| MicutzaDeMine a întrebat:

Vreau să devin pianistă, dar unora li se pare plictisitor... Îmi puteți da un sfat, vă rog?

Răspuns Câştigător
| LalaBandLovee a răspuns:

Daca tie iti place sa canta la pian nu te lua dupa ceilalti. Unii poate iti vor rau pentru ca stiu ca te vei descurca! Trebuie sa iti urmezi visul pana la sfarsit! Fa totul de la cap pana la cap dar cu cap! Sper sa ti-am fost de ajutor!

| MicutzaDeMine explică (pentru LalaBandLovee):

Multumesc foarte mult LalaBandLovee. Mi-ai dat incredere. Ai foarte multa dreptate. Mi-ai fost de mare ajutor.

9 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Pianul e printre cele mai mișto instrumente. Mii de posibilități prin clapele alea.

| FadetoBlack a răspuns:

Mi-ar plăcea şi mie să cânt la pian laughing Dar nu mă înţeleg cu instrumentele muzicale.
Dacă îţi place, fă ce-ţi place, nu ce zice lumea.

| HeiligKreuz a răspuns (pentru FadetoBlack):

Nu e vorba ca nu te intelegi, ci ca nici macar n-ai incercat.

| Wøodenpints a răspuns:

Eu zic să nu. Dacă iei în seamă părerea celorlalţi despre ce vrei tu să faci, chiar nu ai ce căuta în muzică.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este plictisitor, e bine că îți place.
Nu te lua după alții, și mie mi-ar place să cânt la pian!

| LalaBandLovee a răspuns:

Multumesc mult! Asa cum mai spune cineva pe aici dar nu sunt mii de posibilitati, ci sunt mii de fericiri. Inumara clapele si vezi cat de fericit il faci! Bafta la concertele ce le vei tine cu siguranta, desi nu ai nevoie de bafta ca tu deja o ai!

| alexalexia6 a răspuns:

Doar oamenilor inculti li se pare plictisitor. Daca tu chiar cxrezi in tine, in puterile tale si in talentul tau, poti deveni o pianista.