Si mie imi place justin bieber si twilight, dar oamenii au pareri diferite de exemplu surorii mele nu ii place nici jb nici twilight...![]()
fundita...
...pls:*
Sincer eu nu urasc nici pe bieber nici pe twilight.
pe justin bieber nu il suport pentru ca se da prea mare si eu cred ca e doar un pampalau (nu e jignire la adresa fanilor lui).
nu am urmarit niciun film si nu am citit nicio carte twilight deci in principiu nu ma pot pronunta. dar daca e cu niste vampiri, nu stiu cat de tare mi s-ar parea (nu prea imi plac filmele fantastice, imi plac filmele realistice). are succes seria deci trebuie sa fie buna de ceva, nu?
Eu nu cred ca e asa... desi nici mie nu-mi place jb. dar nici dupa twilight nu ma omor
nu cred ca e o regula in asta!
Si eu fac parte din cei care il urasc pe jb, sincer pustiul nu se multumeste cu ce are, am citit intr-o revista ca ar vrea sa iasa la o intalnire cu Katty Perry, OMG e maritata. Si despre twilight, imi place, se pare ca povestea e din ce in ce mai interesanta, abia astept sa apara Zori de zi...
Da alexa esti cea mai tare soro si eu la fel YAHUU ii iubesc pe amandoi te iubesc si pe tine soro. PUP
FAN INFOCAT TWILIGHT SI JB
Mie imi place si twilight si justin bieber, dar daca ar fi sa aleg as alege... TWILIGHT
Si mie imi placeau inainte aman2 dar acum mi s-a acrit de toate vedetele...
Pai nu, am auzit ca daca un fan twilight este si un fan justin biber, universul nu poate suporta aceasta, cum sa zic, aceasta combinatie. Face implozie si aia suntem!
Poate ca cei carora le plac ambele fenomene si-l imagineaza pe Justin Bieber vampir. Eu inclin catre Twilight pentru ca sunt prea mare de ani si am trecut de varsta adolescentei. Oricum gusturile nu se discuta.
Hai frateeeee, sa fim seriosi:X astea sunt figuri dalea...vaiii,nu ascult Jb caaaa...ca cee? ca asc alte formatii mai "tari" care canta melodiile de la filmul ala.
pfiu!
DisneyIstheBest de unde stii tu ca fanii Twilight sunt prosti? Eu sunt fan si invat bine la scoala, cea mai buna, daca nu ma crezi e problema ta, nu a mea.Eu doar ti-am spus si gata!
Deci eu nu scriu aici pentru funde.
Dar mie uneia imi place mult Justin
.
Si Twilight am vazut 1, 2, 3 si parodia
.
Imi plac amandoua...Depinde de gusturile fiecaruia.
Disneyisthebest eu n-am spus ca fanii twilight sunt prosti si mie imi place twilight dar si jb.si eu askult chiar si muse[ca tot ai pomenit de ei] pentru au niste melodii dragute da daca unora le place twilight nu trebuie sai faci prostii ca nu sunt
si de unde stii ca nau gusturii in muzicaa?
poate unii cred ca tu nai gusturi in muzicaa... te-ai gandit la asta?![]()
De fapt, fanii twilight ii urasc pe fanii disney si invers!
mie imi place si twilight si disney. justin nu!
Bla, bla, bla mai taca-ti gura DisneyIsTheBest si mia opreste moara din macinat ca scoti numai tampenii din ea.
Hmm da. pe Justin il ador! Twilight nu prea imi place cine stie ce. Mii se pare ca filmul este cam aiurea. Dar nah. Gusturile nu se discuta!
Dar sincer ai dreptate. Aprope totii fanii adevaratii a lui justin urasc twilight.
andreea9715 întreabă:
anonim_4396 întreabă: