| deliapisicutza a întrebat:

V-ar placea ca One Direction sa sustina un concert in Romania?

Răspuns Câştigător
| dutzaaa12 a răspuns:

Da.eu una nu ascult melodiile lor dar fanii acestei trupe ar fi incantati

40 răspunsuri:
| deliapisicutza explică (pentru 666metallica666):

Daca ascult 1 sau 2 melodii nu insemna ca nu ma preocupa scoala ok? si ca sa stii sunt cea mai buna din clasa si citesc ok/ frate am pus o intrebare, nu inteleg ce va crizatia sa. na si daca sunt retardati ce are? si atunci de ce au ajuns unde sunt, oricum, frate, lumea e asa idioata serios

| deliapisicutza explică (pentru Pricked):

Parerea fiecaruia, ma car tu nu ai inceput sa zici nu stiu ce ca sunt spoil nu stiu cum, cineva care are capul pe umeri serios!

| deliapisicutza explică (pentru dutzaaa12):

Pentru ca tu ai spus ceva adevarat, si nu ai inceput sa ma critici doar pentru ca ascult o trupa, ca alti nerozi... oricum nu mai conteaza,

| deliapisicutza explică (pentru Ella3133):

Da, dar unii nici nu au ascultat vreo melodie, si incep sa vorbeasca, sa se bage ca paduchele in frunte, daca stii vorba,, daca nu, nu ma deranjeaza sa ti-o explic happy

| deliapisicutza explică (pentru PuTTy):

Bai si eu te inteleg ca nu-ti place, e parerea fiecaruia, dar nu imi place doar mie

| Ella3133 a răspuns (pentru deliapisicutza):

Gen musca in lapte...da.....stim bine motivul pentru care 1D au atatia fani[in afara de dragalasenia lor laughing]

| deliapisicutza explică:

E lasati ca mai vedem noi daca vreodata o sa concerteze vedeti voi cum se umple acolo de oameni, da oricum, nu avd cu ce va ajuta sa-i injurati si alte chestii

| AndreeaDeea19990901 a răspuns:

Sigur Ca Da..Sunt un Directioner la fel ca si tine si mi-ar placea...:X

| Lala_Gabriela_1998 a răspuns:

Stiu ca deja e februarie si eu abia acum raspund dar na eu as vrea desi nu i as putea vedea pentru ca sigur ar concerta la Bucuresti si sunt din arad si nu as putea sa merg pana acolo nu as avea cu cine dar mi ar place chiar daca eu nu i-as vedea

| OtipaOarecare a răspuns:

Mi-e nu mi se pare ca aceasta trupa, One Direction, este cum spun ceilalti, ceva gen"oribili". http://www.youtube.com/watch?v=1OZ7ufR7JCY Asta vi se pare voua urat? Ca mie nu! Da as dori foarte mult sa vina aici,dar si tara ar trebui mai ingrijita caci, pe bune acum, toata tara stie ce spun unii straini despre noi! Oricum ii astept, pentru ca si aceasta este muzica buna, nu doar metal/rock.Pe bune acum...