Omule.Pe același site ai lecțiile, respectiv secțiunea simboluri speciale în tabulatură. Trebuie să știi măcar noțiunile acelea de bază... Înțeleg că mulți dintre voi ați auzit că o grămadă de chitariști buni au învățat să cânte doar cu câteva noțiuni de bază, dar ei s-au format pe parcurs, și au asimilat automat și alte informații, nu e chiar așa mindless să cânți la chitară.Ca să nu mai vorbesc de teorie...
În plus, recomand pentru începători să se uite la videoclipuri, nu să citească tabulaturi, că așa se uită ca mâța-n calendar, și nici măcar nu le iese melodicitatea cum trebuie.E doar un sfat.Fiecare face cum crede el că poate avansa mai repede.
Ai dreptate in ce-ai zis, insa acestea nu-s notiuni de baza. S-au trezit toti boii ca stiu sa scrie tabulaturi si le noteaza cum vrea aia a lor, derutand o gramada de incepatori, sincer, n-am mai intalnit in viata mea 0g0, si am cantat cativa ani dupa tabulaturi de genul. Dupa ceva timp am inceput sa folosesc songsterr-ul, unde are exact aceleasi notiuni ca pe partitura, doar ca notele sunt scrie ca pe tab, iar apoi am inceput sa invat de pe partituri. Ma rog, concluzia e cea a ta, sa se uita dracului pe notatiile tab-ului, ca de-aia exista, nu toate sunt notate la fel.
Ah,da,știu că nu-s noțiunile de bază, îi ziceam mai mult în general.G-ul ăla presupun că e glissando...