenNymph întreabă:

De câteva zile caut o melodie pe care am auzit- o din întâmplare la radio, însă nu o găsesc. Tot ce îmi amintesc din ea este "Dragoste, cine oare te- a gandit? Dragoste, a fost un împătimit....? (mai mult)

0
Arna
în 4 Aprilie 2020 | Arna întreabă:

Am nevoie de opinia voastră. Este mai bună o chitară acustică ce dispune de o față de rezonanță din molid sau una cu o față de rezonanță din tei? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dac? p?mntul se rote?te cu 1600 km/h, de ce un avion care zboar? spre Vest nu ajunge instant? Ora?ul ar trebui s? vin? spre el cu vitez? uria??, nu? Nu e mai logic c? p?mntul st? pe ...? (mai mult)
    41 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Inca o ntrebare c? nu n?eleg logica. Ni se zice c? soarele e o minge uria?? de foc care trimite c?ldur? ?i lumin? spre noi. P?i dac? lumina ?i c?ldura trec prin spa?iu ca s? ajung? ...? (mai mult)
    31 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilem? legat? de rigoarea ?tiin?ific?. Ni se spune c? tr?im pe o sfer? care se rote?te ame?itor, dar n via?a de zi cu zi, orice observa?ie empiric? (f?r? instrumente intermediate...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 8 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajeaz? unii paznici daca ei stau la discu?ii toat? ziua cu angajatorii ?i clien?ii? Se mai cred mo?negii ?i ?mecheri, ?i brfesc toat? ziua! Se fura am v?zut ?i cu paznici! In...? (mai mult)
    29 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.636
  • Întrebări: 3.954.662
  • Răspunsuri: 17.665.187
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 25 minute
Ce zici de un quiz?
Delta Dunarii

Delta Dunarii

Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.397 Conversaţii